Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

yanlış alıntı yapmışınn:KK47::KK47:

şeyy çaktırma olummm:KK30::KK30::KK30::KK30:

Ahh kizlar ahh kafayi tirlatmak üzereyim yemin ediyorum kendimi 50 yaşinda gibi hissediyorum hiç bişeyden zevk alamiyorum gençligimi hiç yaşamaniş gibiyim bi tek burda derleşebiyorum

o kuzum ya ben seni böyle bilmezdim bunlar seni işimdi dışarıda çıkarmıyorlardır:KK47::KK47::KK47::KK47:

Bişey daha öğrenmiş olduk ne var nan:KK53::KK53:Artık biri aydede yüzü derse şaşmazsın az önceki gibi manyahh:KK53::KK53:

hadi ordan bee o değilde ben niye kaşınıyomm ya la:26::26::26:

Son düzenleme:
Okula gitmedim cnm şöyleki aöf mezunuyum ama aöf kurslarına gitmiştim ordan bi kaç arkadaşim vardi ama benim ailem biraz gariptir arkadaşlar buşacaz gel diyolardi ailem izin vermiyodu kimin nesiymiş faln filon bir sürü bahane çok mücadele ettim ama yollamadilar sanki arkadaslarimla biyerede oturup bişey içince yoldan çikacakmişim gibi muamele gördüm çok ayrintiya girmiyorum uzun olup sikmasin diye ama çok doluyum çok....
Arkadaşlarimda bir çagirdi iki çagirdi en sonunda onlarda biraktilar :KK43:(

Nisanda işletmenlik kursuna gidicem ama benim ailemde bu zihniyet varken ben ne arkadaş sahibi olurum nede evlenebilirim
eski sevgilimlede gizli goruşmüstum zaten bilseler çok kötü seyler olurdu :'((

Canım benim ne olursa olsun sana bunu yapmalarına izin verme öz güvenini kaybedersin insanlara karşı kendini savunamazsin zor bi durum . Iş falan bulsan çalıştırmaz lar mı ev ortamından uzaklaşmaya çalış ayrıca yasin kaç bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun

Canım benim ne olursa olsun sana bunu yapmalarına izin verme öz güvenini kaybedersin insanlara karşı kendini savunamazsin zor bi durum . Iş falan bulsan çalıştırmaz lar mı ev ortamından uzaklaşmaya çalış ayrıca yasin kaç bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun

aynenn katılıyorumm böyle insan insanlıktan çıkar yahuu :KK43::KK43::KK43:

o kuzum ya ben seni böyle bilmezdim bunlar seni işimdi dışarıda çıkarmıyorlardır:KK47::KK47::KK47::KK47:

hadi ordan bee o değilde ben niye kaşınıyomm ya la:26::26::26:

Ben hep içime atarim kimse bilmez anlatmadiğim surece anlayamazlar
dışarı tek başima çiktiğim gün sayisi beş parmagi geçmiyor
bi abim var benden bi yaş büyük genelde onunla yada annemle çikiyorum abimde ayri bi analyişsizdir saçimi açmama karişir makyaj yapmama karişir o da bi göz kalemi bi rimel dir yanii dişarda biri baksa dövecem diye başlar....
bunun gibi bir suru şeyler :'((((

Ben hep içime atarim kimse bilmez anlatmadiğim surece anlayamazlar
dışarı tek başima çiktiğim gün sayisi beş parmagi geçmiyor
bi abim var benden bi yaş büyük genelde onunla yada annemle çikiyorum abimde ayri bi analyişsizdir saçimi açmama karişir makyaj yapmama karişir o da bi göz kalemi bi rimel dir yanii dişarda biri baksa dövecem diye başlar....
bunun gibi bir suru şeyler :'((((
Yuhh bu kadar da olmaz:KK14::KK14::KK14:

27 yasindayim iyi bi iş iyi bi ortam olursa yollayacaklar ama benim özelliklerim o işlere yetmiyo malesef

X