YENİ YENİ YEPYENİ (en bi kıymetlilerim)

Canim bende ilk evlendiği sene TOKİ evlerinde oturmuş tüm oradaki mutfagima canma monta edilen perdeler var ya ondan diktirmistim ama o evimde sadece 7 ay oturdum o perde öylece kaldi yani seninde mutfak cami na uyarsa 30 TL eden birakirim turuncu renk çok güzel bir perde benim evime uymadigi için kullanamiyorum

Tesekkur ederim canim baska . ihtiyacim yok

Canim ben yolladim parayi ..facebook varsa ordan goruselim ..

Canim ben yolladim parayi ..facebook varsa ordan goruselim ..

Bende esarplarini yolladim canim ptt te gidecek 2 günden felan orda olur herhalde ptt eden alabilirsiniz facebook adresimi özelden gönderiyorum canim ürünlerini iyi günlerde kullanan man dilegiyle

Beyaz bir mutfak perdesi var o gördüğün gupurlu onun bir Tulu var sonra ayni tülden kenar fonlari var en üstünde bir perde daha var tam 3 parca pencereleri buzdolabi örtüsü birde masa örtüsü var hepsine 25 diyorum kullanilmis olduğu için tül de felan bir sikinti yok ta sadece tulunun biri güneşten herhalde sararmis biraz birde 50 TL dediğim perde var o duruyor yeşilli olan onun hicbir sorunu yok sapasağlam fonlariyla olursa oda 100 tek tul 50 ama o perdeyi takas yaomayi düşünmüyorum çünkü sapasağlam ve çok sik evime uymadigi için satiyorum eğer ki perdeye ihtiyacin varsa bu fiyata kacirma derim gerçekten yeni dikilmiş gibi

Son düzenleme:

tamam canım konularına bakıyorum uygun bişeyler varmı diye bot veya çanta varmı

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1099216&d=1399152045 canim birde bu çanta var 20 TL ama kulpunda çatlamalar vat enerji düşünürsen ayrintili foto şunu çekebilir im çizme de 40 no ama sanki 39 buçuk gibi geldi bana çünkü ben tam 40 giyiyorum beni biraz sikmiistişti bu kuş alindi ama eşimin kiskanclugindan dolayi belki 5 kere giyin isimdir 80 TL te almisti yalan olma sinda o civarda ydi ona da 45 TL diyorum beyaz perdenin de pilesi var 40 no bir çizmek daha var ama yarim çizme istersen ekleyebilirim

Son düzenleme:

40 no bana büyük canı 38 giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…