- 22 Ekim 2012
- 25
- 0
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.681
valla bu arkadaş baya bi denemiş iyi olmuş bende birkere denedim ağzımın payını aldım oturdum artık öyle bekliyorum ayrılmayı düşünmüyorum artık öncecden çok düşündüm ama gerçketen çoğu konuda anlaşamasak da ben onsuz o bensiz yapamıyoruz..
inş sizde benim ark. gibi çoook ama çook mutlu olursunuz evlenirsiniz bebikleriniz olur gerçekten evde huzurlu olmak birbirine aşık olmak çok güzel herşeyden önce arkadaş olun tüm sorunları çözebiliceğinize inanıyorum biz öyleyiz çıkarken bende çok kaprisliydim sonra eşimin yardımıyla unuttum o kaprisleri arkadaş gibi olduk herşeyi konuşuyoruz onun da benden 10 yaş büyük olması daha çok tecrübe demek oluyo benim fevri davranışlarımı görmezden gelerek yavaş yavaş sevmeyi sevilmeyi öğreterek büyüttü beni hala aşığız birbirimize allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin ilişkin için iyi deil diye düşünme mutlu olmaya bak ne kadar sevgini gösterirsen ne kadar ilgi gösterirsen o kadar geri alırsın gönlünü almayı bil ama gönlünü aldırmayı da bil çok uzattım ama işte öyle