• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni Yıla Bebeğiyle Girmek İsteyenler Buyrun Buraya ! :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esra_Babies

Prensime Prenses geldi... ♥️
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
3.786
4.273
248
Toplanın Kızlar ! Yeni Yılı Bebişlerimizle Karşılayalım :)

Yeniyılı Bebişle Karşılayacak Annelerimiz :

patate patate :anneadayı:
C CerenTurna5834 :anneadayı:

Hamile Olmayı Bekleyen Anne Adaylarımız :

E Esra_Babies 06 Kasım :duduk:
F fato38 06 Kasım :duduk:
arzucuk44 arzucuk44 06 Kasım
CansuErhan52 CansuErhan52 07 Kasım
selennn selennnselennn hesabı doğrulanmış üye. 09 Kasım
E Ebr111 09 Kasım :duduk:
@Lina dmrkrn 10 Kasım :duduk:
@gkymc 10 Kasım
kubra5505 kubra5505 12 Kasım
@selen21 13 Kasım :duduk:
@Smartanne 16 Kasım
gizemlii123 gizemlii123 13-17 Kasım
Missss Missss 19 Kasım
E eddaarda 20 Kasım
F Fushiaa 26 Kasım
Mojo44 Mojo44 29 Kasım
Incitanesi35 Incitanesi35 29 Kasım
sSultans sSultans 30 Kasım
Su_perisiiii Su_perisiiii 02 Aralık
Bearhug Bearhug 05 Aralık
R4bi4 R4bi4 5 Aralık

Son düzenleme:
bende katılayım aranıza kızlar bat 13 veya 17 kasım düzensiz olduğu için tam söyleyemiyorum 13-17 yaz gitsin:KK49:

:anneadayı: Selam herkeseeee :KK49:
ben de yeniyıla hamile girmeyi planlayanlardanım... Hala arada sırada vazgeçermiş gibi olsam da :KK48: Bakalım göreceğiz... Ben de 29 yaşındayım.

Bat 5 Aralık

:anneadayı: Selam herkeseeee :KK49:
ben de yeniyıla hamile girmeyi planlayanlardanım... Hala arada sırada vazgeçermiş gibi olsam da :KK48: Bakalım göreceğiz... Ben de 29 yaşındayım.

Bat 5 Aralık
Selam canım sende hoşgeldin :)
İnşallah bu ay ugurlu gelir :)

Merhaba kızlar benim de bay 29 u bu ayın . İğne kullandım inşallah hamile kalırım 1 senedir olmuyordu..
Merhaba canımm :)
Aa bende kısmetse bu ay iğne olcam canım daha doktordan talep edicem bakalım inşallah verir :)
Eger verirse beraber takipleşelim canım yoldaş olalım belirtiler durumlar felan :)
Nasıl verdi doktor önce neler yaptı kaçıncı gün gittin, ben adetin 4ncü günü gidicem bu perşembe yani ;)

Hoşbuldum canım yaş 24 bir buçuk senedir evliyim hiç korunmadım hala bekliyorum kısmet
Oo maşallah genç anne olcaksın inşallah ne güzel daha vaktin var sıkıntı etme canım ;) rahat rahat bekle :) doktor kontrollerini aksatma tedavi iste bence :)

Oo maşallah genç anne olcaksın inşallah ne güzel daha vaktin var sıkıntı etme canım :KK66: rahat rahat bekle :) doktor kontrollerini aksatma tedavi iste bence :)
öyle yapmaya çalışıyorum sadece ilaç içmede sıkıntı var bende sevmediğimden ilaçları düzenli içemiyorum unutuyorum bu ay ondan dolayı erteledi doktor beklemedeyim hasta olunca rahim filmi çekilecek genç anne olmak istiyorum ama rabbim kısmet etmedi daha vardır bir bildiği elbet :110:

Merhaba canımm :)
Aa bende kısmetse bu ay iğne olcam canım daha doktordan talep edicem bakalım inşallah verir :)
Eger verirse beraber takipleşelim canım yoldaş olalım belirtiler durumlar felan :)
Nasıl verdi doktor önce neler yaptı kaçıncı gün gittin, ben adetin 4ncü günü gidicem bu perşembe yani :KK66:
Ay canım benim inşallah ikimizin de yüzü güler bu iğnelerden :dua: canım bende pkos var daha önce üç defa klomen kullandım yumurta hiç buyumedi doktorum bu ay adetimin 3. Günü fostimon 75 lik iğne başlattı 6 tane vurdum bugün kontrole gittim çok şükür iki adet yumurtam büyümüş bir sağ bir sol olmak üzere. İkisi de 20 mm lerde ama iki tane daha iğne yazıyorum az daha buyusunler catlatalim dedi doktorum ben de umutlandim biraz :spor: çarşamba tekrar kontrol eğer yumurtalarim biraz daha büyümüş olurlar ise çatlatma iğnesi vercek :) sen neler yaptın şimdiye kadar canım

Ay canım benim inşallah ikimizin de yüzü güler bu iğnelerden :dua: canım bende pkos var daha önce üç defa klomen kullandım yumurta hiç buyumedi doktorum bu ay adetimin 3. Günü fostimon 75 lik iğne başlattı 6 tane vurdum bugün kontrole gittim çok şükür iki adet yumurtam büyümüş bir sağ bir sol olmak üzere. İkisi de 20 mm lerde ama iki tane daha iğne yazıyorum az daha buyusunler catlatalim dedi doktorum ben de umutlandim biraz :spor: çarşamba tekrar kontrol eğer yumurtalarim biraz daha büyümüş olurlar ise çatlatma iğnesi vercek :) sen neler yaptın şimdiye kadar canım
aslında çatlama iğnesini vermesi gerekirdi ben 18-19 milimdeyken iğne vurup çatlattığımı bilirim benim doktor o kadar beklemiyordu

aslında çatlama iğnesini vermesi gerekirdi ben 18-19 milimdeyken iğne vurup çatlattığımı bilirim benim doktor o kadar beklemiyordu
Canım bu benim de aklıma geldi neden böyle yaptı anlamadım normalde 18 mm olması yeterli çatlama iğnesi için..ama doktoruma güveniyorum vardır bir bildiği dedim bakalım artık :) bir de erken çatlarsa ayyy:KK17: bugünden itibaren eşimle degerlendirsek mi ki ne olur ne olmaz :oops:

Back