• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatya7203

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.222
1.077
53
32
:emir_bebek:Arkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var

:emir_bebek:Arkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
Benimde 21 aralık canım insallah hepimiz hayirli haberlerle geliriz

Slm kızlar nasılsıniz kaç yıllık evlısınız ne kaç yasındasınız zmandir istiyorsunuz bebiş Allahım herkese nasip etsin cifter çifter versin inşallah 🤲👣🤰🤲
çok şükür iyiyiz 20 yaşındayım 6aylik evliyim 5 aydır istiyoruz 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bu ay daha adet olmadım .18 aralikda olmam lazım sadece sağ kasığım ağrıyor bazen ama bugün patik giysem dağı ayağım üşüyor . doktor randevum var bakalım ne olucak herkes için herşey hayırlısı olur inşallah Rabbimin izniyle ♥️❣️☺️

Slm kızlar nasılsıniz kaç yıllık evlısınız ne kaç yasındasınız zmandir istiyorsunuz bebiş Allahım herkese nasip etsin cifter çifter versin inşallah 🤲👣🤰🤲
4 yıllık evliyim canım 10 aydir istiyoruz daha once esim askerde oldugu icin dusunmedik aminn insallah

Kizlar merhaba bat 13 aralik. 2 gun geçti regl olmadim belirtim hic yok. 11 inde lekelenmem oldu. 13 unde test yaptim Negatif.
Yas 27. 1 bucuk senelik evliyim bir gebelik kaybim var. Ayrica tek yumurta tek tüpüm var :)

cogu kisinin soyledigi aslinda belirtilerin 4 5 haftlikken basladigi sanirim biz psikolojik yapıyoruz erkenden
Bilmiyorum canim valla.. Hiç ama hiç belirti namına bisey yok.. İnşallah vardır bebeğim de belirtisi yoktur 🙏 çok yoruldum çok ağır vs kaldırdım o yüzden pek umudum yok aslında

Kizlar merhaba bat 13 aralik. 2 gun geçti regl olmadim belirtim hic yok. 11 inde lekelenmem oldu. 13 unde test yaptim Negatif.
Yas 27. 1 bucuk senelik evliyim bir gebelik kaybim var. Ayrica tek yumurta tek tüpüm var :)

Canım geç döllenme olmasın?
Lekelenmem belki de yerleşmedir 🥰

Canım geç döllenme olmasın?
Lekelenmem belki de yerleşmedir 🥰
Belkideeee. :110:Normalde ovulasyon testi yapıyorum bu ay yakalayamadim görmedim herhalde kaçırdım adetde yakin dedim biraktim gec yumurtlama olmus olabilir hic umudum yok ama insallah oyledir oyle cok isterim ki. Lekelenmem 3 damla seklindeydi sadece.

Belkideeee. :110:Normalde ovulasyon testi yapıyorum bu ay yakalayamadim görmedim herhalde kaçırdım adetde yakin dedim biraktim gec yumurtlama olmus olabilir hic umudum yok ama insallah oyledir oyle cok isterim ki. Lekelenmem 3 damla seklindeydi sadece.

Yerleşme değilse de yumurtlama olabilir takvime göre olan yumurtlama günümde sadece peçetede görecek kadar pembe lekelenmem oldu. Değerlendirebildin mi peki lekelenme olduğu gün

Yerleşme değilse de yumurtlama olabilir takvime göre olan yumurtlama günümde sadece peçetede görecek kadar pembe lekelenmem oldu. Değerlendirebildin mi peki lekelenme olduğu gün
Adetime 2 gun vardi o yuzden adetim erken başlıyor sandim değerlendirmedim maalesef. Pembe değilde açık kahve idi lekelenmem. Bazen adetim böyle basliyor .

Çok erken canım daha belirti vermeyebilir

Back