- 12 Mayıs 2012
- 3.192
- 5
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #25.161
Okyanuss soruma cevap vermedinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış alıntı yapmışınn
şeyy çaktırma olummm
Ahh kizlar ahh kafayi tirlatmak üzereyim yemin ediyorum kendimi 50 yaşinda gibi hissediyorum hiç bişeyden zevk alamiyorum gençligimi hiç yaşamaniş gibiyim bi tek burda derleşebiyorum
o kuzum ya ben seni böyle bilmezdim bunlar seni işimdi dışarıda çıkarmıyorlardır
Bişey daha öğrenmiş olduk ne var nanArtık biri aydede yüzü derse şaşmazsın az önceki gibi manyahh
hadi ordan bee o değilde ben niye kaşınıyomm ya la:26::26::26:
Aynı benim ailem
Ama seninkiler bi tık daha katılarBenimkiler daha o aşamaya gelmediler
Senin şimdi çıktığın var mı kuzum,aileden saklamak çok zor cesaret isteyen bi durum ondan sordum:44::44:
Yok cnm nerde surekli evde olan insanin sevgilisimi olur (
Okula gitmedim cnm şöyleki aöf mezunuyum ama aöf kurslarına gitmiştim ordan bi kaç arkadaşim vardi ama benim ailem biraz gariptir arkadaşlar buşacaz gel diyolardi ailem izin vermiyodu kimin nesiymiş faln filon bir sürü bahane çok mücadele ettim ama yollamadilar sanki arkadaslarimla biyerede oturup bişey içince yoldan çikacakmişim gibi muamele gördüm çok ayrintiya girmiyorum uzun olup sikmasin diye ama çok doluyum çok....
Arkadaşlarimda bir çagirdi iki çagirdi en sonunda onlarda biraktilar (
Nisanda işletmenlik kursuna gidicem ama benim ailemde bu zihniyet varken ben ne arkadaş sahibi olurum nede evlenebilirim
eski sevgilimlede gizli goruşmüstum zaten bilseler çok kötü seyler olurdu :'((
Canım benim ne olursa olsun sana bunu yapmalarına izin verme öz güvenini kaybedersin insanlara karşı kendini savunamazsin zor bi durum . Iş falan bulsan çalıştırmaz lar mı ev ortamından uzaklaşmaya çalış ayrıca yasin kaç bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun
şeyy çaktırma olummm
Uyuz oldun kesünnn,zaten uyuzdunn şindi fiziksel belirtileri ortaya çıktı nano kuzum ya ben seni böyle bilmezdim bunlar seni işimdi dışarıda çıkarmıyorlardır
Haklısın:26::26::26:Yok cnm nerde surekli evde olan insanin sevgilisimi olur (
Canım benim ne olursa olsun sana bunu yapmalarına izin verme öz güvenini kaybedersin insanlara karşı kendini savunamazsin zor bi durum . Iş falan bulsan çalıştırmaz lar mı ev ortamından uzaklaşmaya çalış ayrıca yasin kaç bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun
aynenn katılıyorumm böyle insan insanlıktan çıkar yahuu
Sasha bacı hoşgeldin gel durma öyle köşede
Haklısın:26::26::26:
olum sen hala işin sevgili kısmındasın yaa kızın derdi o değil ki cok üzüldümm benn durumunaa bne olsam kafayı yerdimm
Uyuz oldun kesünnn,zaten uyuzdunn şindi fiziksel belirtileri ortaya çıktı nan
aynenn katılıyorumm böyle insan insanlıktan çıkar yahuu
Benim ailemin de belli kuralları vardır ama eve kapatmak nedir ya insan olduğunu unutursun . . Düşünüyorum ama ben yapamazdım sanırım
Oğlum deli msiin belli bi yaşa gelmiş hala ailesinin emirleriyle hareket ediyor,arkadaşım da yok dedi en azından sevgilis var mı zaman geçirecek birisi ondan sordumolum sen hala işin sevgili kısmındasın yaa kızın derdi o değil ki cok üzüldümm benn durumunaa bne olsam kafayı yerdimm
şeyy çaktırma olummm
o kuzum ya ben seni böyle bilmezdim bunlar seni işimdi dışarıda çıkarmıyorlardır
Ben hep içime atarim kimse bilmez anlatmadiğim surece anlayamazlar
dışarı tek başima çiktiğim gün sayisi beş parmagi geçmiyor
bi abim var benden bi yaş büyük genelde onunla yada annemle çikiyorum abimde ayri bi analyişsizdir saçimi açmama karişir makyaj yapmama karişir o da bi göz kalemi bi rimel dir yanii dişarda biri baksa dövecem diye başlar....
bunun gibi bir suru şeyler :'((((
İnsan bi hoşbulduk der bu ne dayaklısın haSus kız almayım ayağımın altına :) şuan mobil takılıyorum ancak yazdım :)
şeyy çaktırma olummm
Yuhh bu kadar da olmazBen hep içime atarim kimse bilmez anlatmadiğim surece anlayamazlar
dışarı tek başima çiktiğim gün sayisi beş parmagi geçmiyor
bi abim var benden bi yaş büyük genelde onunla yada annemle çikiyorum abimde ayri bi analyişsizdir saçimi açmama karişir makyaj yapmama karişir o da bi göz kalemi bi rimel dir yanii dişarda biri baksa dövecem diye başlar....
bunun gibi bir suru şeyler :'((((
Oğlum ne diyyeyim..Kesin bi hastalığın habercisidir,hemen git doktora görün niye kaşınıyon diye felaket tellallığı mı yapayım:2::2:niden benlen dalga geçiyonnn
27 yasindayim iyi bi iş iyi bi ortam olursa yollayacaklar ama benim özelliklerim o işlere yetmiyo malesef
27 Yaşında ve bu tür aile baskılarına maruz kalıyosun,çok şaşırdımm çokk:2::2:27 yasindayim iyi bi iş iyi bi ortam olursa yollayacaklar ama benim özelliklerim o işlere yetmiyo malesef
şeyy çaktırma olummm
Yuhh bu kadar da olmaz
Yaaa cnmm öyle işte içimde yanardağlar patlıyo