benim bedenim 46 ama varmı sende 46 beden
Son ekledigim lcw ürünleri var ya kahverengi değilde diğer 2 si esnek sana olur bedenleri xl ama çok esnekler tirikolar
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1111570&d=1399912457 cnm bunun içindeki gri tişört yapışıkmı birde nekadar fiyat
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1111570&d=1399912457 cnm bunun içindeki gri tişört yapışıkmı birde nekadar fiyat
Canim bende ilk evlendiği sene TOKİ evlerinde oturmuş tüm oradaki mutfagima canma monta edilen perdeler var ya ondan diktirmistim ama o evimde sadece 7 ay oturdum o perde öylece kaldi yani seninde mutfak cami na uyarsa 30 TL eden birakirim turuncu renk çok güzel bir perde benim evime uymadigi için kullanamiyorum
Canim bende ilk evlendiği sene TOKİ evlerinde oturmuş tüm oradaki mutfagima canma monta edilen perdeler var ya ondan diktirmistim ama o evimde sadece 7 ay oturdum o perde öylece kaldi yani seninde mutfak cami na uyarsa 30 TL eden birakirim turuncu renk çok güzel bir perde benim evime uymadigi için kullanamiyorum
Canim ben yolladim parayi ..facebook varsa ordan goruselim ..
Çok sik setrms kap 4042 beden uyumludur sadece 60 TL çok az kullanildi kacirmayinEki Görüntüle 1107890 Eki Görüntüle 1107891 Eki Görüntüle 1107892 Eki Görüntüle 1107893 Eki Görüntüle 1107894 Eki Görüntüle 1107895 setrems marka 8 9 kere anca giyinmişimdir 60 tl
.............kacirmayin hiç cc kullanilmadiElimde hic kullanilmamis braun epilator var kargo benden sadece bügunluk sadece 35 TL eden vermeyi düşünüyorum
İste bu perde sok fiyat sadece 50 tl
fotoraf makinesi 14.5 mp ve sadece 100 tl kargo bana ait 3 tane fotomakina oldugu için bunu satıyorum
canım bu ürünler güzelmiş çizme kaç numara başka çantaların varmı perdelerde güzel ama hep satılmıs galiba mutfak pedesi nasıl pilelimi kalın perdesi varmı tam takımmı güpürleri hep aynı değilmi yada başka çizme varmı
Beyaz bir mutfak perdesi var o gördüğün gupurlu onun bir Tulu var sonra ayni tülden kenar fonlari var en üstünde bir perde daha var tam 3 parca pencereleri buzdolabi örtüsü birde masa örtüsü var hepsine 25 diyorum kullanilmis olduğu için tül de felan bir sikinti yok ta sadece tulunun biri güneşten herhalde sararmis biraz birde 50 TL dediğim perde var o duruyor yeşilli olan onun hicbir sorunu yok sapasağlam fonlariyla olursa oda 100 tek tul 50 ama o perdeyi takas yaomayi düşünmüyorum çünkü sapasağlam ve çok sik evime uymadigi için satiyorum eğer ki perdeye ihtiyacin varsa bu fiyata kacirma derim gerçekten yeni dikilmiş gibi
40 no bir çizmek daha var ama yarim çizme istersen ekleyebilirimcanım bu ürünler güzelmiş çizme kaç numara başka çantaların varmı perdelerde güzel ama hep satılmıs galiba mutfak pedesi nasıl pilelimi kalın perdesi varmı tam takımmı güpürleri hep aynı değilmi yada başka çizme varmı
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1099216&d=1399152045 canim birde bu çanta var 20 TL ama kulpunda çatlamalar vat enerji düşünürsen ayrintili foto şunu çekebilir im çizme de 40 no ama sanki 39 buçuk gibi geldi bana çünkü ben tam 40 giyiyorum beni biraz sikmiistişti bu kuş alindi ama eşimin kiskanclugindan dolayi belki 5 kere giyin isimdir 80 TL te almisti yalan olma sinda o civarda ydi ona da 45 TL diyorum beyaz perdenin de pilesi var 40 no bir çizmek daha var ama yarim çizme istersen ekleyebilirim
40 no bana büyük canı 38 giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?