Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

yok olup gitsem sonumu görsem ölümü tatsamda yenilmem yinede.. senin için bütün zaferlerim..........

Nette bı yandan kıtap okuyorum sekerım bu arada :) herseye yetısırım ben haha:)))

maşalaahhh

yaa ben neden o hareketlı gülenyüzlerdn yapamıyorm :) cok kıskandım kiii :) baktım baktım bulamadım nerden yapacagımı

olacakmış valla nasılsın bakıyımm kuzummm

iyiyim cnm sen nasılsın
aslında senden fikir almak istiyorum şu benim ex varya onla ilgili sen mjs at falan demiştin ya bi ara ben ondan beri onun şu face.deki sayfasına yorum ve beğeni yapıyorum o da görüyo tabi ama kendi syfasına ne yazmış biliyomusun "sana hakkımı asla helal etmiyoru yar ben bu dünyada yandım sende öbürtarfata yan" yazmış bu günde sayfasında bi aşk sözüne beni ararsa teli. suratına kapatırım yazmış şimdi ben buna bende aynen öyle yaparım diye yazmak istiyorum amam kararsızım yazsammı yazmasamı ne dersin

Son düzenleme:
çok içime oturdu valla ben onu üzdüm diye üzülüyorum yaklaşmaya çalışıyorum o nediyoo

sevgi ses ver

Son düzenleme:

bilmiyorum kuzum ya bu anlatııkların cok cocuksub geldi yok o su yorumu yazdı ben su yorumu yazdım vss:26::26:

çok içime oturdu valla ben onu üzdüm diye üzülüyorum yaklaşmaya çalışıyorum o nediyoo

sevgi ses ver

ses bir iki ses :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…