Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

özlem hanım nerdesiniz bakım dun bagırıp cagırdınız 5 dk da çıktım dıye bak yarım saat oldu ama kınıyorum sızı topıc sahıbısınız bıde
uyuyamaz yemek yemez halde olmalısınız nese içimi doktum yeter bu kadar ee nbr tatlım yarın gorusuruz

eclipse seni çok özledimmm
of of sen gelmeyince olmuyor be kızçem

Canımm benim napiyosns özledim bende cook :-/ şimdi yoldaim. Smle kullanamiorum ama böyle mutluluğumu anlatacak karakterde yok zaten kk'da 1saattir girmeye çalışıyorum ama internete bağlanamdim ki bi :-( şimdide kimse kalmadı sanırım :-(

Geçen günde girdim yazamdan çıktım özür dilerim:-(
Kötü şeyler oldu hep :-(
Ama iyi olacak inanıyorum ya

Bakalım kimler burda göremiyorum telefondan girdiğim için ama burda olun ya :-(

Kimse yok mu :'(
Yarın öğleden sonra akşam üstü uyancam ben öyle olur yani herhalde haftaların uykusuzlugu ruhen yorgunluklarm bide yol çekiyorum üzerine artık kendi odama da kavuşmuşken annemn kokusunuda cekip rahatlamis olacağımdan keyf yapcam lafi daha fazla uzatamicam için kesiyormm cook özledim ondan böyle saçmaladim artık mola vakti öptüm herkesi akşama burda olun :-(

gunaydın kızlar bugun hastaneye gıdıyorum hastaneden sonra gorusuruz işallah swizlere guzel haberler verırım...
Düşüğümün sebebini öğrencez ciddi bişey yoktur umarım dua edin bana...

bacım benim yokluğumu aratmamışsın canım benim 2 gündür netim yok aklım burda kaldı :)

bak yine yoksunuz ama olmaz kii
ama ama sende hep biz gittimizde griyorsun dövecem seni amma
aa bak şuna bakk seni seni dimek arkamdan konuşursun sen hı amma sen görecen
kızçem valla fosur fosur uykuya dalmışım birde hasta olunca ne olur kızçem affet beni :26:
ufff bılıyodum boyle olcanı ya
sen hepimiz uyuyunca gel sonrada biliyordum de sana bir bir soracağım ben :103:

Bi kaç kez gitti sanırım aynı cevap;-)

ah kızçem benim birtanemm benim bende seni çok özledim biliyon mu burnumta tütüyorsun valla ne kadar çok sevindim memleketine döndüğüne şimdi varmışındır herhalde
bende kaç gündür diyordum neden girmiyor diye çok kırılmıştım ama meğer bu yüzden giremiyormuşun ..
dün gece yazmışın birtanem benim ama ben uyuyordum görmedim şimdi gördüm akşam burda olacağım gel tamam mı konuşuruz herşeyi anlat herşeyi çok mu kötü durumlar :26:
mutlaka mutlaka gel bak tamam mı canım kızçem benim öpüyorum çok senii hayırlı güzel yolculuklar canım benim
gunaydın kızlar bugun hastaneye gıdıyorum hastaneden sonra gorusuruz işallah swizlere guzel haberler verırım...
Düşüğümün sebebini öğrencez ciddi bişey yoktur umarım dua edin bana...
hilbarcım nasıl oldun kızçem doktor ne dedi sabah yazmışın ama ben daha yeni girebildim güzel haberler ver inşallah bizlere :44:
günaydınlarrrrrrrrrr
günaydın kızçemmmmmmmmmmmmmmm şey ben yeni uyandım da
sevenleri sevdiğine vermediler vermedileeeerrr :)

bacım benim yokluğumu aratmamışsın canım benim 2 gündür netim yok aklım burda kaldı :)

anlat bacım ya ben o kadar anlattım sıra sende
oy oy vermediler oy oy vermediler ... caniler acımasızlar..
kalır tabiiiii. itiraf et beni özledin demi hı hı hı hı :103:
sen online olunca anlatım kızçem emi şu an yine yoksun
tabi ki olur canım Allah razı olsun sana da bir tane yazıyorum inşallah
Rabbim hepimizden razı olsun canım benim en kısa zamanda istediğine kavuşursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…