Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

valla bu arkadaş baya bi denemiş iyi olmuş bende birkere denedim ağzımın payını aldım oturdum artık öyle bekliyorum :KK70::KK70::KK70: ayrılmayı düşünmüyorum artık öncecden çok düşündüm ama gerçketen çoğu konuda anlaşamasak da ben onsuz o bensiz yapamıyoruz..

inş sizde benim ark. gibi çoook ama çook mutlu olursunuz evlenirsiniz bebikleriniz olur gerçekten evde huzurlu olmak birbirine aşık olmak çok güzel herşeyden önce arkadaş olun tüm sorunları çözebiliceğinize inanıyorum biz öyleyiz çıkarken bende çok kaprisliydim sonra eşimin yardımıyla unuttum o kaprisleri arkadaş gibi olduk herşeyi konuşuyoruz onun da benden 10 yaş büyük olması daha çok tecrübe demek oluyo benim fevri davranışlarımı görmezden gelerek yavaş yavaş sevmeyi sevilmeyi öğreterek büyüttü beni hala aşığız birbirimize allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin ilişkin için iyi deil diye düşünme mutlu olmaya bak ne kadar sevgini gösterirsen ne kadar ilgi gösterirsen o kadar geri alırsın gönlünü almayı bil ama gönlünü aldırmayı da bil :KK70: çok uzattım ama işte öyle

geliyor öpücüğünn kızçem hemde yanaktann :KK17: :KK19: :KK19: :KK19: oh :))

valla hala gülüyorum haa allah seni napmasın kızçemm :KK53:
bak yegennn 7 yıl nedir bilin mi sen :KK14: çok mu havalı oldu ne :82:

baya havalıı olduu :KK70::KK70: ben kızçem kelimesini sadece macırlarda duydum da ondan sordurmmm :KK70::KK70::KK70:ama ben artık uyumam gerek uyumazsam yarın bu 7 yıllık ilişki uyanamadığım ve bulşmaya gitmediğimde bitebilri :KK70::KK70::KK70:

o yollardan bizde geçtikk yegeeennn :KK14::KK14:
tozları üzerimizde kaldı.atamadık yegennn..

atarız icabındaaaaaaaa :KK14:
baya havalıı olduu :KK70::KK70: ben kızçem kelimesini sadece macırlarda duydum da ondan sordurmmm :KK70::KK70::KK70:ama ben artık uyumam gerek uyumazsam yarın bu 7 yıllık ilişki uyanamadığım ve bulşmaya gitmediğimde bitebilri :KK70::KK70::KK70:

niye bitirmek için bu kadar çabalıyorsun kızçem alla alla ya otur oturduğun yerde ne bitirmesi :KK57:
sen dmek ben demek ben dmek sen demek.:KK52:

ilk ben sormuştum.sonra kaç kişi sordu beaaa

oy oy aynen aynennnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK16: :KK16:

valla kızçem ya amma meraklı varmış bak görüyon mu :KK53:
ayrıca su avatarını değiştir korkuyomm ben :KK59:
ben niye değiştiremiyorum yaaaaaa sabahtan beri ugraşıyorum :KK47:

Son düzenleme:
inş sizde benim ark. gibi çoook ama çook mutlu olursunuz evlenirsiniz bebikleriniz olur gerçekten evde huzurlu olmak birbirine aşık olmak çok güzel herşeyden önce arkadaş olun tüm sorunları çözebiliceğinize inanıyorum biz öyleyiz çıkarken bende çok kaprisliydim sonra eşimin yardımıyla unuttum o kaprisleri arkadaş gibi olduk herşeyi konuşuyoruz onun da benden 10 yaş büyük olması daha çok tecrübe demek oluyo benim fevri davranışlarımı görmezden gelerek yavaş yavaş sevmeyi sevilmeyi öğreterek büyüttü beni hala aşığız birbirimize allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin ilişkin için iyi deil diye düşünme mutlu olmaya bak ne kadar sevgini gösterirsen ne kadar ilgi gösterirsen o kadar geri alırsın gönlünü almayı bil ama gönlünü aldırmayı da bil :KK70: çok uzattım ama işte öyle

ama valla çok iyi yaazdın canımm okudum mestoldum valla :) bende kaprisiliyim hemde çok onu aşmaya çalışıyorum oda oluyor yawaş ywaş benmde erkek arkdşım destek oluyor bakalım inşallah Allah bize o günleri göstersinde mutlu olalım sizin gibi..sizde ömür boyu mutlu olun inşallah bebeğiniz sağlıklı bir evlat olsun inşallah..
amma çok inşallah dedim :KK70::KK70:
ama yinede inşallah hepimiz çok çok çok ama çok mutlu olalımmmm..

neyse kızlar benim rüzgar kalkmak üzere kıvranıp duruyo çığlığı basmadan mamasını hazırliimde basiim ağzına :KK70: iyikide gördüm sizi uykusuzluğumu unuttum walla yarın gece yine takılırım size :KK70: öptüüm muck iyi geceler fıstıklar

ama valla çok iyi yaazdın canımm okudum mestoldum valla :) bende kaprisiliyim hemde çok onu aşmaya çalışıyorum oda oluyor yawaş ywaş benmde erkek arkdşım destek oluyor bakalım inşallah Allah bize o günleri göstersinde mutlu olalım sizin gibi..sizde ömür boyu mutlu olun inşallah bebeğiniz sağlıklı bir evlat olsun inşallah..
amma çok inşallah dedim :KK70::KK70:
ama yinede inşallah hepimiz çok çok çok ama çok mutlu olalımmmm..

sen niye bu kadar ayrılmayı kafana koydun onu anlamadım ben :KK31:

neyse kızlar benim rüzgar kalkmak üzere kıvranıp duruyo çığlığı basmadan mamasını hazırliimde basiim ağzına :KK70: iyikide gördüm sizi uykusuzluğumu unuttum walla yarın gece yine takılırım size :KK70: öptüüm muck iyi geceler fıstıklar

iyi geceler Allah kolaylık versin sana..yarın gece görürşüz yine

çünkü hiç anlaşamıyorduk biraz zorlayınca anlaşmaya başladık be hep mutsuz oluyordum ayrılmayı denedim olmadı zaten onun için bidaha denemedim denemicem :KK70::KK70:

ya bi düşün kızçem 7 sene kolay mı ya kolay mı ??
onca emek fedakarlık kısacası herşey . anlaşmazlıga çözüm bulunur merak etme
sen şimdi böyle gülüyorsun ama insan oglu elindekilerinin kıymetini böyle bilmiyor işte buna bende dahilim .
sonradan ama öyle bir acı kalıyor ki geriye..

ya bi düşün kızçem 7 sene kolay mı ya kolay mı ??
onca emek fedakarlık kısacası herşey . anlaşmazlıga çözüm bulunur merak etme
sen şimdi böyle gülüyorsun ama insan oglu elindekilerinin kıymetini böyle bilmiyor işte buna bende dahilim .
sonradan ama öyle bir acı kalıyor ki geriye..

evet bende senin gibi düşünerek kendimi bi tokatladımm kendime geldimm şimdi gidiyor öle ilişki sorunlar elbet olacak sanki onu bıraksam daha iyisimi dennk gelcek erkeklerin hepsi aynı en azından bunu seviyorum :KK70:

X