• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üyeyim.hamilelikle ilgili pek bişey bilmiyorum.yardım edebilir misiniz?

fatma_h

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
1
0
16
İstanbul
Bugun adetim 8 gun gecikti gidip test yaptırdım. bhcg degerim 0.83 mIU/mL çıktı.hamile olma ihtimalim var mı? Bebek düşünmüyorum da.Tekrar test yaptırırsam bu deger artar mı ?

Değerin pozitifse hamilesindir canım.önce bi idrar test yaptınmı.gerçi kan tahliline hemen düşer sonuç.

Degilsin gibi gorunuyo canimcim. O deger 5 in uzerinde olursa pozitif sayiliyo benim adetim 8 gun gectiginde kan testinde 11 binlerde cikmisti sonuc 5-6 haftalik hamileydim. İcin yine de rahat degilse bikac gun sonra tekrarlat testi. Belki gec dollenme denen sey vardir.. İdrar testi de yapabilirsin bak.

Degilsin gibi gorunuyo canimcim. O deger 5 in uzerinde olursa pozitif sayiliyo benim adetim 8 gun gectiginde kan testinde 11 binlerde cikmisti sonuc 5-6 haftalik hamileydim. İcin yine de rahat degilse bikac gun sonra tekrarlat testi. Belki gec dollenme denen sey vardir.. İdrar testi de yapabilirsin bak.

lütfen temmuz 2014 anneleri lütfen benimlede bişeyler paylaşın yeni üye oldum 7 haftalık hamileyimm

Merhaba kizlar bende 4 aydir hamile kalmak istoyorum fakat sonuc negatif. Regl tarihim ayın 14 ü . Az kaldi. Insallah hamisimdir .... tavsiyede bulunacaklar cevaplasinlar lutfen

Kızlar ne olur yardım edin
Kasım sonunda test yaptırdım hcg 156 çıktı.daha sonra test yaptım o da olumlu.6 aralıkta dr. Gittim kese var ama çok küçük olduğu için bişey gözükmüyor dedi 13 aralıkda yine gittim kesen olusmus ama canlıyı göremedim dedi ıkı hafta sonraya gel dedi,:((( acemilik bu konuda Bebişim vardır demi dış gebelik felan değildir demi. Ayrıca bir haftadır bulantılarım fazlasıyla olmaya başladı :((((( bilenler aydınlatırsa cok sevinirim

Back