Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

27 yasindayim iyi bi iş iyi bi ortam olursa yollayacaklar ama benim özelliklerim o işlere yetmiyo malesef

Ben sana oturup kpss calıs dıyorum ama dınlemıyosun.. su an senn yerınde olsam bunu yapardm ama sen tam aksıne saatlerını nette bosa harcıyorsun boyle yaparsan bu skıcı hayatı cekmek zorunda kalırsın. frsat yaratmak senn elınde yanı . ben yapamıorum vs dersen zaten yapamazsnnnnnn

şeyy çaktırma olummm:KK30::KK30::KK30::KK30:

Ben hep içime atarim kimse bilmez anlatmadiğim surece anlayamazlar
dışarı tek başima çiktiğim gün sayisi beş parmagi geçmiyor
bi abim var benden bi yaş büyük genelde onunla yada annemle çikiyorum abimde ayri bi analyişsizdir saçimi açmama karişir makyaj yapmama karişir o da bi göz kalemi bi rimel dir yanii dişarda biri baksa dövecem diye başlar....
bunun gibi bir suru şeyler :'((((

Yavrum nerde yaşıyosunuz tamam abidir koruma iç güdüsü o benimki de karışır gitme der ama gidince niye gittin demez . Yasinin kaç olduğunu çok merak ettim

Ben sana oturup kpss calıs dıyorum ama dınlemıyosun.. su an senn yerınde olsam bunu yapardm ama sen tam aksıne saatlerını nette bosa harcıyorsun boyle yaparsan bu skıcı hayatı cekmek zorunda kalırsın. frsat yaratmak senn elınde yanı . ben yapamıorum vs dersen zaten yapamazsnnnnnn

Tatlim iyi diyosun ama bende temel yok sadece sözel neye yetecek meslek lisesi mezunuyum bide üstüne aöfeliyim mat sifir

27yaşında bunu yaşamak zorunda değilsin mutlaka evden seni uzaklaştıracak bişey bul pes etme edersen hem senin hem senin çocuklarının hayatı mahvolur görücü usulü isteye istemeye verirler birine sormazlar bile evde durup adını mı çıkaralım derler sonra olan sana doğacak çocuklarına olur niye hayatı kendine zindan ediyosun ki . Kurslara gidebilirsin ders çalışıp kpss ye girebilirsin yeter ki içinde o istek olsun başaramayacağın bişey olmaz

alıntılar karıştığı için böyle yazıyım.. okyanus bak canım böyle olmaz böyle hayat geçez yaşın kaç senin insan kafayı yer.. soyutlanır olmaz yani gerçekten cok üzüldümm halina durumuna hem arkadŞsızlık hem aile baskısı senin halini düşüneebiliyorumm ama dediğim gibi böyle hayat mı geçer yaa buna derhal müdehale edilmesi gerek derhalll:KK25::KK25::KK25:

Tatlim iyi diyosun ama bende temel yok sadece sözel neye yetecek meslek lisesi mezunuyum bide üstüne aöfeliyim mat sifir

Dersaneye yazdrn desen yok mu dcekler? hadı yok dedıler. nette bı suru faydalanacagn steler var?? hıc bunları sormadnkııı matım sıfır dyp ısın ıcınden cıkıyosun.. Cok ısteseeeeeeen olur dıye dusunyrm

X