Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

bende iş arıyorum bulabilirsem mesleğiniz nedir

sekreterim canım.ama öyle her yerde yapılmıyo malesef ki :) başvuru yapıyorum bakalım büyük kalabalık çalışılan yerlere firmalara acele etmiyorum güzel bi işim olsunda geç olsun farketmez

hayırlıs ile bitirirsin inşallah okulunu kuzum :)
neler yapıyorsun hayat nasıl gidiyor bakalım :)
amin inşallah teşekkür ederim evdeyim ders çalışıyorum ev işi internet facebook kitap okuyorum komşulara gidiyorum el işi yapıyorum derken zaman geçiyor bazen sıkılıyorum evde sosyal değilim evdeyim genelde

sekreterim canım.ama öyle her yerde yapılmıyo malesef ki :) başvuru yapıyorum bakalım büyük kalabalık çalışılan yerlere firmalara acele etmiyorum güzel bi işim olsunda geç olsun farketmez

anladım inşallah istediğiniz yer olur her yere güvenilmiyor gerçekten zor bu devirde mesleğin var ne güzel

amin inşallah teşekkür ederim evdeyim ders çalışıyorum ev işi internet facebook kitap okuyorum komşulara gidiyorum el işi yapıyorum derken zaman geçiyor bazen sıkılıyorum evde sosyal değilim evdeyim genelde

benim yok sevgilim:KK17:evet yakınız

slm kizlar bende yeni uyeyim :)

bende fazla sosyal biri değilimdir kuzum senin gibi bende akrabalarıma gidip gelirim derslerdi buraydı derken vakit geçiyor işte ama bence güzel sürekli gezmek te kötü :KK1:
benm mi var ki bir tek sevgilim sizlerin içinden :KK1:
Hayatımm : sende hoşgeldin sefalar getirdin topiğimee :KK19:

bende fazla sosyal biri değilimdir kuzum senin gibi bende akrabalarıma gidip gelirim derslerdi buraydı derken vakit geçiyor işte ama bence güzel sürekli gezmek te kötü :KK1:
benm mi var ki bir tek sevgilim sizlerin içinden :KK1:
Hayatımm : sende hoşgeldin sefalar getirdin topiğimee :KK19:

evet aynıyız seninle eve bağlıyım daha çok evet tek siz varsınız içimizde çıkıyorum artık bu aralar iyi değil gibiyim yatsam iyi olacak görüşürüz

evet aynıyız seninle eve bağlıyım daha çok evet tek siz varsınız içimizde çıkıyorum artık bu aralar iyi değil gibiyim yatsam iyi olacak görüşürüz

peki kuzum yine gel o zaman olur mu neyin var bilmiyorum ama :26:
geçmiş olsun bak yine bekliyorum gelmemezlik etme :)
görüşürüz kendine iyi bakk :KK19:

X