Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

KIZLARRRR NİHAYET HİÇ BİŞEYIM YOKMUS IKINCI GEBELIGIM ICIN HIC BIR ENGEL YOK BEBEGIMIN DUSMESININ SEBEBI HAMILEYKEN BI GRIP GECIRMSDIM VE ACILE KALDIRMISLARDI ATESIM 39 OLMUSDU BU YUZDENDE BEBEGIM DIRENCSIZ KALMIS DAYANAMAMIS BIDAHAKI SEFERE DAHA DIKKATLI OL DEDI DOKTOR USUTMICEKSIN VE HEMEN ONUZMDEKI AYA HAMILELIK HABERINI BEKLIYORUM DEDIII :d GAYET GUZEL HERSEYIN DEDIII :KK1:

Amin canım aminnnn Allah hepimize hayırla sağlıkla evlatlar nasip etsinnnn:KK16:[/QUOTE]
benim çok büyük bir derdim sıkıntım var rabbim tez zamanda kapılar açar inşallah kızçem herşeyi verende o alanda o çünkü.
ben okuduğum da haber verirm sana.

kıh kıhh ama dun bende seni gördüm ama yakalayamadım eclıpse de vardı kımsecıkler bısey yazmadı bende 1 saat durdum çıktım :KK1::KK1:

ay sorma kızçem ya ben dün benim kile konuşuyordum online olduğum halde yazamadm sonra cıktım zaten eclipse gelmiş yolculuk yapıyormuş hep daha yeni görüyorum :KK53:
sende hemen arkamdan konuşmussun ben napım şimdi seni hı :KK9:

KIZLARRRR NİHAYET HİÇ BİŞEYIM YOKMUS IKINCI GEBELIGIM ICIN HIC BIR ENGEL YOK BEBEGIMIN DUSMESININ SEBEBI HAMILEYKEN BI GRIP GECIRMSDIM VE ACILE KALDIRMISLARDI ATESIM 39 OLMUSDU BU YUZDENDE BEBEGIM DIRENCSIZ KALMIS DAYANAMAMIS BIDAHAKI SEFERE DAHA DIKKATLI OL DEDI DOKTOR USUTMICEKSIN VE HEMEN ONUZMDEKI AYA HAMILELIK HABERINI BEKLIYORUM DEDIII :d GAYET GUZEL HERSEYIN DEDIII :KK1:

ay kızçem ya hadi gözün aydın bak çok sevindim hiç bir sorunda yokmuş artık sıkma canını valla çok sevindim ya :KK16:

merhaba kızlar bende yeni katıldım

merhaba kızçem hoşgeldinnnn aramıza :80:
nasılsın bakıyım

ahh canım çok sevindim bi daha boyle kotu terubeler yasamazsın umarım..:21::21::21:

Amin canım aminnnn Allah hepimize hayırla sağlıkla evlatlar nasip etsinnnn:KK16:
benim çok büyük bir derdim sıkıntım var rabbim tez zamanda kapılar açar inşallah kızçem herşeyi verende o alanda o çünkü.

ay sorma kızçem ya ben dün benim kile konuşuyordum online olduğum halde yazamadm sonra cıktım zaten eclipse gelmiş yolculuk yapıyormuş hep daha yeni görüyorum :KK53:
sende hemen arkamdan konuşmussun ben napım şimdi seni hı :KK9:[/QUOTE]

muhtemelen sevgi gösterilerinde bulunursun bişey yapmasın:KK16::KK16:canımcım sen ıyısın mı bı sıkıntın yok dımı

muhtemelen sevgi gösterilerinde bulunursun bişey yapmasın:KK16::KK16:canımcım sen ıyısın mı bı sıkıntın yok dımı[/QUOTE]

aslında bir sıkıntım var kızçem ya anlatsam mı bilemedim ..

şimdi tatlım benim açımdan bi sıkıntı yok elimden geldiğince yardımcı olmya çalısırım ama sen rahat edersen anlat bakımm:KK49:

ay kızçem ya hadi gözün aydın bak çok sevindim hiç bir sorunda yokmuş artık sıkma canını valla çok sevindim ya :KK16:
Allah razı olsun dualrım sizinle hepp allah dıleklerınızı tez zamnda yerıne getırsın ısallah...
ahh canım çok sevindim bi daha boyle kotu terubeler yasamazsın umarım..:21::21::21:
AMİN CANIM saol sizlerınde boyle bır acı yasamasını hıc bır zamn ıstemem allah dusmanımın basına vermesın ....:KK53:

Allah razı olsun dualrım sizinle hepp allah dıleklerınızı tez zamnda yerıne getırsın ısallah...

AMİN CANIM saol sizlerınde boyle bır acı yasamasını hıc bır zamn ıstemem allah dusmanımın basına vermesın ....:KK53:

aminn canım aminn zor bir durum gercekten ıı en azından gelcek bebsınız acınızı hafıfletr:KK16::KK16:

bende burdayım geldimmm:KK37:
kızçem hoşgeldin beyaa :KK3: :80:
şimdi tatlım benim açımdan bi sıkıntı yok elimden geldiğince yardımcı olmya çalısırım ama sen rahat edersen anlat bakımm:KK49:

tamam kızçem madem öyle anlatıyım da hem birazda olsa rahatlarım ..
şimdi ibliyorsun beni sevgilimle 1 yıl 2 aydır beraberiz ..
bu yıl ekim ayında abisinin yanına gitti (abisi polis ) gitmesi gerekiyordu
ocakta geril geldi şimdi pazar geri gidecek (marta kadar yok sınav da gelecek. )
neyse kızçem tabi sende biliyorsundur az çok ilk zamanlar her şey çok güzeldir çok heycanlıdır kalp krizi geçirecek olursun vs.
çünkü onu tanımıyorsun keşfetmeye çalışıyorsun kısaca anlatıyorm özet geçmeye çalışacam.. benim ona olan hislerim azalmadı biliyorm ama o deli heycanın yerini durgunluk aldı dinginlik aldı..
neyse dün yemek yedik kızçem bir lokantada akşam üzeri.
konuşuyoruz felan böyle Allahım nasıl tatlı geldi gözüme dün o anda seni çok seviyorum diye yüzüne bağırmak geldi.
sonra kendi kendime dedim ki içimden yanında ken ben neler düşnüyorum .
neyse eve bıraktı beni. mesaj attım seni çok seviyorum yemek için teşekkür ederim diye. o kadar içimden geldi ki kızcem anlatamam sana ya
birde ben bu aralar sürekli evdeyim öyle oluncada pek konuşulacak bir şey ler olmuyor sıkılıyorum bende ona da yansıyor galiba
ee neyse sonra gece ile yine aynı oldum ben
yani kısacası onun yanındaken ona nasılsa ısınıyorum .. nasılda sevdiğimi anlıyorum ama yanında değil iken bu durum böyle oluyor ve ben artık kaldıramıyorum bu durumu ne yapmam gerek önceden hiç böyle değildim ben .. niye böyle oldu ki kızçem hı .

Bende sendenim kocaman bir işsızım:nazar:

bende işsizimmmm :KK14:

amin amin .. ah ah su üzerimdeki derdimden bir kurtuluyum da gerçekten başka bir şey istemiyorum ..

?????????????????????? neymıs bakıyım anlatt.....:KK31:

yukarıda elife anlattım kızçem ordan bi bak bakem
onun haricinde birde işssizm birde okumuyorm birde sürekli evdeyimm pufff valla anlatırken içim şişti ya ama o sorunu çözüyüm başka hiç bir şey istemiyorum gerçekten..
bu duygu da çok zor yaşamayan bilemez.. :KK14:

muhtemelen sevgi gösterilerinde bulunursun bişey yapmasın:KK16::KK16:canımcım sen ıyısın mı bı sıkıntın yok dımı[/QUOTE]

Canımmmm sıkıntın ne bilmiyorum ama Rabbim tez vakitte açar kapılarını inşallahhhhhhhh
Duadan başka çaremiz yok maalesef:KK16:

X