Yeni yaptırdım kızlar nasıl olmuş.?Saçım daha açık sarıydı ama kendi saç rengim açık kestane olduğu için direk o rengin üzerine platin sarısı attırdım sizce daha çok mu sarı olmalı.
ben boya hiç sevmem ama sizinki harika olmuş.çok doğal tam bahar-Yeni yaptırdım kızlar nasıl olmuş.?Saçım daha açık sarıydı ama kendi saç rengim açık kestane olduğu için direk o rengin üzerine platin sarısı attırdım sizce daha çok mu sarı olmalı.
sizi çok kötü kandırmışlar sanırım ...platin de göremedim röflede göremedim :1no2:
Tekrar resimliycm saçım açıldıkça ok?Ay valla bende göremedim CADIARZU
çok güzel anlattın arkadaşım teşekkür ederim öpüyorum seni...hiç yıpranmadı evet kaliteli boya olmasından hemde doğal kendi saç rengimin üzerine yapılmasından...Açıkcası ben bayıldım saçlarınıza gerçekten inanılmaz doğal ve çok güzel bir renk olmuş.Sizin hayalinizdeki renk nasıl bir renkti bilmesemde bu rengin ısrarla çok güzel olduğunu düşünüyorum.
Normalde röfle renginin oturması için zaman geçmesi gerekir ve genelde ilk yaptırdığımızda çok da beğenmeyiz(ya da en azından ben öyleyim diyeyim)ama sizinkisi ilk haliyle bile çok güzel olmuş.Zamanla da rengin açılacağını düşünürsek bence saçlarınız harika olmuş.
Ayrıca saçlarınız bir röfle işleminden sonra bile çok sağlıklı ve parlak görünüyor.Ben yerinizde olsam tekrar bir işleme girerek güzelim saçlarımı yıpratmazdım.İyi günlerde kullanın inşallah
Teşekkür ederim canım...ben boya hiç sevmem ama sizinki harika olmuş.çok doğal tam bahar-yaz saçı olmuş.çok sarı saç kullanışlı değil yaşlı gösteriyor.makyajsız kullanılmıyor.ama sizinki çok naturel olmuş harika bayıldım pastel makyajla süper olur.güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?