- 12 Mayıs 2012
- 3.192
- 5
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #25.201
Temem kuzum önemle değellKuzum hosbulduk ben ancak yazıyorum size k. Bakmayın :)
27yaşında bunu yaşamak zorunda değilsin mutlaka evden seni uzaklaştıracak bişey bul pes etme edersen hem senin hem senin çocuklarının hayatı mahvolur görücü usulü isteye istemeye verirler birine sormazlar bile evde durup adını mı çıkaralım derler sonra olan sana doğacak çocuklarına olur niye hayatı kendine zindan ediyosun ki . Kurslara gidebilirsin ders çalışıp kpss ye girebilirsin yeter ki içinde o istek olsun başaramayacağın bişey olmaz
alıntılar karıştığı için böyle yazıyım.. okyanus bak canım böyle olmaz böyle hayat geçez yaşın kaç senin insan kafayı yer.. soyutlanır olmaz yani gerçekten cok üzüldümm halina durumuna hem arkadŞsızlık hem aile baskısı senin halini düşüneebiliyorumm ama dediğim gibi böyle hayat mı geçer yaa buna derhal müdehale edilmesi gerek derhalll
Dersaneye yazdrn desen yok mu dcekler? hadı yok dedıler. nette bı suru faydalanacagn steler var?? hıc bunları sormadnkııı matım sıfır dyp ısın ıcınden cıkıyosun.. Cok ısteseeeeeeen olur dıye dusunyrm
Nisanda kursa gidicem kizlar
kpss yede çalişacam elimden geldiğince
Nisanda kursa gidicem kizlar
kpss yede çalişacam elimden geldiğince
kursa gitmek çözüm dğeil ki bir arkadaşın olmasına bile izn vermiyorlarmuş seninbirde 27 yaşındasın ya 27 yiii
Uykum geldi yavaştan yaww
Uykum geldi yavaştan yaww
kursa gitmek çözüm dğeil ki bir arkadaşın olmasına bile izn vermiyorlarmuş seninbirde 27 yaşındasın ya 27 yiii
O da bişey cnm hiç değilse kafam dağilir iki insanla konuşurum aöf kursuna giderken bu kadar kötü degildim konuştuğum insanlar vardi sonuçta
Okyanus bak bi belge var Eskişehirde sınavlarına giriyosun o belgeyi alıyosun kpss ye girip 70 alırsan iş veriyorlar kalıcı hem de,onu da yapabilirsin,araştır derim
Emin misin yaapretimm o kremi kullanma birdaha sen sana iyi gelmedii o kremmmm
Ya pek bilmiyorum,abim giriyor o sınavlaraNe belgesi ki ne yazip araştiricam yanii orayi anlamdim
Ya pek bilmiyorum,abim giriyor o sınavlara
Senin için sorarım abime bi ara
Ne demek,işine yarar umarımTamam cnm sağol
Emin misin yaa
Off niye yaa,çok az sürüyorum minancık bişey:2:
Yediğim bişeyden de olmuş olamaz mı çekirdek kola fln:2:
Niye öyle diyon la,benim gzüel olammı istemiyon mu olummcanım hiç bilmiyorum kii yaa of keşke hiç almasadınn
Niye öyle diyon la,benim gzüel olammı istemiyon mu olumm
Biraz daha süreyim bi ay dolsun,baktım olmuyor bırakırım sadece elelrime sürerim
Benim exe sarmamin nedeni bu durumlar sanirim kizlar
Oğlum deme öyle olur mu öyle şey,sen söyledin kullanıp kullanmamak bana kalmışbak sonra benden bulma ama birşey olursa