Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni yaptırdığım platin röflem..

canım. bu dahada koyulmuş sanki.. değil platin röfle,bu kahve üstüne gölge gibi olmuş.
git o kuaförü,gerçekten benzet. bunun neresi platin röfle, de..

evetr bence de arkadaşım platin röfleyle alakası yok ha sana dedilerse sana biraz aralara gölge atıyoruz tamam ama sen platin röfle diyorsun bence de git o kuaföre tekrar yapsın.

Yeniden boya yaptırıcam kendi saçımın olduğu yerlere daha açık platin düşünüyorum 1 haftaya kadar.Onu resimliycem..

kendi saçım varya aralarda oraları kalın bir şekilde boyatıyım dimi kızlar ince ince olmasın.daha belirgin olur..

Kuaförün ucuza kaçmış bence de git ve daha sık olmasını istiyorum kimse anlamadı falan de...

Evet bende kalın yaptırmak istiyorum bakalım o zaman nasıl olacak.ılk önce 50 vermiştim.Şimdide 30 vericem sadece malzeme parası olarak((

canım. bu dahada koyulmuş sanki.. değil platin röfle,bu kahve üstüne gölge gibi olmuş.
git o kuaförü,gerçekten benzet. bunun neresi platin röfle, de..

okypete canımbenim resimdeki senmisinn.sensen senin saçlarınsa eğer, kuaförde yaptırmışsındır heralde, çok hoşuma gittidelikafadulden benim istediğim renk.hangi boya rengin adını falan yazarmısınnn

benim saçım platindi. şu anda bebek sarısı avatara ,bakarsan
ilk yapıldığı gün çekilen resmim bu...senin resminde maalesef sarı ton göremiyorum..kumral ,bu renk.
canım diğer syfada yazmışsın dikkat etmedimm.

benimd eaçtımm sayfada istedim renk tonuna yakın bi renk.bebek sarısı nosu falan bilyonmuu boyanın hangi markaa...a.s.

canım diğer syfada yazmışsın dikkat etmedimm.

benimd eaçtımm sayfada istedim renk tonuna yakın bi renk.bebek sarısı nosu falan bilyonmuu boyanın hangi markaa...a.s.
resimdeki benim canım..
.bilemiyorum..
kuaförüm öyle dedi. ama ne marka kullandığını bilemiyorum. sadece organik boya kullanıyor. onu biliyorum
ama bir daha gidişimde sorayım.
haziranda tekrar dip röfle yaptıracağım. o zaman sorarım......

Son düzenleyen: Moderatör:
Evettt saçımı yeniden boyattım bu da platin rengi sarım bu nasıl olmuş sizce????

Daha bugün boyattım zamanla daha da oturacaktır rengi.....
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Qjes'cim sevindim şimdi bende...

Evettt saçımı yeniden boyattım bu da platin rengi sarım bu nasıl olmuş sizce????

Daha bugün boyattım zamanla daha da oturacaktır rengi.....
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
işte şimdi olmuş. çok beğendim. güle güle kullan. bayıldım.

vallahi şükür kavuşturana bu sefer olmuş canım güle güle kullan.. çok güzel olmuşa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…