• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Kiz Cemoos Cemoos ben gene de menümu yazayim gec oldu ama. Sabah 1 kase sekersiz sade cornflakes. Oglen durum tavuk burda biraz kacti rejjm detaya girmiycem. Aksam yarim kase corba. Yarim sosis. Yesil salata.
Sadece tavuk dürüm mu başka kaçamak var mı🙄

Ya acces madem dışarıdan yemeğe mecbursun ona gore ye.
1 lahmacun ayran olabilir.
Benim diyetisten gerçi o değişikti de bir hamburger mayonezsiz ayranla yiyebilirsin diyodu.
Kiz Allan Fransa'sinda ayrani lahmacunu nerden bulayim balikciya gidelim dedim inat kocam acliktan gozu dondugu icin en cabuk yiyecegi yere gitmek istedi. O ismi duyunca kizim zatrn kudurdu tutturdu gidrelim diye.Adimj bunlarin ikisi atmadigi icin dunya umurlarinda degil.

Kiz Allan Fransa'sinda ayrani lahmacunu nerden bulayim balikciya gidelim dedim inat kocam acliktan gozu dondugu icin en cabuk yiyecegi yere gitmek istedi. O ismi duyunca kizim zatrn kudurdu tutturdu gidrelim diye.Adimj bunlarin ikisi atmadigi icin dunya umurlarinda degil.
Yaaa doğru ben nedense Türkiye diye düşündüm absbhdhdhd

Çiğköfte dürüm yiyebilirsin ama tek lavasla.
Çorba ve köfte yiyebilirsin.
Yani dışarıda da seçenek var agshxhhdhdh
Durum cigkofteyi 3 gun onceden soyliyim anca alir vizeyi ucak biletini jcjxjxj kiz delirtcen mi sen beni yok burasi koy gibi bi sehir. Paris'te degilim ki ben🤣

Bahane !
marketlerin neler var light. :63:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back