Yeni yıl hediyelerimizi sergiliyoruz =)

KATİLİM SUPERİSİ

canım sana cok teşekkür ederimmmm arıcaktım ama eşinde telefon diye arayamadım cok cok tşk ederim kesene bereket.hemen dip not düşeyim paketlemeler kusursuzdu çok düzenliydi.

dun hastaneye gittim dayanamadım hastanede dısına baktım resmini çektim süper paketleme

acıldıgında ilk görüntüsü buydu

kırmızılımın cok cici kutusu ve kendisi

ojelerım

yılbasında içine meze yapıp koyacagım salata kasem

perdelik dekoratifim

ayrıca suan ustumde olan siyah cok sık tunigim ve işyerine getirip sadece benim kullanacagım turuncu kupam cantamdan hic ayırmacagım bana guc verecek olan esmaul husna kitapcıgımda var

ve herseye deger notlarım

cok sağol cnm kesene bereket ellerin dert görmesin MUTLU YILLARRRRRR

kızlar bunlarda benim hediyelerim

kırmızı donumu iş yerinde açamıcam için çekemedim ama oda çok güzel bide tabak almış sağolsun ama kırılmış çk üzüldüm o yüzden onunda fotosunu çekemedim maalesef

selam kızlar giremiyorum diye kızmayın bana. ben kayboluyorum kadınlar kulübüne girince. o kadar dolu dolu bi kulüpki nereye gireceğimi şaşırıyorum. aslında internetle fazla ilgim yoktur. sadece cepten internete yani face e girerim o kadar. her zaman internet kafeyede gidemiyorum anlayın beni nolurr.
ablam geçen sene çekilişe girdiğinde çok özenmiştim bu sene bende girdim. ama iyiki girmişim katilim ve kurbanımı çok sevdim. rosecan yani gülcancım çok tatlı bi bayansın. maşallah sana ya resimlerine bayıldım. bir eşarp bu kadarmı yakışır, kırk bin kere maşallah iyiki katilim olmuşsun seni tanıdım.

gelelim hediyelerime hepsini kızımda bende çok beğendik. hatta kızım kolyesini hiç çıkarmıyor boynundan. herkese "bunu bana aplam aldıı " diyor sanki tanırmış gibi. resimlerini gösterdim ama tanıyo sayılır artık. hediyelerim için ve resim çekimleri için çok çok çoookk teşekkür ederim. seni seviyorum ROSECAN ım...

rosecanım kesene bereket her bir parçayı ayrı ayrı çok beğendim. benim için çok değerliler. hele kızım ona yolladıklarına bayıldı. oyun hamurlarıyla oynayıp duruyor. şalım da çok güzel. hepsini çok beğendim. notlarda beni ayrı ayrı çok duygulandırdı. öptüm canım görüşmek üzere.

ve sonunda hediyelerim zehranurdan çok teşekkür ederim canım.

tek tek uğraşmış canım benim ya.. aç aç bitmedi.

nazar boncuklu bilekliklerim, aynam,çok sevdiğim saatim ve istanbul hatırası buzdolabı süsüm.

üşümemem için batiklerim

şalım

kırlentlerim

sevgili arkadşım çok üşüdüğü için benimde üşümemi istememiş.

ve kırmızılarım

kızımıda düşünmüş.çok sevindi ve teşekkür ediyor teyzesine.

Lilyum_85 arkadaşıma binlerce teşekkür ediyorum , hepsi ayrı güzel, beğenmediğim bir tane bile birşey yok , kesesine bereket maşallah , dilerim oda çok güzel hediyelere kavuşmuş yada kavuşacaktır...

Her aşamayı çektim kızlar buyrun

Resimlerin büyük halini görmek için üzerine tıklayabilirsiniz kızlar ...

Dilerim herkes benim kadar mutlu olur !

Canım Katilim "Figen4807"

kesene bereket canım..

Eklentiler

• $Fotoðraf0132.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 137
  • $Fotoðraf0136.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 104
  • $Fotoðraf0137.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 91
  • $Fotoðraf0133.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 132
  • $Fotoðraf0135.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 107
devamı.......

Eklentiler

• $IMG-20111230-00588.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG-20111229-00554.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $Adsýz1.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $IMG-20111230-00604.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG-20111230-00596.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $Adsýzsdfg.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $fghjkl.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 45
son..

Eklentiler

• $Adsýz.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $Bluetooth Exchange Folder-kyft.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 60
  • $Bluetooth Exchange Folder.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 75
kızlar sonunda yüklemeyi başarabildim,katilim nesfite çoookkkk teşekkür ederim,eline,emeğine,yüreğine sağlık kesesine bereket

kızlar hediyeleriniz cok guzel .gule gule kullanın.şimdi bende yukleyecegım

niye böyle oluyo yaa.oburlerınde hata oluşuyo surkli

kızlar hedııyelerımı aldım sonunda... buradan toredoya yanı tubaya teşekkur edıyorum... elıme tum hedıyeler gecemedı.. cumartesı gunu buluşmaya gelecekmıs o da o yuzden oraya getırecekmıs.. getırınce yuklerım yıne... sımdı cıkmam lazım.. hedıyelerın yorumunu yarın yapmaya devam edıcem....

kremım ve meyve ve sebze dılımleyıcım.. cok hoş..... :)))

:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…