Yeni yıldan sonra aldığım kararları uygulayacağım.
Fırsat beklemeyeceğim fırsat yaratmaya çalışacağım.
İnsanlara hemen güvenmeyeceğim.
İşimde ilerleyeceğim.
İnsanların düşüncelerine gereğinden fazla önem vermeyeceğim.
Daha cok kitap okuyup,daha çok eğleneceğim ve asla kendimden ödün vermeyeceğim.
Beni üzenleri hayatımdan çıkaracağım ve hep pozitif olacağım.
Kendime daha çok değer vereceğim.
Daha çok düşüneceğim ve daha az "keşke" demeye çalışacağım.
Ve daima hayatı sevip gülümseyeceğim..
yeni yılda asla---->büyük konuşmıcam..
mutlakalarım çok fazla...işimi biran önce kurup yükselmeliyim daha fazla kitap okuyup kendimi geliştirmeliyim -her alanda- sevdiklerime daha fazla zaman ayırmalıyım veee para biriktirmeyi öğrenmeliyim:44:
2011 de hayatımın anlamını tanıdım hayat benım için daha başka dönmeye başladı.. ve acılarını da yaşadım .. cok fazla ufak seylerı kafama takmamayı ve asla yapmam dedıgım olayların başıma geldıgını... anladım.. 2012 de alah ızın verırse evlenmış olacagım bıde unıv. 2 acıktan okuyorum gecmıs olucamm benım ıcın hayırlı bı yıl ınsallah.. hepımızın yenı yılı sımdıden kutlu mutlu ve hayırlara vesıle olur (amin) :26: :123:
eski arkadaşın nasıl olursa olsun negatif yönleri ne kadar çok olursa olsunn yeni biriyle asla değişilmemeliymiş yola çıktıklarını yolda bulduklarınla değişirsen yolda kalırmışsın ve mutlaka diyetime devam etmeliyim:) mutlaka sevdiceğim hayatım da oolmalı mutlaka birtanemin ve ailemin kıymetini bilmeliyim
Sönmüş ateşi canlandırmaya çalışırsan, üstün başın kül oluyormuş onu anladım. Eskiler boşa dememiş eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı diye.. Bir daha bu yöntem benden uzak olsun. Yeniye yer açmalı, gönlümdeki aklımdaki parazitleri kirleri temizlemeliyim ki yeni sene tertemiz açılsın.