- 11 Ocak 2013
- 1.145
- 0
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.441
kıh kıhh ama dun bende seni gördüm ama yakalayamadım eclıpse de vardı kımsecıkler bısey yazmadı bende 1 saat durdum çıktım
KIZLARRRR NİHAYET HİÇ BİŞEYIM YOKMUS IKINCI GEBELIGIM ICIN HIC BIR ENGEL YOK BEBEGIMIN DUSMESININ SEBEBI HAMILEYKEN BI GRIP GECIRMSDIM VE ACILE KALDIRMISLARDI ATESIM 39 OLMUSDU BU YUZDENDE BEBEGIM DIRENCSIZ KALMIS DAYANAMAMIS BIDAHAKI SEFERE DAHA DIKKATLI OL DEDI DOKTOR USUTMICEKSIN VE HEMEN ONUZMDEKI AYA HAMILELIK HABERINI BEKLIYORUM DEDIII :d GAYET GUZEL HERSEYIN DEDIII
merhaba kızlar bende yeni katıldım
KIZLARRRR NİHAYET HİÇ BİŞEYIM YOKMUS IKINCI GEBELIGIM ICIN HIC BIR ENGEL YOK BEBEGIMIN DUSMESININ SEBEBI HAMILEYKEN BI GRIP GECIRMSDIM VE ACILE KALDIRMISLARDI ATESIM 39 OLMUSDU BU YUZDENDE BEBEGIM DIRENCSIZ KALMIS DAYANAMAMIS BIDAHAKI SEFERE DAHA DIKKATLI OL DEDI DOKTOR USUTMICEKSIN VE HEMEN ONUZMDEKI AYA HAMILELIK HABERINI BEKLIYORUM DEDIII :d GAYET GUZEL HERSEYIN DEDIII
benim çok büyük bir derdim sıkıntım var rabbim tez zamanda kapılar açar inşallah kızçem herşeyi verende o alanda o çünkü.Amin canım aminnnn Allah hepimize hayırla sağlıkla evlatlar nasip etsinnnn
benim çok büyük bir derdim sıkıntım var rabbim tez zamanda kapılar açar inşallah kızçem herşeyi verende o alanda o çünkü.
ben okuduğum da haber verirm sana.
ay sorma kızçem ya ben dün benim kile konuşuyordum online olduğum halde yazamadm sonra cıktım zaten eclipse gelmiş yolculuk yapıyormuş hep daha yeni görüyorum
sende hemen arkamdan konuşmussun ben napım şimdi seni hı
bende burdayım geldimmm
Allah razı olsun dualrım sizinle hepp allah dıleklerınızı tez zamnda yerıne getırsın ısallah...ay kızçem ya hadi gözün aydın bak çok sevindim hiç bir sorunda yokmuş artık sıkma canını valla çok sevindim ya
AMİN CANIM saol sizlerınde boyle bır acı yasamasını hıc bır zamn ıstemem allah dusmanımın basına vermesın ....ahh canım çok sevindim bi daha boyle kotu terubeler yasamazsın umarım..
Allah razı olsun dualrım sizinle hepp allah dıleklerınızı tez zamnda yerıne getırsın ısallah...
AMİN CANIM saol sizlerınde boyle bır acı yasamasını hıc bır zamn ıstemem allah dusmanımın basına vermesın ....
h.g canım sanırsam tanışmadık seninle ben Elif 23 yasındayım işssiz
kızçem hoşgeldin beyaabende burdayım geldimmm
şimdi tatlım benim açımdan bi sıkıntı yok elimden geldiğince yardımcı olmya çalısırım ama sen rahat edersen anlat bakımm
işallah hemencik gelırdeaminn canım aminn zor bir durum gercekten ıı en azından gelcek bebsınız acınızı hafıfletr
Bende sendenim kocaman bir işsızım
Allah razı olsun dualrım sizinle hepp allah dıleklerınızı tez zamnda yerıne getırsın ısallah...
AMİN CANIM saol sizlerınde boyle bır acı yasamasını hıc bır zamn ıstemem allah dusmanımın basına vermesın ....
?????????????????????? neymıs bakıyım anlatt.....amin amin .. ah ah su üzerimdeki derdimden bir kurtuluyum da gerçekten başka bir şey istemiyorum ..
işallah hemencik gelırdebak neler yapıyorum ben ona
?????????????????????? neymıs bakıyım anlatt.....
benim çok büyük bir derdim sıkıntım var rabbim tez zamanda kapılar açar inşallah kızçem herşeyi verende o alanda o çünkü.
ben okuduğum da haber verirm sana.
ay sorma kızçem ya ben dün benim kile konuşuyordum online olduğum halde yazamadm sonra cıktım zaten eclipse gelmiş yolculuk yapıyormuş hep daha yeni görüyorum
sende hemen arkamdan konuşmussun ben napım şimdi seni hı