• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni yıla kadar 5 kg veriyorum

Saat 21.30 da çay ve bir avuç içi kadar fıstık yedim 23.30 da türk kahvesi ve sade maden suyu bu arada eşim tarafından sabote ediliyorum 😭 bana zorla çikolata 🍫 yedirmek istedi akşam 😬 yemedim diye dünya laf etti bana 🫣 yarın zorla yedircem sana gör dedi 😁

3 günlük alışma sürecini güzel atlattım artık açlık krizleri yeme istegi kalmadı çok şükür günü artık baya erken kapatabiliyorum bugün saat 17.de bitirdim ama galiba yeni yıla 5 kilo veremeden giricem olsun napalim en azından diyet kafasina girdim motivasyonumu yakaladım kafada oturttum herseyimi isteyip yapamamak daha zor şimdi herşey yerine oturdu inşallah uzun süren sabırlı bir süreç olur benim için sonra geri dönüp neler yaşamışım neler yapmışım kaç günde kaç kilo gitmiş vazgecmis miyim yoksa sabretip pes etmeyip devam mı etmişim diye bu yazdıklarımı okuyacağım inşallah hedefledigim kiloya geldiğimde de mutluluğumu paylasmakta nasip olur bana ve böyle bı sürece girmek isteyip yapamayanlar içinde güzel bı başlangıç olur ✨ güzel bi akşam gecirmeniz dileğiyle 💫 💛

2 gündür yoktum kilo sabit olunca yazmadım malum haftasonu da girdi araya ama yarın güncel tartı paylasicam iyi geceler ✨💫

Bugün akşama kadar toplam da 950 kalori almışım akşam biraz kacamakli geçebilir yılın son akşamı umarım yeni yılda istediğimiz hedeflerimize istediğimiz bedene kavuşuruz herkese mutlu yıllar dilerim 💫✨💐❤️🎉

Yeni yılın ilk gününden herkese selamlar
Kilo 71.1 üç aşağı beş yukarı bi iniyor bi çıkıyor günü çoktan kapattım bile 16.00 da tek öğün oldu bugün

Back
X