yeni yılda sevgilinize yada eşinize ne yazmayı düşünüyorsunuz:)

kızlar sevgilimle ilk yıl başımız onn için güzel bi msj atmak istiyorum çünkü yeniyılda beraber olamıcaz ayrıyerlerdeyiz onu etkilemek istiyorum sırada bi msj olmasın olmasın yani sizin yardımınıza ihtiyacım varrropuyorumnanaktan

güzel bi topik olmuş güzel fikirler çıkabilir ama kimse birşey yazmamış:(:(fikir verirmisiniz kızlar yaa bende bu konudan muzdaribim:(:kedi:

Gözlerine baktıgımda kendimi buldugum, ellerini tuttugumda dünyadan koptuğum. Hergünün tamamında aklımı işgal eden, kalbimi hiç bir atışında yalnız bırakmayan, hayallerimin tamamını kaplayan mükemmel birisisin. ıyi ki varsın. Seni Seviyorum Aşkım. Nice yillara birtanem.

Bunu gondermeyi dusunuyorum:kedi:

Gözlerine baktıgımda kendimi buldugum, ellerini tuttugumda dünyadan koptuğum. Hergünün tamamında aklımı işgal eden, kalbimi hiç bir atışında yalnız bırakmayan, hayallerimin tamamını kaplayan mükemmel birisisin. İyi ki varsın. Seni Seviyorum Aşkım. Nice yillara birtanem.

Bunu gondermeyi dusunuyorum:kedi:

canım yaa bu msju daha önce ben yazmıştım ona kesin kayıtlıdır tekrar yazzsam anlarmı acaba :) bende özel olsun istiyorum

aşkım inşallah 2011 yılına kendi evimizde elele mutlu bi şekilde gireriz
sensiz bi ömür düşünemiyorum bitanem :asigim:
yeni yılda tüm herşey ikimiz için olsun seni seviyorum =)

erkeğin özü,gladyatörüm ,terminatörüm ...
bu yılda beynine taktığın çipini değiştirmezsen ben seni değiştirecem:sm_cool:

yazarmışım delikafadulden

'' her yıl' ım 1 öncekinden daha SEN ''
yazardım (arkasına ama)delikafadulden
ön kısma üsttekini yazardım kötükedihüso
süprizzzzzzzzzzz,ceee eeee derdim sengözlerimebaksanab

Eğer yanımda olursa gözlerine bakıp masum bi öpücük kondururdum dudaklarına, o herşeyi anlatır ztn...:asigim:
Yanımda yoksa ne yazcam ben de bilmiyorum o an ne yazmak geliyorsa içimden onu yazarım glb.

aşkı seninle tanıdım sen öğrettin bana aşkı ;kayıtsız karşılıksız sevmeyi..birlikteliğimizin kaçıncı yılı bilmiyorum ama ben 2 cihanda seninle olmak istiyorum ..
beni senden mahrum etme olurmu.. mutlu yıllar
seninle çocuktum ben seninle buyudum seninle yaşlanmak istiyorum bide bebek istiyorum babasııı hepsi bu.... seni evren kadar çok seviyorummm

ayy gece 12den sonra çalışıyor benım kafam pek romantik gördum kendımı en iyisi bu yazdıgımı bıyere not edeyım ben :)
eşime yollayayım yılbaşında..

Back