- 8 Mart 2020
- 5.366
- 26.766
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta sonu yürüdüğün yerlere daha yakınım canım. Sakarya’dayım. 11 yıl önce IStAnbuL’dan göç ettik. Ama ailem, herkes IStAnbuL’da. Sen buralara geldiğinde haberdar et, belki sana eşlik edebilirim.
Kaptanım bak ne diyolarSakarya'nın merkezini vs pek bilmem ama yaylalarına köylerine o kadar çok gittim ki.. en sevdiğim illerden ilk 3'e girer. Hatta hafta sonu Kartepe'nin köylerine gittim çok güzeldi. Özellikle bahar geldiğinde Çiğdem Yaylası favorim .
Oralara geldiğimde haber ederim hatta orada bir börekçi var balkan börekleri yapıyor oraya çok gitmek istiyorum(bu isteğimi kaptanlar görmesin )
Ay ay ay neler oluyor dağ bayır aşılıp kalori yüklemesi mi yapılacakmış neymişşSakarya'nın merkezini vs pek bilmem ama yaylalarına köylerine o kadar çok gittim ki.. en sevdiğim illerden ilk 3'e girer. Hatta hafta sonu Kartepe'nin köylerine gittim çok güzeldi. Özellikle bahar geldiğinde Çiğdem Yaylası favorim .
Oralara geldiğimde haber ederim hatta orada bir börekçi var balkan börekleri yapıyor oraya çok gitmek istiyorum(bu isteğimi kaptanlar görmesin )
Günaydınnn
Oğlum hasta soğuk algınlığı vardı bir de alerji tetikledi
Ay ay ay neler oluyor dağ bayır aşılıp kalori yüklemesi mi yapılacakmış neymişş
Çok sağol ilaçlar etki edecek inşallah 2 gün daha sabretsek. Burun konkaları şişince hayat çok zor. Benden kalan miras aslında düzenli kullanıyorduk alerji ilacını ama 1 aydır kesmiştik. Yanlış zamanda kesmişiz.Çok geçmiş olsun, alerji kadar hayat kalitesini düşüren bir şey yok onu çok iyi anlıyorum. Ben hastayken çok huysuz oluyorum özellikle alerji dönemlerimde anneme az çektirmedim seninki inşallah öyle değildir, sana da kolaylıklar diliyorum.
Biz de zaten Bonus La buluştuğumuz da asla öyle şeyler yemedik değil mi bonusŞaka şaka asla öyle şeyler yok hatta o meşhur flijayı falan asla yemeyeceğiz.
Tam da böyle gülerim ahahhaKızlara ceza gelince sen ahahah
Nedense hiç inanasım gelmediBiz de zaten Bonus La buluştuğumuz da asla öyle şeyler yemedik değil mi bonus
Geçmiş olsun o illet bizde de var cuma günü kontrolü bakalım ne dicek dr .Çok sağol ilaçlar etki edecek inşallah 2 gün daha sabretsek. Burun konkaları şişince hayat çok zor. Benden kalan miras aslında düzenli kullanıyorduk alerji ilacını ama 1 aydır kesmiştik. Yanlış zamanda kesmişiz.
Size de geçmiş olsunGeçmiş olsun o illet bizde de var cuma günü kontrolü bakalım ne dicek dr .
O zaman dürüst olayım. Biz salata istedik tamam mı dediler ki salatamız yok şundan verelim. Dedik ki ne olur ondan bize verme. Zorla verdiler artık salatayı düşünüp yedik öyle olduNedense hiç inanasım gelmedi
Benim acıktığım görülmüş şey mi içim almaz zatenBiz de zaten Bonus La buluştuğumuz da asla öyle şeyler yemedik değil mi bonus
O zaman dürüst olayım. Biz salata istedik tamam mı dediler ki salatamız yok şundan verelim. Dedik ki ne olur ondan bize verme. Zorla verdiler artık salatayı düşünüp yedik öyle oldu
Ne kaynatiyonuzBenim acıktığım görülmüş şey mi içim almaz zaten
Yeşillik yedik mi yedikO zaman dürüst olayım. Biz salata istedik tamam mı dediler ki salatamız yok şundan verelim. Dedik ki ne olur ondan bize verme. Zorla verdiler artık salatayı düşünüp yedik öyle oldu