Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Keşke ben sınıfıma alışabilseydim.. 1 dönem biticek 25 ocakta ama hiç alışamadım sınıfıma.. çok sessiz kaldım çok zorba insanlar var.. zaten ortama koaly alışabilen bir insan değilim bide böyle insanlar olunca hiç alışamadım..

bikaç zaman geçsin.zaten hemen alışmak iyi degil.sonradan kötü yüzlerini görmek iyi olmuyo.onlar kendilerini ele verir zamanla sonra sen kendine göre birilerini bulursun.daha 1.sınıf bu önünde 3 yıl daha var ..ve sanmaki geçmiyo bibakmışşsn biteli 3 yıl olmş olcak :KK55:

gamze cnm.sende kır bi yumurta ye yaa şimdi kim yemek hazırlıcak :)

hoşgeldin yaşasın benm yaşımda biri ama evliiii :KK1:

gamze gamze gamze ismin gibi gamzen var mı :KK17:
yok tatlım biraz da acıkıyım bakalım :KK1: sizleri bırakıp gitmek istemiyorum bu sıcacık sohbetii :KK16:

Mrb kızlar ben de yeniyim galiba :)

27 yasındayım 8 aylık evlıyım evlenmeden önce çok güzel bi işim vardı il degıstırmek zorunda kaldıgım ıcın iş bulamıyorm suan. grafikerim ben.
denizlide yasıyorum suan konyalıyım. ve evde yapıcak bi ugras bulamıyorm kendıme sıdıka gibi camdan dısarıyı ızlemekle gecıyor zaman :))

hoşgeldin asyacan42 topiğime sefalar getirdin :80:
evlisin demek ne kadar güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin canım :)
gel gel o zaman bizdensin artık biz varız bol bol muhabbet ederiz bende özlemm :) 19 yaşındayım aslında 19u biraz yarıladım ama :KK1:

gamze gamze gamze ismin gibi gamzen var mı :KK17:
yok tatlım biraz da acıkıyım bakalım :KK1: sizleri bırakıp gitmek istemiyorum bu sıcacık sohbetii :KK16:

yok canım yaa olsa ne güzel olurdu ama çok severim çok tatlı duruyo :)

evet bırakılmıyo cidden :KK16: benmde mutfağı toplamam lazım ama gidemiyom

en iyisini yapmışın canım :) tekrardan hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin bizlere :)
az önce bir fake konu daha vardı bir bayanın kocası aldatıyormuş da oda bunu biliyormuşda vs.
Bende sinir oldum :KK31: insanların duyguları ile dalga geçiyorlar resmen :KK47:

eski üyelerdenim sizlere oranla.arkdaşlarım mazinin derinlklerinde kayboldular tabi bazıları hala forumun demirbaşı olmak için aday :KK1:

bn önlisans ögrencisiyim.finallerimle başbaşayım.21 oluyorum artık sanırım yaşlanmaya adım atıyorum :KK5:
böyylee..daha dernlerde cokşey var ama zamanla cıkarlar ortaya :KK14:

Keşke ben sınıfıma alışabilseydim.. 1 dönem biticek 25 ocakta ama hiç alışamadım sınıfıma.. çok sessiz kaldım çok zorba insanlar var.. zaten ortama koaly alışabilen bir insan değilim bide böyle insanlar olunca hiç alışamadım..

yok canım yaa olsa ne güzel olurdu ama çok severim çok tatlı duruyo :)

evet bırakılmıyo cidden :KK16: benmde mutfağı toplamam lazım ama gidemiyom

eski üyelerdenim sizlere oranla.arkdaşlarım mazinin derinlklerinde kayboldular tabi bazıları hala forumun demirbaşı olmak için aday :KK1:

bn önlisans ögrencisiyim.finallerimle başbaşayım.21 oluyorum artık sanırım yaşlanmaya adım atıyorum :KK5:

beyzaky cim bu dönemler çok güzeldir lisedeki aşklar arkadaşlıklar hiç unutulmuyo inan bana :) alışırsın merak etme bende öyleydim lise 2 de ama bir sürü arkadaşım oldu tatlım :KK16:
ondan sonrada sürdü gitti zaten acaba sen biraz mı soguk davranıyorsun biraz ılımlı olsan belki bu sorunun ortadan kalkabilir :26:
amann sonra toparla kuzumm bırak kalsın öyle :KK1: :KK1:

oo öyle mi :) olsun tatlım bak burda bir çok yeni arkadaşlıklar dostluklar kurabiliriz ben eski topiklere baktım da yeni üyeler hiç mesabeye alınmıyor çok üzüldüm gerçekten neden öyle ise artık .. :KK31: hangi bölüm okuyorsun canım bende ünv. hazırlanıyorum 3. kez gireceğim ygs ye :KK17:

beyzaky cim bu dönemler çok güzeldir lisedeki aşklar arkadaşlıklar hiç unutulmuyo inan bana :) alışırsın merak etme bende öyleydim lise 2 de ama bir sürü arkadaşım oldu tatlım :KK16:
ondan sonrada sürdü gitti zaten acaba sen biraz mı soguk davranıyorsun biraz ılımlı olsan belki bu sorunun ortadan kalkabilir :26:
amann sonra toparla kuzumm bırak kalsın öyle :KK1: :KK1:

oo öyle mi :) olsun tatlım bak burda bir çok yeni arkadaşlıklar dostluklar kurabiliriz ben eski topiklere baktım da yeni üyeler hiç mesabeye alınmıyor çok üzüldüm gerçekten neden öyle ise artık .. :KK31: hangi bölüm okuyorsun canım bende ünv. hazırlanıyorum 3. kez gireceğim ygs ye :KK17:

çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkilere geçiş yapıcam canım.bende sevmiyorum hiç o ygs lys fln 2 kez girdm bnde ikisndede kazandm ama ilknde korktmm uzaklara gitmeye gidemedim annemi bırakıp.sonra tekrar dışarısı olunca aldım bavulumu başa gelen cekilr dedm geldm buralara :KK23: bitsn die gün sayıyorum şu günlerde böyle iştee

sen hangi bölümü istiyosun?

allah yardımcın olsun cnm ne okuyosun?
bende uzun zamandır biliyorum siteyi üye olayım dedim artık.kaybolmamak dileğiyle diyelim o zaman :)

allah yardımcın olsun cnm ne okuyosun?
bende uzun zamandır biliyorum siteyi üye olayım dedim artık.kaybolmamak dileğiyle diyelim o zaman :)

aynen kaybolmayınnn :KK16:biz fazla şımardık ortalıkta fing attık saglam kalanlar kaldık:KK1: böyle başlayıp reelde de arkadaşlıga dönüşmesi cok güzel.bn gerçek dostluklar edindigimi düşünüyorum.artık sizlerlede iyi arkdşlklar kurablrs :KK19:

çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkilere geçiş yapıcam canım.bende sevmiyorum hiç o ygs lys fln 2 kez girdm bnde ikisndede kazandm ama ilknde korktmm uzaklara gitmeye gidemedim annemi bırakıp.sonra tekrar dışarısı olunca aldım bavulumu başa gelen cekilr dedm geldm buralara :KK23: bitsn die gün sayıyorum şu günlerde böyle iştee

sen hangi bölümü istiyosun?

bölümünden memnun değilmsin tatlım umarım biran önce bitirirsin ailene kavuşursun gurbetlik zor biliyorum
ben ilk girdiğimde tercih yapmadım 2. cisinde
iktisadi bilimler fakültesi geldi fakat çok uzaktı ailem izin vermedi ben bırakamadım onları .
bu sene uzaktan eğitim tıbbı tek. okumayı istiyorum canım puanı biraz yüksek ama çalışıyorum işte bakalım ne olacak artık kazanıpta gitmem ben gurbet ellere bırakamıyorum ailemi
olmuyor işte :105: bitmesi bir şey değil de çogu okuyan işsiz biliyormusun bütün ama bütün emekler boşuna gidiyor .. insana en cok bu dokunuyor .

aa olur mu sen daha çıtırsın çıtır :)
seni daha evereceğiz buralarda çeyizlerini hazırlayacağızz :KK17:

ay nası özeniyorum onlara anlatamam :) ciddi bi ilişkim olsun evliliğin sinyalleri yansın her anımı paylaşıcam öyle özeniyoorum yani :))))
aynen kaybolmayınnn :KK16:biz fazla şımardık ortalıkta fing attık saglam kalanlar kaldık:KK1: böyle başlayıp reelde de arkadaşlıga dönüşmesi cok güzel.bn gerçek dostluklar edindigimi düşünüyorum.artık sizlerlede iyi arkdşlklar kurablrs :KK19:

inşallah cnm :KK16:

ay nası özeniyorum onlara anlatamam :) ciddi bi ilişkim olsun evliliğin sinyalleri yansın her anımı paylaşıcam öyle özeniyoorum yani :))))

inşallah cnm :KK16:

ben bile daha şimdiden özeniyorum :KK1:
gamzecim şimdiye kadar hiç ciddi ilişkin olmadı mı evlilik yoluna giden eden böyle oldu okuldan dolayı mı ailenden dolayı mı acaba :26:
çünkü gerçekten ben seni evliliğe çok istekli gördüm:)

anladım tatlım kurarız inşallah neden olmasın ki :) ama senin hesabın neden pasif oldu :26:

ben bile daha şimdiden özeniyorum :KK1:
gamzecim şimdiye kadar hiç ciddi ilişkin olmadı mı evlilik yoluna giden eden böyle oldu okuldan dolayı mı ailenden dolayı mı acaba :26:
çünkü gerçekten ben seni evliliğe çok istekli gördüm:)

oldu canım ben ciddiydim ama karşı taraf değilmiş :KK1::KK1: 2008de bitti 2 sene falan sürmüştü.onun dışındada oldu ama ilişki seviyesine yükselmeden bitti hep.benden kaynaklanıyo pinpirikliyim biraz.bide duygusal biri değilim pek mantık işler bende faha çok.yanlış anlaşılmasın bu arada maddiyatçıda değilim öyle pek ama tabi maddi kısmınıda düşündüğüm durumlar olmuştur.ama ne bileyim böyle adam gibi adam arıyorum cıvık tiplerden havalı olanlardan ve kızlara yatakta çerez muamelesi yapanlardan tiksiniyorummmmmm!!!! ee istisnalar hariç tabi ama ortalıktada pek adam yok

X