Yenibosna Nisa Hastanesi

Ücret en son 35 tl idi Doktor Fatma Ersan için. Kendisi normal doğum yanlısı bir doktor ve çok güler yüzlü. Ayrıca işinde de çok tecrübeli. Normal doğum yapmam için 13 saat uğraştı ve sonunda zorunlu sezeryan yapmak durumunda kaldık. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim Fatma hanımı.

bende kesinlikle tavsiye ediyorum bugün kontrolüm içim gittim evet muayene ücreti 35 tl ve normal doğum diyor banada:9::9:

Kıalarrr bir sorum varr Nisa Hastanesinde EPİDURAL normal doğum yapan varmı?
bilgi almak istiyorum malum doğum yaklaşıyor şu anda normal gözüküyor ama ben çok gergin ve stresliyim
henüz doktorumla konuşmadım EPİDURAL doğumu önce sizin fikirlerinizi almak istiyorum varsa doğum yapan paylaşırsa çokı sevinirim:26::26:

bilgi almak istiyorum malum doğum yaklaşıyor şu anda normal gözüküyor ama ben çok gergin ve stresliyim
henüz doktorumla konuşmadım EPİDURAL doğumu önce sizin fikirlerinizi almak istiyorum varsa doğum yapan paylaşırsa çokı sevinirim:26::26:

yokmu aranızda bu hastanede epidural ile normal doğum yapan hanımlarr ??:31::31:

slm kızlar nisa hastanesinde doğum fiyatları hakkında bilgisi olan varmı acaba :)

geçen cumartesi sormuştuk sgk lı normal 625 tl sezeryaz 1.275 tl bunlar 2013 fiatları
yani değişmedi ben ilk başladığımda da bu rakamalrı vermişlerdi 2014 te değişmiştir diye sorduk muhasebeye ama değişmemiş :16:

geçen cumartesi sormuştuk sgk lı normal 625 tl sezeryaz 1.275 tl bunlar 2013 fiatları
yani değişmedi ben ilk başladığımda da bu rakamalrı vermişlerdi 2014 te değişmiştir diye sorduk muhasebeye ama değişmemiş :16:

sagol canim fiyatlar normal gibi ekstrebirsey cikmazsa tabi :)

İlk dogumumu orda yaptim giriste paranizi yatiriyorsunuz cikarkende bes kurus para lmiyorlar 2011 fiyati sezeryan bin tl doktorum asiye uzun.hastane cok lix olmayabilir fakat personel ve calisanlar cok iyi.sezeryanda bile ameliyathanede herkes baya. Yemek getiren kisiye kadar gayet rahhattim

sagol canim fiyatlar normal gibi ekstrebirsey cikmazsa tabi :)

Kendi doktorunuz doğum yaptığınız gece nöbetçi değilse ve siz doktorunuzu isterseniz 500-600 civarı artı ödeme yapıyorsunuz. Süpriz olmasın :) Hastane ile herşeyi detaylıca görüşmek gerekiyor.

Benimde bi sorum olacak. Her ay kontrole gittiğinizde test yaptırıyor musunuz?

Kendi doktorunuz doğum yaptığınız gece nöbetçi değilse ve siz doktorunuzu isterseniz 500-600 civarı artı ödeme yapıyorsunuz. Süpriz olmasın :) Hastane ile herşeyi detaylıca görüşmek gerekiyor.

Benimde bi sorum olacak. Her ay kontrole gittiğinizde test yaptırıyor musunuz?

ben her ay kontrollere gidiyorum test yaptırmıyorum istemedi yani doktorum bir kaç kez kanım düşüktü onun için yaptırdım
birde kendi doktorunuzu isterseniz doğuma mesai dışında ödeyeceğiniz ücret normal doğum ise 150 tl sezeryan ise 200 tl fark ödüyosunuz ben az önce arayıp hastaneyi muhasabeden öğrendim sizin verdiğiniz rakamlar değil daha öncede sormuştum ben çünkü
sizde hastenedenmi aldınız bu rakamları acaba? yoksa herkese farklı rakammı veriyorlar kafam karıştı benim şimdi:26::26::26:

ben her ay kontrollere gidiyorum test yaptırmıyorum istemedi yani doktorum bir kaç kez kanım düşüktü onun için yaptırdım
birde kendi doktorunuzu isterseniz doğuma mesai dışında ödeyeceğiniz ücret normal doğum ise 150 tl sezeryan ise 200 tl fark ödüyosunuz ben az önce arayıp hastaneyi muhasabeden öğrendim sizin verdiğiniz rakamlar değil daha öncede sormuştum ben çünkü
sizde hastenedenmi aldınız bu rakamları acaba? yoksa herkese farklı rakammı veriyorlar kafam karıştı benim şimdi:26::26::26:

Beim dekafamkarıştı geçen şubatta doğum yapan arkadaş böyle söylemişti. Muhasebeden iyi bilecekdeğil sonuçta:)

bende sordum normal 150 tl sezeryan 200 tl ektra doktoru ıstersenız suan bende fatma nurgule gıdıyorum ama onemlı olan doktor degıl ebe bence sonucta ve ordakı butun ebeler cok ıyıymıs

aaa ne güzel yan yana doktorlarımız bende fatma ersana gidiyorum evt bencede önemli olan ebe çünkü bu hastanenin bütün doktorları çok iyi bence hepsi güven veriyor bana ama rakamda çok cazip olunca ben kendi doktorumun girmesini isterim bakalım kısmett

yaa bu arada buraya yazdım ama kimse cvp yazmadı nisada EPİDURAL ile doğum yapan yokmu hiçç onuda düşünmeye başladım

aaa ne güzel yan yana doktorlarımız bende fatma ersana gidiyorum evt bencede önemli olan ebe çünkü bu hastanenin bütün doktorları çok iyi bence hepsi güven veriyor bana ama rakamda çok cazip olunca ben kendi doktorumun girmesini isterim bakalım kısmett

yaa bu arada buraya yazdım ama kimse cvp yazmadı nisada EPİDURAL ile doğum yapan yokmu hiçç onuda düşünmeye başladım

O konuda hic bilgim yok canim ama kontrole gottigimde sorarim ama ben edidural istemiyorum hersey dogal olur insallah

O konuda hic bilgim yok canim ama kontrole gottigimde sorarim ama ben edidural istemiyorum hersey dogal olur insallah

bende bu haftaya kadar hiç düşünmedim ilk doğum normal buda normal şu anda ama bu sefer korkuyorum o kadar ağrı acı çekmek istemiyorum o yüzden EPİDURAL normal doğum düşündüm ama kimsede yazmamış hastaneyle ilgili

Back
X