yeniden açtığım topiğim ve çeyizlerim :)

hmyrali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
1.630
1
116
Kocaeli
çeyiz topiğimi güncelleme vaktim gelmişti. İnşallah hazirana kadar alıp sattığım her şeyi burada sizlerle paylaşağım. Rabbim bütün bunları bir ömür aşkla kullanmayı nasip eyler inşallah :16::69::69::69::69::69::nazar::nazar::nazar:

$01 (236) copy-KOD 1485-640x480.webp$1491-640x480.webp$3623_kucuk.webp$1491-640x480.webp$3128 ML-640x480.webp$3065-640x480.webp$632002.webp$4287- NBB-Straplez-Destekli-Sutyen.webp$bubblesblushingbride000.webp$Hello-kitty-gecelik-modelleri.webp$Nbb_3735.webp$nbb-gecelik-modelleri.webp$pembe-bayan-pijama-takimlari.webp
bunlar iç çamaşırlarım ve pijamalarımın bir kısmı kızlar

$1610_buyuk_zoom.webp$Jua-Mozaik-Bambu-Aile-bornoz-seti.webp
bunlarda bornoz takımlarımız mavi olanı hediye

$525_buyuk_4.webp
bu salon takımım

$4935_hg.webp
en süslü yatak örtüm :1: tıpa tıp aynısını bulamadım ama benim ki daha güzel:nazar:

$290q910.webp
bardak takımım bu desenden

$110920121380.webp
elma ve kalp şeklinde 6şar adet rengarenk çerezliklerim

$3-lu-Kelepceli-Yuvarlak-Kek-Kalibi-GF__60684699_0.webp$softbowl_silikon_kek_kalibi_model_mimoza2.webp
kelepçeli ve silikon kek kalıplarım

$burakzuccaciye9627.webp
kaşık takımım böyle sandıklı

$images (3).webpEki Görüntüle 541001 $images (1).webp
borcamlarım... karesi, dikdörtgeni, yuvarlağı... her şekli mevcut:nazar::1:

$GULSAN-PERLA-3-LU-OMLET-SET__42542777_0.webp
omlet setim

$images (4).webp
bimden ucuza bulup aldığım 4lü tava setim:1:

$king-k-296-cool-mini-tost-makinesi.webp$B_29259887.webp$King-Duo-Set-Cay-Kahve-Makinesi_2.webp$king1-7206.webp
elektrikli mutfak eşyalarım :nazar:

$FO,503,90,1-no-desenli-hamurluk.webp
desenli leğenlerim:1:

$kütahya-35-parca-kahvalti-takimi.webp
çok çok çok beğenerek aldığım cicili bicili kahvaltı takımım

Eki Görüntüle 541015
klasik olan yemek takımım:nazar:

$Resim_1282898957.webp
arçelik bulaşık makinem:nazar:

$4745_152304052.500X500.webp
esse seramik tencere setim

Eki Görüntüle 541028
karaca çelik tencere setim

$nehiryt7y.webp
çay setim ve tepsim

$FB,1789,71,hobby-home-collection-deluxe-saten-nevresim-takimi-tek-kisilik-beyonce-gri-hobby-...webp$images (6).webp$images (5).webp
bunlarda daha yeni almaya başladığım nevresim takımlarım
ayrıca dantelden de 4 tane nevresim takımımı verdim sarılması için onlar da ocak gibi elimde inşallah

Son düzenleme:
Maşallah çok güzeller Allah güle gülekullanmayı nasip etsin. Baya almışsın

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım her şeyin çok güzel :16::16::16:

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım her şeyin çok güzel :16::16::16:

her şeyini aşkla, sevgiyle, iyi günlerde kullan :nazar::nazar::nazar:

iyi günlerde mutlulukla kullanın:nazar::nazar:

hepside çok güzel canım iyi mutlu sağlıklı günlerde kullanırsın inş

Maşallah çok güzeller Allah güle gülekullanmayı nasip etsin. Baya almışsın

teşekkür ederim :16::16: daha iyileri sizlere nasip olur inşallah

özellikle içgiyim kısmı yıkılıyor:9::9::9::9:

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, sanırım salon takımın hazır, herhangi bir markası var mı?

ben almayı düşünmüyorum ama annem illa da olsun diye diretince bakıyorum mecburen. halbuki salon takımı almayacağım.

özellikle içgiyim kısmı yıkılıyor:9::9::9::9:

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, sanırım salon takımın hazır, herhangi bir markası var mı?

ben almayı düşünmüyorum ama annem illa da olsun diye diretince bakıyorum mecburen. halbuki salon takımı almayacağım.

canım salon takımının markasını bilmiyorum
bende pek hoşlanmıyorum ama annem yatak örtüsü pike takımı ve salon takımının içinde bulunduğu set şeklinde almış geçen yıllarda ve sırf kendisi istediği için:1:
bir sürü dantelden boncuk işinden yaptığı yetmiyormuş gibi bir de bunu almış

Orkide'ye katılıyorum, iç giyime sağlam yatırım yapılmış sanırım :1:
Maşallah hepsi birbirinden güzeller, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Rabbim canım :nazar:

canım salon takımının markasını bilmiyorum
bende pek hoşlanmıyorum ama annem yatak örtüsü pike takımı ve salon takımının içinde bulunduğu set şeklinde almış geçen yıllarda ve sırf kendisi istediği için:1:
bir sürü dantelden boncuk işinden yaptığı yetmiyormuş gibi bir de bunu almış

ben anneme çocukluğumdan beri yapma diye çok direttim şimdi sonuçlarını alıyorum annem yapmadı.

hatta bi nevresim-pike takımı yapmış dantelden onu sardıralım diyor da yanaşmıyorum, çünkü kullanamayacağım biliyorum.

ama böyle bi salon takımı değil de birkaç örtü alıp onun gönlünü yapayım dedim, inşallah ben de bulurum kafama göre.

Orkide'ye katılıyorum, iç giyime sağlam yatırım yapılmış sanırım :1:
Maşallah hepsi birbirinden güzeller, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Rabbim canım :nazar:
evet canım o iç çamaşırlar yılların birikimi :1:

Çok güzeller tatlım güle güle kullan

ben anneme çocukluğumdan beri yapma diye çok direttim şimdi sonuçlarını alıyorum annem yapmadı.

hatta bi nevresim-pike takımı yapmış dantelden onu sardıralım diyor da yanaşmıyorum, çünkü kullanamayacağım biliyorum.

ama böyle bi salon takımı değil de birkaç örtü alıp onun gönlünü yapayım dedim, inşallah ben de bulurum kafama göre.
bende istemedim ama annem hep sanki bana inat eder gibi yaptı :)

cnm aldığın çeyizler çook güzeller allahım güzel günlerde kullanmanı nasip etsin:16:
güzel dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar:16:

evettttttttttttt...
yeni aldığım nevresim takımların ve klozet takımım huzurlarınızdaaaa
$berrytas-876x1060.webp
karaca home nevresim takımım:nazar::nazar::nazar:
$FB,10569,98,tac-dorine-ranforce-nevresim-takimi-cift-kisilik-ccedilift-ki351ilik-ranfo-tac.webp$Senalda Ranforce Nevresim Takımı SARI-700x500.webp
bu ikisi de taç:nazar::nazar::nazar:
$FB,1400,50,by-cotton-home-pamuklu-klozet-takimi-tas-vizon-by-cotton-home-pamuklu.webp
klozet takımımm:nazar::nazar::nazar:

canım yeni çeyizlerin çok güzel özellikle karaca nevresimine bayıldım değişik geldi gözüme hepsini güle güle aşkla kullan.

Back
X