Yeni yıl hediyelerimizi sergiliyoruz =)

Miniğim tekrar çok teşekkür ederim güzel hediyelerin için
Telefondan çektiğim için, ayrıca kapalı bi hava olduğu için bluzumun
rengi tam belli olmamış ama çok güzel ve benim de çok sevdiğim bir ton

Önce paketlerimmmm
...

Ojelerin ve oje bekçisi anahtarlığımmmm
...

Uğur böcüğü hastası olduğumu nerden anladın kız minikkkk

Evet biliyorum tutumlu olmam lazım minikciğimmm Bu şirinnnn notluk+ kumbaramda umarım bikaç lirayı bi köşeye atabilirim

Nazar boncuklu küpelerime takımmmm atkılarımmmm

Leziz çikolatalarımmmmmm Resmi çeker çekmez mideye indirdim afiyetleeeee

Meleğimmmmm Odamdaki yerini aldı bileeeee

Doğal mini bakım setimmmm ve deodorantımmm

Çokkkk beğendiğimmmm donlarımmmmmm
..

Bayıldığımmmm bluzummmm
..

Şalım

Teşekkürlerrrr miniğimmmmmm

çok çok guzeller yaa bayıldım ama bende hedıyelerımı ıstıyorum yaa katılım yerını söyle ben kendım gelır alırım:))

hedıyeler ıcın katılım ghs ye cok tsk edıyorum. benı bayagı ıyı takıp etmıs ve aldıklarının hepsını tek tek cok begendım. hele cerceve ve mektuplar benı cok duygulandırdı. senı cok sevıyorum canımmm. kesene bereket.

NAZAP85 canım çok teşekkür ederim hepsini ayrı ayrı özenerek seçtiğin ve o güzel samimi mektup için
önemli olan hatırlanmak önemsenmekti. hediyelerine bayıldım kesene bereket canım benim hırkamı ve kemerimi takılarımı severek kullanacağım.
ellerinle ördüğün lifimizse küçük beyimizin şimdiden favorisi oldu zor uyuttuk banyo yapcam ben bununla yumuşacık diye diye elinde uyudu

kıpkırmızı paketim ellerine sağlık canım

hediyelerimin toplu aile fotosu çok güzeller ama ya

şık takılarım mavi olanı elleriyle benim için hazırlamış canım çok güzel teşekkür ederim

mutlu yıllar donuşum kırmızı kırmızı

abur cuburlarımız küçük bey çok sevdi. hatta biri resimler çekilmeden mideye indi

yumuşacık lifimiz

hırkam ve kemerim ikiside çok şık severek kullanacağım. canım çok zevkli seçimler bayıldım

oğluşum ve benim için özel oda spreylerimiz hatta kokusu benim nikim çok ince ama dimi

ve mektubum kaç kere okudum varya. çok içten çok sıcak yazılmış

NAZAP85 canım kesene bereket hepsi çok güzel öpüyorum seni

canım tekrar çok teşekkür ederim güzel hediyelerin için
Telefondan çektiğim için net çıkmamış olabilir hepsini çok beğendim canım özenle seçilmiş çok teşekür ediyorum.oğlumda şuan el,inde boya yapıyor oda çok sevindi görünce hatta benden önce davrandı paketleri açmaya.canım arkadaşım mektupta yazmış beni düşünmüş teşekür ederim.

önce paketlerim

şimdi hediyelerim

çok beğendiğim aynam

oğlumuda düşünmüş canım arkadaşım şimdi elinde

Son düzenleme:
olur canım ama ucuza kaçma derim ama bluz en iyisi daha kullanıslı olur...sevgiler...msjını yeni gördüm...kusura bakma..

fulya1234 sana tekrar tekrar teşekkür ederim canım benimmm. Ellerine sağlık, kesene bereket herşeyi özenle hazırlayıp paketlemiş sağolsun

İŞTE HEDİYELERİMİN GELDİĞİ İLK AN

iLK PAKETİMİN DETAYLARI VE NOEL BABA TEBRİK KARTIM

KATİLİMİN İÇTEN, SEVGİ DOLU YENİYIL DİLEKLERİ

İLK PAKETTEKİ HEDİYELERİN GÖRÜNÜŞÜ

İŞTE DİĞER HEDİYE PAKETLERİ

BU GÜZELLİK BİR BANYO LİFİ ARKADAŞLAR :103:

KOLYELERİM

IŞIL IŞIL BİLEKLİK

İŞTEEE KIRMIZI DONUM

ÇOKTAAAN MAKYAJ MASAMDA YERİNİ ALDI BİLE

PORTFÖY GECE ÇANTASI

FOTOĞRAF ÇERÇEVESİ

BU KADEH FORMUNDAKİ MUMA BA-YIL-DIMM

DEODORANTIM

TATLI KATİLİM MOR RENGİ ÇOK SEVİYORUM DİYE BANA BU KAPLİ SABUNU ALMIŞ VE DUDAK KORUYUCUSU İLE DUDİŞLERİMİ DE DÜŞÜNMÜŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…