- 2 Mart 2011
- 1.843
- 250
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #25.181
27 Yaşında ve bu tür aile baskılarına maruz kalıyosun,çok şaşırdımm çokk:2::2:
Maalesef öyleeee ((((((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 Yaşında ve bu tür aile baskılarına maruz kalıyosun,çok şaşırdımm çokk:2::2:
Maalesef öyleeee ((((((
Ne diyeyim kuuzm yaYaaa cnmm öyle işte içimde yanardağlar patlıyo
Mutlaka bi iş bul,kursa git bişeyler yap o evde durma kafayı yersinn
27 yasindayim iyi bi iş iyi bi ortam olursa yollayacaklar ama benim özelliklerim o işlere yetmiyo malesef
Ben sana oturup kpss calıs dıyorum ama dınlemıyosun.. su an senn yerınde olsam bunu yapardm ama sen tam aksıne saatlerını nette bosa harcıyorsun boyle yaparsan bu skıcı hayatı cekmek zorunda kalırsın. frsat yaratmak senn elınde yanı . ben yapamıorum vs dersen zaten yapamazsnnnnnn
şeyy çaktırma olummm
Ben hep içime atarim kimse bilmez anlatmadiğim surece anlayamazlar
dışarı tek başima çiktiğim gün sayisi beş parmagi geçmiyor
bi abim var benden bi yaş büyük genelde onunla yada annemle çikiyorum abimde ayri bi analyişsizdir saçimi açmama karişir makyaj yapmama karişir o da bi göz kalemi bi rimel dir yanii dişarda biri baksa dövecem diye başlar....
bunun gibi bir suru şeyler :'((((
Yavrum nerde yaşıyosunuz tamam abidir koruma iç güdüsü o benimki de karışır gitme der ama gidince niye gittin demez . Yasinin kaç olduğunu çok merak ettim
Benim ailemin de belli kuralları vardır ama eve kapatmak nedir ya insan olduğunu unutursun . . Düşünüyorum ama ben yapamazdım sanırım
Katlanmak zorunda kaliyosun sabitlenmis kafa yapilari değişmiyo çünkü
Ben sana oturup kpss calıs dıyorum ama dınlemıyosun.. su an senn yerınde olsam bunu yapardm ama sen tam aksıne saatlerını nette bosa harcıyorsun boyle yaparsan bu skıcı hayatı cekmek zorunda kalırsın. frsat yaratmak senn elınde yanı . ben yapamıorum vs dersen zaten yapamazsnnnnnn
Tatlim iyi diyosun ama bende temel yok sadece sözel neye yetecek meslek lisesi mezunuyum bide üstüne aöfeliyim mat sifir
Okyanus nerde yaşıyosunuz tam olarak:44::44:
Sashaa kız 27 yaşında..
Tatlim iyi diyosun ama bende temel yok sadece sözel neye yetecek meslek lisesi mezunuyum bide üstüne aöfeliyim mat sifir
Dersaneye yazdrn desen yok mu dcekler? hadı yok dedıler. nette bı suru faydalanacagn steler var?? hıc bunları sormadnkııı matım sıfır dyp ısın ıcınden cıkıyosun.. Cok ısteseeeeeeen olur dıye dusunyrm
Ne diyeyim kuuzm ya
Mutlaka bi iş bul,kursa git bişeyler yap o evde durma kafayı yersinn
Nisanda gidicem inş. Kursa
Meleğim mesaj kutunu boşalt mesaj atamıyorum sanaa
Bu da senden çıktı ilk önceolumm alıtntıların içne ettiniz yaa
Meleğim mesaj kutunu boşalt mesaj atamıyorum sanaa
Bu da senden çıktı ilk önce
Kuzum hosbulduk ben ancak yazıyorum size k. Bakmayın :)