Eğer o arada ilaç falan kullanmadıysan kür bilmem ne yapmadıysan tekrarlamana gerek yok. Bi sıkıntınız yok, belli ki stresten olmuyor. Doktor o yüzden kendi haline bırakmak istemiş. Bu süreçte sakinleş başka şeylerle oyalan kafanı dağıt. Hobi edin kendine. Bebeği düşünüp stres yapma. Eşinle çocuk için değil gerçekten istediğiniz zamanlar birlikte olun. Yine de arayı çok açmadan en geç 2-3 günde bir ilişki olsun. Yumurtlama takibi falan da yapma iyice stres yaptırıyor. Stres yapmazsan çok geçmeden hamile kalırsın eminim ki.Merhaba, yaklasik 2 yildir bebek icin ugrasiyorum. Butun testler normal,hsg normal,esimin testleri normal.en son 4 kutu klomen kullandim ve yine adet oldum.doktor 3 ay kendi haline birak dedi. Hormon tetslerim vs en son temmuz ayinda bakilmisti. Baska doktora gidip her sey silbastan yenilemek gerekir mi su asamada.dusunmeden edemiyorum.basindan gecen arkadaslardan bu noktada yardim bekliyrm. Tesekkur ederim
Canim temmyzdan bu yana 4 kuty klomen kullandim hic biri tutmadi iste. Corek otu bal tarcin yedim iki aydir.baska bir kur yapmadim.. Bilemedim iste doktora mi gitsem yoksa bahsedilen incir.sogan vs kurlerden mi yapsam..her adet zamani buyuk bir bosluga dusuyorum her ay gderek artiyor..insallah dediginiz gbi bir gun bana da nasip olur. Siz de saglikla kucaginiza alin yavrunuzu insallahEğer o arada ilaç falan kullanmadıysan kür bilmem ne yapmadıysan tekrarlamana gerek yok. Bi sıkıntınız yok, belli ki stresten olmuyor. Doktor o yüzden kendi haline bırakmak istemiş. Bu süreçte sakinleş başka şeylerle oyalan kafanı dağıt. Hobi edin kendine. Bebeği düşünüp stres yapma. Eşinle çocuk için değil gerçekten istediğiniz zamanlar birlikte olun. Yine de arayı çok açmadan en geç 2-3 günde bir ilişki olsun. Yumurtlama takibi falan da yapma iyice stres yaptırıyor. Stres yapmazsan çok geçmeden hamile kalırsın eminim ki.
Ben o kürlerin ustası oldum canım. sen adetin 2nci günü git hormon testi yaptır ben seni yönlendiririm duruma göre. Ama başta kafanı rahatlatıp pozitif düşünmen lazım.Canim temmyzdan bu yana 4 kuty klomen kullandim hic biri tutmadi iste. Corek otu bal tarcin yedim iki aydir.baska bir kur yapmadim.. Bilemedim iste doktora mi gitsem yoksa bahsedilen incir.sogan vs kurlerden mi yapsam..her adet zamani buyuk bir bosluga dusuyorum her ay gderek artiyor..insallah dediginiz gbi bir gun bana da nasip olur. Siz de saglikla kucaginiza alin yavrunuzu insallah
Canim ya 3-4gunu cok mu gec kalmis olur.malum araya haftasonu grdi bugun 1Ben o kürlerin ustası oldum canım. sen adetin 2nci günü git hormon testi yaptır ben seni yönlendiririm duruma göre. Ama başta kafanı rahatlatıp pozitif düşünmen lazım.
Bişey olmaz canım yaptır. Ben 4te yaptırdım en son. Senin gibi haftasonuna gelmişti. Ama pazartesi yap sen bekleme daha.Canim ya 3-4gunu cok mu gec kalmis olur.malum araya haftasonu grdi bugun 1
Tama canim pazartesi yazarim sana mutlaka.. Cok tesekkur ederim..Bişey olmaz canım yaptır. Ben 4te yaptırdım en son. Senin gibi haftasonuna gelmişti. Ama pazartesi yap sen bekleme daha.
Rica ederim bekliyorum:)Tama canim pazartesi yazarim sana mutlaka.. Cok tesekkur ederim..
Istanbulda degilim canim afyondayim.tavsiyen icin tesekkur ederim. Esim de bidaha doktora gitmeyi dusunuyordu bakalim kisa zamanda bize de nasip olur insallahHiçbir şey yapmayın, doktora da gitmeyin testleri yenilemeyin. Zaten bir şey çıkmamış çok şükür. Ama İstanbuldaysanız size eşiniz için bir doktor önerebilirim. Her gittiğimiz doktor eşimde bir sorun olmadığını söylüyordu fakat enfeksiyonum için gittiğim Özel Okmeydanı Hastanesinde üroloji doktoru Mehmet Rıfat Doğan enfeksiyonu önemsemeyip neden bunca yıldır çocuğunuz olmuyor evladım deyip eşimi muayene ettikten sonra bir kutu ilaç verdi inşallah bir ay sonra hamile kalırsın dedi. Eşim kullandı ve bir ay dolmadan gebe kaldım şükür.
Eğer İstanbuldaysanız gidin derim.
Bu arada ben onca klomen kullandım hepsi boşa.
Insallah canim. Yumurtlama var.hormonlarda da bir sknti yok olmamasi icin bir sebep yok ara verelim 3 ay dedi.igne tedavisi konusmadik hicCnım olur bence ama zamanını bekliyo bence. Bence pes etme madem bi sorun yok devam et . Ayrıca klomenden sonraki aşama iğneye neden geçmediniz.
Klomenle birlikte inofolic kullan canım birdeMerhaba, yaklasik 2 yildir bebek icin ugrasiyorum. Butun testler normal,hsg normal,esimin testleri normal.en son 4 kutu klomen kullandim ve yine adet oldum.doktor 3 ay kendi haline birak dedi. Hormon tetslerim vs en son temmuz ayinda bakilmisti. Baska doktora gidip her sey silbastan yenilemek gerekir mi su asamada.dusunmeden edemiyorum.basindan gecen arkadaslardan bu noktada yardim bekliyrm. Tesekkur ederim
Bu ay kullanmistim canim her zamankinden az ve gec yumurtam oldu ben de sasirdim normalde arttirirmis kalitesiniKlomenle birlikte inofolic kullan canım birde
Insallah canim. Yumurtlama var.hormonlarda da bir sknti yok olmamasi icin bir sebep yok ara verelim 3 ay dedi.igne tedavisi konusmadik hic
Keciboynuzu oekmezi icirmeye basladim esime canim. Bende bal tarcin corekotu felan yiyodum dediklerini de yiyeyim insallah. Dedigin gibi yarin baska bir doktora gidip durumu amlaticam bakalim o ne diyecek. Yardimlarin icin sagol canimCanım sen tedavini bırakma bence. Olmazsa başka dr a git evet. Bnce eşinizde de sen de bi sıkıntı yoksa illa olur. Dua et tedavini bırakma. Birde kafaya takma. Birde sana keçiboynuzu pekmezi tahin ceviz önerirm. Hem sen hem de eşin kaşıklasın.
Rica ederim canım. İnş tez zamanda hamiş haberlerini alırım.Keciboynuzu oekmezi icirmeye basladim esime canim. Bende bal tarcin corekotu felan yiyodum dediklerini de yiyeyim insallah. Dedigin gibi yarin baska bir doktora gidip durumu amlaticam bakalim o ne diyecek. Yardimlarin icin sagol canim
Insallah canim insallah. Sana da hayirli dogum, hayirli evlat nasip olsun insallahRica ederim canım. İnş tez zamanda hamiş haberlerini alırım.
Insallah canim insallah. Sana da hayirli dogum, hayirli evlat nasip olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?