Gebeliğe Hazırlık Yeniden baslamak icin yardima ihtiyacim var hanimlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam ,yazali baya olmuş insllh hamile kalmissinizdir
Bende de arıyorum mehmet yilmazeri önerdiler gittiniz mi acaba dr
Merhaba canim. Hayir hamile kalmadim. Mehmet hocaya 3 ay gittim. Sorun yok deyip klomenle yumurta takibi yapti. 2 yillik evliyim 25 yasinsayim. Hocanin 10 yil cocugu olmamis. Daha cok erken goruyor hani sorun yok bekleyin dyor.iyi bir doktor ama bu bekleme konusunda bize artik gina geldi. Mine kanat pektasa gectm bu ay. Asilama oldum bir hafta once

A alaraalara canim merhaba. En son subatta konusmustuk. Yankis gormediysem tup bebek yaptirmssn. Afyonda mi yaptrdin acaba. Ben de asilama oldum sonuc bekliyorum.olumsuz olursa tup denemek istiyorum afyonda oldu ise bilgi almak istedim

Hadi inşallah bundan güzel haber alırsın Canm beklemek gerçekten çok yıpratıyor insanı çok zor bu süreç içindeyiz rabbim sabrımızı artırsın dahada bekletmesin i.
İnşallah dualrim hepimiz icin
Bende mehmet bey deb randevu alicam
Randevu almak sıkıntılı mı çok hastasi olduğunu duydum

Insallah canim sagol. Evet cok hastasi var. Randevulu olsan bile 5-6saat felan bekleyebilirsin. Ilk kez muayeneye gidenlere biraz zorluk oluyor randevu alabilmek hani adetkem denk gelmesi lazim ya. Sen adetin 1. 2. Gunu git direk doktor odasindaki sekreterle konus infertilite icin geldim bugun muayne olabilirmiyim de. Sira coksa bi gun sonrasi seni araya skstrrlar. Hani infertilite ve adet zamani verilmesi gereken testler sebebiyle anlayisli olabiliyorlar sira konusunda.

A alaraalara canim merhaba. En son subatta konusmustuk. Yankis gormediysem tup bebek yaptirmssn. Afyonda mi yaptrdin acaba. Ben de asilama oldum sonuc bekliyorum.olumsuz olursa tup denemek istiyorum afyonda oldu ise bilgi almak istedim
Merhabalar tup bebek transferi oldum bugün 2.günüm öncesinde laporoskopi ameliyati oldum ve sağ tupum alindi. Park has. Hasan sahiner le yola devam ediyorum Tüm tedaviyi o yaptı transfer eskisehir acibadem de oldu. Sen neler yaptın bi gelişme var mi

Hayirli olsun canim. Ben de bu ay ilk kez asilama oldum bir hafta oldu sonucunu bekliyorum. Tutmaz ise kisin tup bebek dusunuyorum surec baya bunaltti cunku

Canm ben ilçeden gelicem. Artı çalışıyorum gelip gitme benim için sıkıntı olacak ya bakalm 9 ağustosa randevu aldım hikayemi dinlemesi lazimmiş dr peki dr nasıl güler yüzlü mü ilgili mi acaba ya çok merak ediyorum nasil olacak

Anladim canim. Ama iste adetliyken gitmen gerekiyor bir seylere baslamasi icin. 9 agustostaki randevunda adetli olmazsan sadece hikayeni dinler adetliyken gel der testler icin. Doktor ilgili cok sert biri degil. Ama iste dedigim gibi tedavu edilmesi gereken bir sorunun yoksa 2-3yillik evliysen ve 20 li yaslardaysan biraz hafiften aliyor daha gencsik sorun yok olur gibilerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…