• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üyenin ilk derdi

Yeni üye oldum sırf bunu sormak için evet. Nişanlıyım . Daha önce nişanlım kız kardeşi ile beni Almaya geldiğin de kız kardeşi benden 8 yaş küçük abisinin yanında oturuyordu beni gördü ama yerini değiştirmedi ben arkaya geçtim. O gün bişey demedim. Şimdi yarın yine bize gelecekler birlikte bir yere gideceğiz abisiyle beni almaya geldiğin de yine aynı hareketi yaparsa sizce ne yapayım çünkü bunu bana olan saygısızlık olarak görüyorum ve kız abisini acayip kıskanıyor her zaman anlaşılıyor

Kayınvalıdem görümcelerim ile tek tartısmam tanıstıgımızdan bu yana öne oturma :) ben arkaya geceyım dıyorum onlar sen öne otur 😂😇

Valla ben eşimin yanında annesine ısrar ediyorum anne lütfen sen geç diye.yada direkt ben geçiyorum arkaya annesi gelirse olmaz öyle şey ben arkaya geçerim diyor .hiç ben oturcam yarışı yapmiyoruz. Oğlani kapmissin koltukta mi gözün şimdide 🤣sakin ol o senin nişanlın senin kocan 🤣🤣🤣ömür boyu yanında oturcan zaten derdin bu olmasin

Şimdi görümcemi hiç görmemiş gibi yapsam arabanın yönü bana ters durma ihtimali yüksek çünkü. Direk gelip ön kapıyı açsam GEL TATLIM deyip inmesi için hamlede bulunsam nasıl olur
Bence inmez senin görümce abisi ne diyor bu konu için

Bence inmez senin görümce abisi ne diyor bu konu için
İşte bunu bilmiyorum . İlkinde ben arkaya bindiğimde dikiz aynasından bana baktı bende ona baktım. Sonra da gideceğimiz yere gelmiştik. O gün bişey demedim . Bu olay olunca yarından endişeliyim

Valla ben eşimin yanında annesine ısrar ediyorum anne lütfen sen geç diye.yada direkt ben geçiyorum arkaya annesi gelirse olmaz öyle şey ben arkaya geçerim diyor .hiç ben oturcam yarışı yapmiyoruz. Oğlani kapmissin koltukta mi gözün şimdide 🤣sakin ol o senin nişanlın senin kocan 🤣🤣🤣ömür boyu yanında oturcan zaten derdin bu olmasin
Aslında olması gereken bu

Yeni üye oldum sırf bunu sormak için evet. Nişanlıyım . Daha önce nişanlım kız kardeşi ile beni Almaya geldiğin de kız kardeşi benden 8 yaş küçük abisinin yanında oturuyordu beni gördü ama yerini değiştirmedi ben arkaya geçtim. O gün bişey demedim. Şimdi yarın yine bize gelecekler birlikte bir yere gideceğiz abisiyle beni almaya geldiğin de yine aynı hareketi yaparsa sizce ne yapayım çünkü bunu bana olan saygısızlık olarak görüyorum ve kız abisini acayip kıskanıyor her zaman anlaşılıyor
Yani bunu nişanlınızın düşünmesi gerek, siz bence ses cıkarmayın yine arkaya geçin, ama 3.de tepkinizi verirsiniz,nişanlınıza.. Ben arkada oturmaya alışığım dersınız, on koltuk bos oldugunda da arkaya gecersınız yine..

Yani bunu nişanlınızın düşünmesi gerek, siz bence ses cıkarmayın yine arkaya geçin, ama 3.de tepkinizi verirsiniz,nişanlınıza.. Ben arkada oturmaya alışığım dersınız, on koltuk bos oldugunda da arkaya gecersınız yine..
Evet bu da mantıklı

bu zamana kadar annesi, abisi, arkadaşları da dahil olmak üzere hep önden kalkmışlardır ben oturayim diye(asla oturmam yine de) ama bu saygı göstergesi değildir başka şeylerden de saygıyı hissedersiniz. bindiği yerden inmek saçma geliyor bana da çoğu zaman ama size kibarlık adına yapılabilir, yapmadığı takdirde saygısızlık değildir bence.

Sinir olurum ama inmesi içinde bir şey yapmam. Abisi görmüyor mu o söylesin yani.

Bunu büyütme iz garip sadece bunu yazmışsınız dahada bir çok şeye sustum demişsiniz onları yazmadığınız için bişey diyemiyorum... Nişanlılık tanıma evresi evlenince tüm sorunlar düzelmeyecek iki katı artacak bunu cebinize koyup gözünüzü dört açın size göre büyük bana göre küçük olan bu soruna gelince.... Daha şimdiden kendinize kulis ve potansiyel düşman kazanmayın.... Akıllı olup tatlı dille gönül kazanarak bişeyler yapmayı deneyin malum tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır... Yok yapamam diyorsanızda çalı süpürgesi misali devam edin... Bu inatlaşmaların sonu sonra beni istemiyorlar Büyük Bi derdim var bölümüne gidiyor.... Tavsiyem saygısızlık diye almadan da insanın birşeyi yolun başında aklıyla çözebileceğidir....

Görümcenize açık açık ben nişanlımın yanında otursam nasıl olur sence deyin olsun bitsin, gerilmeye ne gerek var

Back
X