Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

çankırı ankarayla bitişik ve küçük biyerrr.orda kısıtlı imkanları oldugu için ankara'ma gidip ordan alışveriş yapyollarmış.
bn acıklıyım dedim aydınlandın mı bakem

öyle seyler olmaz bu forumda " deeer.reklamını yaparım

biz bizeyiz neden öyle tepkili davranılsınn.helede burda yeniler toplanıyo zaten.bnm ne işim varsa artık 6gn sonra 2 yıllık üye olcam

maşallahhhhh kıs sana hediye filan verilsin 2 yıl azmı :)

olsun yaaa bekarlık da iyidirrr..ama evlilik daha iyi tabi darısı başına diyelim o zaman:)
darısı başımıza darısı başımızaaa hani eskiden filimlerde öyle derlerdi ya o aklıma geldi

süs kız öyle dimi sen eskilerin yeni üyesisin

canm ya bende direk kafanı karıştırdım çankırı cok yakın ankaraya 1 bucuk saat falan alışveriş değilde hastane için gidiyoruz oraya ankara lı arkadaşımız maşşallh hemen anladıı :))

darısı başımıza darısı başımızaaa hani eskiden filimlerde öyle derlerdi ya o aklıma geldi

süs kız öyle dimi sen eskilerin yeni üyesisin

ben yenileri foruma kazandırıyorum.yabancılık cekmeyin die didiniyorum burda kendi derdimi bi kenara bırakıp şakkıdı şukkudu oynuyorum daha nappıyım

canm ya bende direk kafanı karıştırdım çankırı cok yakın ankaraya 1 bucuk saat falan alışveriş değilde hastane için gidiyoruz oraya ankara lı arkadaşımız maşşallh hemen anladıı :))

cankırıya hiç gitmedim ama orda arkdşm okuodu.gidip gidip geliodu ordan bi bagdaştrma yaptım

cankırıya hiç gitmedim ama orda arkdşm okuodu.gidip gidip geliodu ordan bi bagdaştrma yaptım

evet cnm çankırıdan çok kişi gidiyor ankaraya gecen sene yeni alışveriş merkezi açıldı içinde lcw sevenhll vs vs yoksa eskiden dedgn gibi alışveriş yapmaya gidiyomuş herkes

küseerim bak ben dogruları söyledim

tamam kızçemm küsme küsme ne olurr yerim seni :103:

şimdi anladım kuzucum :) o cin gibidir cin gözünden hiç birşeycik kaçmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…