• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni yıla kadar 5 kg veriyorum

birsorumvr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
41
10
3
37
Merhaba.. 💐🤭🥰
Diyet günlüğüme hoşgeldiniz geçen yıl diyetle 3 ayda 15 kg verip yazın hepsini geri alarak tekrar başlıyorum 😭🤭 güncel kilomu sabah tartilip paylaşırım 😊 hedefim yeni yıla 5 kg verip sonrasında aralıklı oruç yada Karatay usulü beslenerek ramazan ayına kadar 60-62 kg civarında olmak 😍 ve ramazanda istedigim gibi yiyerek kilo alma derdi olmadan rahat etmek 😁 benimle başlamak isteyenleri beklerim kızlar 🥰 elimde bı liste yok daha önceki deneyimlerime göre yapacagim

Merhaba.. 💐🤭🥰
Diyet günlüğüme hoşgeldiniz geçen yıl diyetle 3 ayda 15 kg verip yazın hepsini geri alarak tekrar başlıyorum 😭🤭 güncel kilomu sabah tartilip paylaşırım 😊 hedefim yeni yıla 5 kg verip sonrasında aralıklı oruç yada Karatay usulü beslenerek ramazan ayına kadar 60-62 kg civarında olmak 😍 ve ramazanda istedigim gibi yiyerek kilo alma derdi olmadan rahat etmek 😁 benimle başlamak isteyenleri beklerim kızlar 🥰 elimde bı liste yok daha önceki deneyimlerime göre yapacagim
İstediğiniz kiloya ulaşırsınız umarım 😊🙏

Merhaba.. 💐🤭🥰
Önceden yapmışsın yine yaparsın. Yolun zor olabilir ama sonu güzel olacak 💪🏽

Çok teşekkür ederim destekleriniz için kızlar inşallah zor ama daha önce yaptıysam yine yaparım 🥰💐

Akşam yemeğini 17:15 de bitirdim şuan cokkk açım 🫣 bı türk kahvesi içsem iyi gelir sanırım sabah tekrar güncel kilomu paylasicam🥲

Kapanışı 16:00 da yaptım yarın görüşmek üzere 🥰
Kapanışı çok erken yapıyorsun ben dayanamam o saate 🤭 akşam 7/8 gibi kapanış yapıp öğlen 1/2 gibi ilk öğünümü yapıyorum ben. 2 ayda 10 kilo verdim devam bakalım inşallah istediğimiz kiloya ulaşırız :)

Günaydın 🌞💫💛
Bugüne -500 gramla devam ediyorum
Bugünkü kilo 71.2
2 günde 1 buçuk kiloya veda ettik 😁
Geriye kaldı 3 buçuk kilo yılbaşına kadar ne kadar gidecek bakalım 🤩

Bugün kapanış önceki günlere göre geç oldu 18.30 da bitirdim yemeyi inşallah yarın yine eksiyle gelirim 😍

Selaaamm 💐💐
Sabahtan site bakimdaydi galiba giremedim güncel kilo bildiri biraz geç kaldı bu yüzden bugün tartıda hiç eksilme yoktu
Bu sabahki kilom 71.2 geldi dün geç kapanış yaptım sanırım ondan oldu bugün yine erken kapanış yapıyorum inşallah tek öğünle öğlen 1 de yedim birde kapanistan önce 1 meyve yerim tamamdır 😊

Hayırlı cumalar 💐
Bu sabah yine aynı geldim aaaaa aç kaldigima mi üzüleyim moralimin bozulduguna mi yapıştı kaldı sabah uyanınca bı öfkeyle herşeyi ağzıma tepistirip yiyesim geldi 😭 sonra bı kahve yaptım içtim oturdum 🥺 zaten hafta sonu da geldi 😬 güya yeni yıla 5 kilo verecektim 😢 güncel kilo 71.2

Hayırlı cumalar 💐
Bu sabah yine aynı geldim aaaaa aç kaldigima mi üzüleyim moralimin bozulduguna mi yapıştı kaldı sabah uyanınca bı öfkeyle herşeyi ağzıma tepistirip yiyesim geldi 😭 sonra bı kahve yaptım içtim oturdum 🥺 zaten hafta sonu da geldi 😬 güya yeni yıla 5 kilo verecektim 😢 güncel kilo 71.2
canınızı sıkmayın. büyük tuvalete çıkmak da çok farkediyor. tuvalete çıkmadıysanız o yüzden de eksilme göremezsiniz tartıda. dün khidratlı yediyseniz az yeseniz bile şişirir.
işte bu yüzden her gün tartılmayın diyorlar ya. motivasyonunuzu bozmayın. bugün de devam edin. yarın kilonuz toplu bir şekilde düşecektir

Merhaba.. 💐🤭🥰
size durumunuzla ilgili bir tavsiye vereyim. ben de yıllardır sizin gibiyim. ama kilo verip 15 kilo almak değil de kilo verip tekrar 3-5 kg alıyor ve her seferinde verdiğim kilonun keyfini çıkaramadan bir yıl sonra tekrar kilo verme işine girişiyordum.
he bir de ben kalori sayarak veriyordum kiloları sonra saymayı bırakıyordum.
bu sefer farklı bir şey yaptım. istediğim kiloma çoktan geldiğim halde kalori saymaya devam ediyorum. bende başka bir şey çalışmıyor. bunu anladım. bıraktığım anda sağlıksız ve çöp gıda tüketmeye başlıyorum ve kilo alıyorum.
kalori sayarken de iki öğün besleniyorum. çöp gıda davetler dışında hiç yok. davetlerde ve canım çok çekerse fazla kalori alıyorum. kendi kendime kalınca sağlıklı ve kalori sınırını aşmadan besleniyorum. Ağustos'ta 56 kg ile başladım. Şu an 51,5 kilogramım. aslında hedefime çoktan ulaştım ama yaza kadar yavaş yavaş 50'ye inmek istiyorum.
bakın ben bu kiloya yıllardır inmemiştim. ve inanın en kolayı bu. çünkü itiraf etmeseler de bütün diyetlerin özünde kalori kısıtlaması vardır.

size durumunuzla ilgili bir tavsiye vereyim. ben de yıllardır sizin gibiyim. ama kilo verip 15 kilo almak değil de kilo verip tekrar 3-5 kg alıyor ve her seferinde verdiğim kilonun keyfini çıkaramadan bir yıl sonra tekrar kilo verme işine girişiyordum.
he bir de ben kalori sayarak veriyordum kiloları sonra saymayı bırakıyordum.
bu sefer farklı bir şey yaptım. istediğim kiloma çoktan geldiğim halde kalori saymaya devam ediyorum. bende başka bir şey çalışmıyor. bunu anladım. bıraktığım anda sağlıksız ve çöp gıda tüketmeye başlıyorum ve kilo alıyorum.
kalori sayarken de iki öğün besleniyorum. çöp gıda davetler dışında hiç yok. davetlerde ve canım çok çekerse fazla kalori alıyorum. kendi kendime kalınca sağlıklı ve kalori sınırını aşmadan besleniyorum. Ağustos'ta 56 kg ile başladım. Şu an 51,5 kilogramım. aslında hedefime çoktan ulaştım ama yaza kadar yavaş yavaş 50'ye inmek istiyorum.
bakın ben bu kiloya yıllardır inmemiştim. ve inanın en kolayı bu. çünkü itiraf etmeseler de bütün diyetlerin özünde kalori kısıtlaması vardır.
Verdiğin destek ve tavsiye için çok teşekkür ederim moral oldu banada ben yine devam ediyorum pes etmek tabiki yok kilon çok güzel aslında vermesen bile olur en son o kilomu 20 yıl önce görmüş olabilirim 😁 ama kalori saymakda iyi fikir olmazsa eğer onuda deneyeceğim 💐🥰

Back
X