Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
?..........hadi bayanlar bir göz atin
nar çiçeği ceketi istiyoruuuuummmm nolur satılmamış olsunnnn![]()
hangileri kaldı canım bi eklermisin?
Ne alirsan 5 TL likler kaldi canim pantolon etek foto mak. Epilator ve siyah. Kisa ceket ve içinin gömleği var ya o kaldi canim
dijital kamera cok az birsey ekranı çizik oldugu için 400 tl lik kamera sadece 100 tl
Kacinci sayfadalar
Makine kaç mp? :)
14.2 MP modeli pl200 canim yurtdisinda geldi sadece denenmek için kullanildi hep çekmecede duruyordu o yüzden sol taraf ekran ini azicik birşey çizmiş istersen foto sunu çekip ata bilirim ciziginin
Hmm teşekkür ederim ben biraz daha yüksek mpli bişey arıyorum bende de 13 mp var cünkü, size hayırlı satışlar![]()
Eki Görüntüle 1116889 sadece 2 3 kere dennendi okadar dolap bekleyenlerden hiçbir sorunu yok CANAVAR GİBİ
Kullanilmis epilator mu :s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ağlamak istiyorum nasıl görmedim ben onu tam istediğim gibiydiiiii![]()
Canim o ceketleri ekledim arkadaş im gördü ben bunlara bayiliyordum neden satiyorsun ozaman ben aliyorum dedi hepsini aldi gitti :)
Arkadaşın satacak olursa bana haber etsin mutlaka içim yandı sabah sabahneyse güle güle giysin şimdi böyle deyince de hakkım geçmesin kızcağızaaa
![]()