Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb arkadaşlar zaman ne kdr çabuk geçiyor daha dün gibi ağlayarak buraya konu açmam sizlerle paylaşımlarda bulunmam.Masalın sonuna geldik şükür ki mutlu sonla bitti masalımız bu son hep daim olur inş.34 haftalık erken doğumla oğlumu kucağıma aldım.Bambaşka birşeymiş gerçekten.Allahım herkese bu duyguları yaşatsın inş.Boşuna ağlamış üzülmüşüm diye düşünüyor bir yanım ama bir yanımda o duygularıda yaşamam gerekiyormuş demek diye düşünüyor.Destek olan,yorumda bulunan herkese teşekkür ediyorum..
Mrb arkadaşlar zaman ne kdr çabuk geçiyor daha dün gibi ağlayarak buraya konu açmam sizlerle paylaşımlarda bulunmam.Masalın sonuna geldik şükür ki mutlu sonla bitti masalımız bu son hep daim olur inş.34 haftalık erken doğumla oğlumu kucağıma aldım.Bambaşka birşeymiş gerçekten.Allahım herkese bu duyguları yaşatsın inş.Boşuna ağlamış üzülmüşüm diye düşünüyor bir yanım ama bir yanımda o duygularıda yaşamam gerekiyormuş demek diye düşünüyor.Destek olan,yorumda bulunan herkese teşekkür ediyorum..
Cok sevindim Hera, Allah anali buyutsun.. Omur boyu saglikli mutlu yasasin. gercekten cok sevindim ve zaman nasilda cabuk geciyor.. Daha dun okumustum sanki konunu..
keşke ben de hamile olsam offffffffffffffff
TEBRİK EDERİM ya eminim çok güzel bi duygudur allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.bişe sorma k istiyorm çok ii korunduk demişsiniz doğum kontrol hapıylamı yoksa prezervatiflemi acaba?
kısa metraj film izler gibi okuyordum yazılanları ,yorumları..
Kendimi kah senin yerine koyuyordum kah ben olsam öyle yapmazdım dıyordum..Merak icinde sayfaları atlıyordum
kiiiiiiiiiiii
da da da dammmmmm bebiş gelmiş bile
Yine yapmış yapacagını minik yaramaz ki erkenci tavrını koymuş ortayaa....
Bize de onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine demek düşüyor sanırım...
ALLAH tüm isteyenlere nasip eder inşallah..Çok sanslı bi delıkanlı olacak,cesur bi annesi var...
konuyu okumak için tıkladım bi ilk yazıyı okudum bi de son
hazır değilim istemiyorum derken doğum yapmışın bile
allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah
Aaa doğum mu yapmış Allah analı babalı büyütsün