yeni yürümeye başlayan kızıma nasıl ayakkabı almalıyım

ayasofya

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
32
0
296
Antalya
11 aylık kızım yeni yürümeye başladı ayakkabı almak istiyorum. ayakkabı alırken nelere dikkat etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar

bence çok yumuşak tabanlı, ve ayağına ne küçük ne büyük gelecek bi ayakkabı al ki rahat etsin çocuk, tabanı çok yumuşak ve esnek olmalı ki ayak yapısı bozulmasın

ben kızıma bunun pemboşunu aldım :)
benim kızımda 11 aylık desteksiz yürümüyor daha ama baya memnunuz bu ayakkabıdan..
tabanı çok yumuşak ayakkabıda hafif öneririm..
adidas mağazalarında rahatlıkla bulabilirsin..

11 aylık kızım yeni yürümeye başladı ayakkabı almak istiyorum. ayakkabı alırken nelere dikkat etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar

Doktorlar kesinlikle yeni yürümeye başlayan çocuklara ayakkabı önermiyorlar. Yeni yürümeye başladı ise ayak tabanının sinirsel gelişimi tam olmamıştır. Yere Yani düz zemine bastıkça o sinirlerin gelişmesi lazım. Tam basma başladı ise ilk adım ayakkabısı da denilen alt tarafı düz (asla tırtıklı olmayacak ) bileğide kavrayacak bir ayakkabı kullanmalısınız. Bu konuda en iyi ayakkabı KİFİDİS te var. Çok sevimli, şık ayakkabılar değil ama sağlıklı ayak gelişimi için ideal. Mutlaka araştırın. Bu mağazalarda çalışanlarda ayak sağlığı ile ilgili çok bilgili oluyorlar. Sizi doğru yönlendirecektir. Minnoşunuzun tontiş ayaklarından öperim.opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim kızlar kızım 10 aylıkken desteksiz iyi kötü yürümeye başlamıştı şimdi 11 aylık düzgün yürüyor ayakkabı tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…