bende burdayım geldimmm
kızçem hoşgeldin beyaa
:80:
şimdi tatlım benim açımdan bi sıkıntı yok elimden geldiğince yardımcı olmya çalısırım ama sen rahat edersen anlat bakımm
tamam kızçem madem öyle anlatıyım da hem birazda olsa rahatlarım ..
şimdi ibliyorsun beni sevgilimle 1 yıl 2 aydır beraberiz ..
bu yıl ekim ayında abisinin yanına gitti (abisi polis ) gitmesi gerekiyordu
ocakta geril geldi şimdi pazar geri gidecek (marta kadar yok sınav da gelecek. )
neyse kızçem tabi sende biliyorsundur az çok ilk zamanlar her şey çok güzeldir çok heycanlıdır kalp krizi geçirecek olursun vs.
çünkü onu tanımıyorsun keşfetmeye çalışıyorsun kısaca anlatıyorm özet geçmeye çalışacam.. benim ona olan hislerim azalmadı biliyorm ama o deli heycanın yerini durgunluk aldı dinginlik aldı..
neyse dün yemek yedik kızçem bir lokantada akşam üzeri.
konuşuyoruz felan böyle Allahım nasıl tatlı geldi gözüme dün o anda seni çok seviyorum diye yüzüne bağırmak geldi.
sonra kendi kendime dedim ki içimden yanında ken ben neler düşnüyorum .
neyse eve bıraktı beni. mesaj attım seni çok seviyorum yemek için teşekkür ederim diye. o kadar içimden geldi ki kızcem anlatamam sana ya
birde ben bu aralar sürekli evdeyim öyle oluncada pek konuşulacak bir şey ler olmuyor sıkılıyorum bende ona da yansıyor galiba
ee neyse sonra gece ile yine aynı oldum ben
yani kısacası onun yanındaken ona nasılsa ısınıyorum .. nasılda sevdiğimi anlıyorum ama yanında değil iken bu durum böyle oluyor ve ben artık kaldıramıyorum bu durumu ne yapmam gerek önceden hiç böyle değildim ben .. niye böyle oldu ki kızçem hı .