Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ayde gidelim mademm.uyuyaaallııımm

yarın ikindine anca uyanırız herlhade
ade gidelimmmmmmmmmmmmmmm
aydi iyi geceler kızçelerim tatlı rüyalar yarın görüşmek üzereee :80:
iyi geceler eclipsemm balımmm çok öpüyorum güzelde dinlen yarın görüşürüzzz :80:

oh beaa öpüldüm iyi geldii

dinlenelim uyuyaallımmm güzelleşelim

iyi gecelerr renkli rüyalarrrr
öppptüüm büsbüyük

İyi geceler iyi sabahlar kızlaaaarrr tanıştığma sevindim :)) kendinize cici bakın hadi görüşmek üzere :79:

Günaydınn kızçelerimmmmmmmmmmmmmmmmm :103: :103:
Nasılsınız bakıyımmm ben biraz yeni uyandım daa :82:

oy oy oy oy kimler gelmişşşşşşşşşşş kimlerrr
pekmeziimm kızçemm hoşgeldin sefalar getirdinnnnnnnn :103:
:80: :79:

Hoşbuldum sevgim meleğim :80:

Kuzum ya dün ben haber veremeden telefona gittim. Sonra geldiiim sana mesaj attım diyodum kiii mesaj kutun dolmuş atamadım

Nasılsın bakalım

aayy kızlaar biran önce eve gitmek istiyorummm :) İşyerindeyiimm sıkıntıdan patlıcaam:) nasılsınızz bakalım siz neler yapıyorsunuz

Hoşbuldum sevgim meleğim :80:

Kuzum ya dün ben haber veremeden telefona gittim. Sonra geldiiim sana mesaj attım diyodum kiii mesaj kutun dolmuş atamadım

Nasılsın bakalım

ay dolmuş muuu şey ben bilmiyordum kızçemmm hemen boşaltıyımm bende diyorum niye cevap gelmiii
aman nasıl oluyum kızçem işte dün bizim kızçeler sabaha kadar uyutmadı valla zor uyandımm
az uykusuzum birde karnım agrıyo
sen nasılsın bakıyımmm

aayy kızlaar biran önce eve gitmek istiyorummm :) İşyerindeyiimm sıkıntıdan patlıcaam:) nasılsınızz bakalım siz neler yapıyorsunuz

hoşgeldinn kızçemmmm
niye kız işin var daha ne isten bak biz evde pinekliyoruzz öylee
valla kızçem ben keyif yapıyorum şimdi az kıskandırımm seniiii ne kadar kötüyümm :82:

hoşgeldinn kızçemmmm
niye kız işin var daha ne isten bak biz evde pinekliyoruzz öylee
valla kızçem ben keyif yapıyorum şimdi az kıskandırımm seniiii ne kadar kötüyümm :82:

hbldumm yaaaaa :) yapın yapın bende eve gidiyiiim hemen yorgan altına giricem film izliceemm oohh:)
o birşey değil bide bugün çok sığukk dondum burnumun ucu buz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…