- 21 Eylül 2011
- 388
- 293
- 323
Ben tam 3 yıldır tedavi görüyorum. Bu iş sabır işi, öyle isteyince olmuyor maalesefNapsam bilemedim canim ya.onceki doktrum 3 ay dinlen dedi bi sorun yok olur vs dedi. Benim icime sinmedi bos bos durmak bu doktora gttim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam 3 yıldır tedavi görüyorum. Bu iş sabır işi, öyle isteyince olmuyor maalesefNapsam bilemedim canim ya.onceki doktrum 3 ay dinlen dedi bi sorun yok olur vs dedi. Benim icime sinmedi bos bos durmak bu doktora gttim.
Malesef canimBen tam 3 yıldır tedavi görüyorum. Bu iş sabır işi, öyle isteyince olmuyor maalesef
Merhaba bende Afyon dayim 2. Bebek için iki yıldır tedavi gördüm doktor bir süre kendi haline bırak dedi ama yine yok. Şimdi yeniden gideceğim ama hiç cesaretin yok.Istanbulda degilim canim afyondayim.tavsiyen icin tesekkur ederim. Esim de bidaha doktora gitmeyi dusunuyordu bakalim kisa zamanda bize de nasip olur insallah
Merhaba canim.. Neden olmasin cesaretin oyle dusunme..hangi doktorlara gttin.ben park ve devlet hastanesi arasinda gidip geliyorum.oglenden snra yine kontrolum var hattaMerhaba bende Afyon dayim 2. Bebek için iki yıldır tedavi gördüm doktor bir süre kendi haline bırak dedi ama yine yok. Şimdi yeniden gideceğim ama hiç cesaretin yok.
Bende park has. Tedavi gördüm 2 asilama tutmadi akuye gittim yine parkta gulengul hocaya geçtim hiçbir sorun yok diyorlar sanırım tekrar gidip tup bebek isteyeceğim başka yol kalmadiMerhaba canim.. Neden olmasin cesaretin oyle dusunme..hangi doktorlara gttin.ben park ve devlet hastanesi arasinda gidip geliyorum.oglenden snra yine kontrolum var hatta
Gulengul hoca da basladim ben de bana da normal dedi. Sira sira heryeri gezdim sanki:) klomem kullaniyorum ben. Bu kez 4.klomen. Bu ay da olmazsa izmir ya da denizliye gitmeyi dusunuyorum bakalim.insallah ikimize de nasip olurBende park has. Tedavi gördüm 2 asilama tutmadi akuye gittim yine parkta gulengul hocaya geçtim hiçbir sorun yok diyorlar sanırım tekrar gidip tup bebek isteyeceğim başka yol kalmadi
3 kez klomen 2 asilama hsg polip ameliyati hepsi yapıldı bilmiyorum napacagim bakalım ilki kendiliğinden olunca anlamak istemiyor doktorlar Rabbim Hayırlısı ni nasip etsin inşallahGulengul hoca da basladim ben de bana da normal dedi. Sira sira heryeri gezdim sanki:) klomem kullaniyorum ben. Bu kez 4.klomen. Bu ay da olmazsa izmir ya da denizliye gitmeyi dusunuyorum bakalim.insallah ikimize de nasip olur
Yapiyodum ama acikcasi inanmoyorum,faydali olduguna.onemli olan 30 dk civari uzanmakmis.kaliteli sperme zaten boslair bosalmaz ilerlemeye baslarmisMerhaba. Özel olacak ama belki bir yanlış varsa düzeltiriz diye düşündüm. Bebek istiyorsunuz. Peki eşiniz boşaldıktan sonra napıyorsunuz bacaklarınızı falan dikiyor musunuz
Benimde 4.klomen simdi tek yumurta varmis 20 mm olmus.ovitrella verdi ama ne yapan soyliyim vurunmayi dusunmuyorum.yanlis tedavi gbime geliyor her sey normal ama klomenle tek yumurta olusuyor.daha baska etkili bir ilac lazim gerek sanirim.3 kez klomen 2 asilama hsg polip ameliyati hepsi yapıldı bilmiyorum napacagim bakalım ilki kendiliğinden olunca anlamak istemiyor doktorlar Rabbim Hayırlısı ni nasip etsin inşallah
Peki vajinanızın üzerine bi şey koyuyor musunuz peçete gibiYapiyodum ama acikcasi inanmoyorum,faydali olduguna.onemli olan 30 dk civari uzanmakmis.kaliteli sperme zaten boslair bosalmaz ilerlemeye baslarmis
Yani tekrar disari cikanlardan yatak batmasin dyePeki vajinanızın üzerine bi şey koyuyor musunuz peçete gibi
İşte yanlış tam burada sanırım. Ben de bir buçuk yıl boyunca bebek bekledim. Eşim boşaldıktan sonra peçete koydum akmasın diye. Doktora defalarca gittim hiçbir sorun yoktu. Acaba peçete koyarak yanlış mı yapıyorum diye düşündüm. Sonra bir de peçetesiz deneyeyim dedim. Peçetesiz dediysem tam olarak değil. Sadece aşağı doğru akıyor ya meni. Kaba olarak söyleyeceğim özür dilerim. Makatın olduğu yere koydum peçeteyi. Vajinayı hiç kapatmadım. Bacaklarımı da dikmedim. Sadece iki yana doğru hafif aralayarak yarım saat kadar hareketsiz yattım. Özellikle peçeteyi koydum ve hiç hareket etmedim. Bunu yaptığım ilk ay hamile kaldım. Eğer bu ay adet görürsen sonraki ay senin de denemeni öneriyorum. İnsallah en kısa sürede bebiş haberi alırızYani tekrar disari cikanlardan yatak batmasin dye
Hemen de kalkma canim. Bi yarim saat uzan oyalan.Ben hemen kalkıp yıkıyorum orda mı hata yapıyorum acaba, 3 aydır deniyoruz.
Tamam canim oyle denerim bugunden sonra.20 mm yumurta varmis bakalimİşte yanlış tam burada sanırım. Ben de bir buçuk yıl boyunca bebek bekledim. Eşim boşaldıktan sonra peçete koydum akmasın diye. Doktora defalarca gittim hiçbir sorun yoktu. Acaba peçete koyarak yanlış mı yapıyorum diye düşündüm. Sonra bir de peçetesiz deneyeyim dedim. Peçetesiz dediysem tam olarak değil. Sadece aşağı doğru akıyor ya meni. Kaba olarak söyleyeceğim özür dilerim. Makatın olduğu yere koydum peçeteyi. Vajinayı hiç kapatmadım. Bacaklarımı da dikmedim. Sadece iki yana doğru hafif aralayarak yarım saat kadar hareketsiz yattım. Özellikle peçeteyi koydum ve hiç hareket etmedim. Bunu yaptığım ilk ay hamile kaldım. Eğer bu ay adet görürsen sonraki ay senin de denemeni öneriyorum. İnsallah en kısa sürede bebiş haberi alırız
Sagol canim insallah bana da cozum olur buKesinlikle vajinanı kapatma canım çünkü peçete tüm spermi öldürüyor
Klomen le en fazla iki yumurta m oldu İğneli tedaviyle de öyle. Anca kilo yaptı şimdi vermeye calisiyorum artık çok yoruldumBenimde 4.klomen simdi tek yumurta varmis 20 mm olmus.ovitrella verdi ama ne yapan soyliyim vurunmayi dusunmuyorum.yanlis tedavi gbime geliyor her sey normal ama klomenle tek yumurta olusuyor.daha baska etkili bir ilac lazim gerek sanirim.
Klomende bende kilo yapti ya. 4 ayda 6 kilo civari aldim.bakalik onumzdeki ay adet olursam baska carelerine bakicamKlomen le en fazla iki yumurta m oldu İğneli tedaviyle de öyle. Anca kilo yaptı şimdi vermeye calisiyorum artık çok yoruldum