Kızlar yazdıklarınızı okuyunca eski günlerim geldi aklıma çok değil gerçi 4,5yıllık evliyim ama merak etmeyin her ciddi birlikteliklerde bu tip kaygılar yaşanıyor uzun soluklu bir ilişki olunca konuşacak hiçbirşeyiniz kalmamış gibi geliyor şimdi böyleyse evlenince ne olacak diyorsunuz ama hiç merak etmeyin eğer bu kişi benim için doğru kişi diyebiliyorsanız özellikle size değer veriyorsa sizi bir birey olarak kabul ediyorsa hiç problem yok merak etmeyin
Ve zamanla herşey rutine girmiyor mu mesela gider bir çizme alırsın ilk zamanlar çok hevesle giyersin ama belli bir süre sonra normale döner ama onu hala seversin............
Ben hala eşimi çok severim ama deliler gibi aşık değilim
Bu arada eğer uzaksanız ailesini de çok kafanıza takmayın zaten evlendikten sonra adam sizin her erkeğin bir yönetiliş biçimi vardır hepsi idare edilebilir sadece doğru yolu bulmak gerekiyor fıstıklarrrr.....
Biz eve çeyiz getirildiği gün ayrılıyorduk eşimle ama neden aileler yüzünden biz onları duymamayı öğrendik sadece size tavsiyem erkeklere ailenizle ilgili sırları vermeyin herşeyini anlatmayın onlara siz unutursunuz ama o asla unutmaz 40yıl geçse de gün gelir bir lafla(ki söyledikleri de çok ağır olur) sizi yerin dibine gömerrrr
Ama seviyorsanız ve seviliyorsanız asla adım atmaktan korkmayın emin olun bir sonra ki ondan daha iyi olmayacak