• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Yeni Yürüyen Bebekleriniz tabanları içe doğru mu basıyor mu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kendyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
49
1
36
Ankara
mrb arkadaşlar 17 aylık bi kızım var yaşında yürüdü fakat dikkat ediyorum yürürken tabanları içe basık yürüyor sizlerden de bu durumla karşılaşan var mı? Aile doktorumuza söylediğimde yeni yürüdüğü için normal olabilir dedi 18 aydan sonra devam ederse ortapediye gösterin dedi. aynı durumla karşılaşan varmı acaba...

benim oğlum 3 yaşında hala içe basıyor.yani korkulacak bişey değil zaten çoğu çocukta olurmuş. ama ortapedik ayakkabıdan vazgeçmeyin.yani şu markalı spor ayakkabıları falan giydirmeyin bence. satıcılar onların kalıpları ortapedik falan diyorlar ama ben pek inanmıyorum içime de sinmiyor açıkçası.zaten o ayakkabılar o kadar yumuşakki ayakkabı ayağın şeklini alıyo ve öle devam ediyor.bazı ayakkabıcılar 2 yaşından sonra ortapedik test yapıyorlar.özel makineleri falan var çocuğun içe basıklığına göre dr kontrolünde ayakkabıya ek ortapedik yükselti ekliyorlar.her ayakkabı alışınızda da tekrar makinede ölçüp yeni ayakkabıyı düzenliyorlar.büyüyene kadar da düzeliyormuş.biz yaptırdık bakalım inşallah işe yarar.

Son düzenleme:
tşk ederim cvp için bende ilk önce bi dr götürüp söyleyeceği sonuca göre duruma bakarım inş tamamen iyileşir,biran önce düzelirler...

Back