- 30 Mayıs 2015
- 14.056
- 13.691
Hayatımda hep yeni başlangıçlar yapmak zorunda kaldım. hep yeniden başlamaktan yoruldum. şuan çok moralim bozuk, 13 yaşımdan beri hep hayata tekrardan başlıyorum ama bu sefer kaldırabileceğimi ve yeni bir başlangıç yapamayacağımı hissediyorum. gözlerim dolu dolu yazıyorum bu konuyu. sürekli bir yeni başlangıç yapmak zorunda kaldım. şimdi dükkanımı devir edip yeniden birşeyler yapmam gerekecek. bir iş bulup çalışmam lazım, bulabileceğim de mechul. hiçbirşeye enerjim iyi düşüncem kalmadı. hayatım her seferinde yerle bir oluyor ve ben tekrar ayağa kalkıp baştan başlıyorum. hep başardım ama bu sfer başarabilecek gücüm kalmadı. ne yapacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum. kaldı ki bilsem de buna gücüm kalmadı. hayatım burda bitse de kurtulsam diye düşünmeden kendimi alamıyorum. bitsin ya ben hep çabaladım hep zorlandım hep uğraştım. bazı şeyler istediğim gibi olsa bikere de çok mu zor? neden bu kadar şansızım? çok kötü bir süreçten geçiyorum ve bu süreçlerim hiçbir zaman bitmedi.ben savaşmaktan,güçlü olmaktan yoruldum.