- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
Biir dakka bir dakka hatlar karıştı şimdikuzucum sen su an çankırıdasın değil mi
ankara ne alaka o zaman orayı anlayamadm da ben:44:
bak onları örnegin rakam yazacaksın önüne ve sonuna iki nokta koyacan
olurmu kızçem niden istemeyelim çok ayıp.ALLAH(C.C) hepimizden razı olsun..
öyle seyler olmaz bu forumda " deeer.reklamını yaparım
biz bizeyiz neden öyle tepkili davranılsınn.helede burda yeniler toplanıyo zaten.bnm ne işim varsa artık 6gn sonra 2 yıllık üye olcam
darısı başımıza darısı başımızaaaolsun yaaa bekarlık da iyidirrr..ama evlilik daha iyi tabidarısı başına diyelim o zaman:)
öyle seyler olmaz bu forumda " deeer.reklamını yaparım
oh oh reklamımızda oldu kızkananlar catlasınnnn
biz bizeyiz neden öyle tepkili davranılsınn.helede burda yeniler toplanıyo zaten.bnm ne işim varsa artık 6gn sonra 2 yıllık üye olcam
hazırcııyazık kız napsın oda ders çalışmaktan beyni dönmüştür
onun dedikodusunu yaptığımızı görmesin sonra kızmasın sana :26:
Biir dakka bir dakka hatlar karıştı şimdikuzucum sen su an çankırıdasın değil mi
ankara ne alaka o zaman orayı anlayamadm da ben:44:
bak onları örnegin rakam yazacaksın önüne ve sonuna iki nokta koyacan
olurmu kızçem niden istemeyelim çok ayıp.ALLAH(C.C) hepimizden razı olsun..
darısı başımıza darısı başımızaaahani eskiden filimlerde öyle derlerdi ya o aklıma geldi
süs kız öyle dimisen eskilerin yeni üyesisin
canm ya bende direk kafanı karıştırdım çankırı cok yakın ankaraya 1 bucuk saat falan alışveriş değilde hastane için gidiyoruz oraya ankara lı arkadaşımız maşşallh hemen anladıı :))
çankırı ankarayla bitişik ve küçük biyerrr.orda kısıtlı imkanları oldugu için ankara'ma gidip ordan alışveriş yapyollarmış.
bn acıklıyım dedimaydınlandın mı bakem
sen benlen maytap mı geçiyon kızçem hı al sana
ben yenileri foruma kazandırıyorum.yabancılık cekmeyin die didiniyorum burda kendi derdimi bi kenara bırakıp şakkıdı şukkudu oynuyorum daha nappıyım
görmess yavrum.görsede bişi mi dedik aa'aa
cankırıya hiç gitmedim ama orda arkdşm okuodu.gidip gidip geliodu ordan bi bagdaştrma yaptım
küseerim bak ben dogruları söyledim
canm ya bende direk kafanı karıştırdım çankırı cok yakın ankaraya 1 bucuk saat falan alışveriş değilde hastane için gidiyoruz oraya ankara lı arkadaşımız maşşallh hemen anladıı :))
evet cnm çankırıdan çok kişi gidiyor ankaraya gecen sene yeni alışveriş merkezi açıldı içinde lcw sevenhll vs vs yoksa eskiden dedgn gibi alışveriş yapmaya gidiyomuş herkes
tamam kızçemm küsme küsme ne olurr yerim seni:103:
şimdi anladım kuzucum :) o cin gibidir cin gözünden hiç birşeycik kaçmaz
ne yapıyo bu kız demeyin
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
bak burda çözümü var sanıyorum okdr cok kullndım ki kıskandın dimi
olsun yaaa bekarlık da iyidirrr..ama evlilik daha iyi tabidarısı başına diyelim o zaman:)
:122: kaçıırmammm
ne yapıyo bu kız demeyin