Sagolasin canim Allah herkesin yuzunu guldursun. Afyndayim ama oyle duyulmus bir doktor yok yakin illeri arastryrm bakalim.Öncelikle kelin dermanı olsa başına sürermiş, bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum, 3 yıldır bebeğim olmuyor.
Nacizane tavsiyem başka doktora da görünün, özellikle kısırlık tedavisinde uzmanlaşmış bir doktora görünürseniz daha iyi sonuç alırsınız.
Evinize yakın tüp bebek merkezi falan varsa en azından muayene olun, eski tahlil sonuçlarınızı falan götürün bakarlar.
Amin canim Allah razi olsunRabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah tez vakitte...
Canim merhaba test sonuclarini aldim.esime de bana da bu doktorlar da normal dedi. Bana klomen yerine femara yazdi bu kez.. Sonuclarim adetin 4.gunu soyleRica ederim bekliyorum:)
Eşinin değerleri çok güzel. Senin de güzel tsh hariç. Doktor ilaç verir büyük ihtimalle. Genel olarak iyi yani.E Efulimm41 canim merhaba test sonuclarini aldim.esime de bana da bu doktorlar da normal dedi. Bana klomen yerine femara yazdi bu kez.. Sonuclarim adetin 4.gunu soyle
Estradiol:49.89
Fsh:5.95
Lh:6.08
Prolaktin:9.65
Tsh:3.36
Esimin
Hacim:2
Ph:8
Sperm konsantrasyonu:68.2
Toplam hareketlilik:50
Ileri hareketlilik:39
Toplam sperm:136.4
Canim femara verdi baska bi ilac vermediEşinin değerleri çok güzel. Senin de güzel tsh hariç. Doktor ilaç verir büyük ihtimalle. Genel olarak iyi yani.
Duymadım hiç ne ilacı bi baksana reçeteye.Canim femara verdi baska bi ilac vermedi
Klomen gbi yumurta uyariciymis,canim. Ama asil meme kanseri icinmis yumurtaliklari uyariyormus oyle yaziyorDuymadım hiç ne ilacı bi baksana reçeteye.
Anladım canım. Başka bi doktora daha git sen. TSH gözünde kaçmış olmalı ya da ilgili bi doktor değildir. 2,5'un altı olmalı gebelik için. Bence sende TSH düşerse gebelik oluşur hemen. O engelliyor gibi geldi.Klomen gbi yumurta uyariciymis,canim. Ama asil meme kanseri icinmis yumurtaliklari uyariyormus oyle yaziyor
Tsh bundan once de 2.2 idi canim o zamanda olmadiAnladım canım. Başka bi doktora daha git sen. TSH gözünde kaçmış olmalı ya da ilgili bi doktor değildir. 2,5'un altı olmalı gebelik için. Bence sende TSH düşerse gebelik oluşur hemen. O engelliyor gibi geldi.
Sitede o ilacı kullananları bi araştır bakalım. İlla kullanan vardır.Tsh bundan once de 2.2 idi canim o zamanda olmadibenim de dikkatimi cekti ama adetin 4.gunu oldugu icin mi acaba yuksek cikti dedim. Benim adet 4 gun surerde bugun son gun. Femarayi arastirdik esimle eczacilarinco gu bu kanser ilaci yan etki olarak yumurta gelistryor gebe kalmak icin cok da uygun degil demsler.
El kol bagli ki denir ne denir canim ya yine bi sonuca varamadik. Bu ay kendi haline birakip onumuzdeki ay denizlide iyi bi doktor varmis ona gitsek dyorum kendimce. Bakalim hayirlisi olsun.sagol yardimlarin icin canim
Nasil geldi sana canim faydasi var mi.. Ben de polikistik yok icip icmemekte kararszmFemarayı ben kullandım, genellikle polikistik over hastalarına veriliyor.
Nasil geldi sana canim faydasi var mi.. Ben de polikistik yok icip icmemekte kararszm[/
Femara çoğul yumurtlamayı engelliyor, yani ayda 1 tane yumurta büyütüyor.
Ben 6-7 ay kullandım, yumurta takibi yaptırdım ama gebelik oluşmadı. Ama bu ilacı kullanıp gebe kalan bir çok kişi var. O yüzden doktoruna güveniyorsan ve sana reçete edilmişse kullan derim.
Meme kanserinde kullanılan dozajı farklı.Bu doktora ilk kez gidiyorum canim daha once klomen kullandim. Eczacida esasen meme kanseri ilaci yan etku olarak yumurtalik uyariyor deyince cekindik icmeye
Napsam bilemedim canim ya.onceki doktrum 3 ay dinlen dedi bi sorun yok olur vs dedi. Benim icime sinmedi bos bos durmak bu doktora gttim.Meme kanserinde kullanılan dozajı farklı.
Sen ne asamadasin canim neler yaptin ne kadardir bekliyosun. Ben iki yila yakin oldu esimin benim her sey normal ama olmadi bi turlu nasipKuzum bende bekliyorum seni çok iyi anliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?