- 31 Ağustos 2012
- 3.333
- 309
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #25.121
Gösterimi yapacak çocuklar onlara ayni hareketleri yaptirmak zordur be
Hemde nası zor :S rock n roll yaptryrm .. yok ben onla es olmam yok ben bunu yapamam vs cıleden cıkaryorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gösterimi yapacak çocuklar onlara ayni hareketleri yaptirmak zordur be
Hemde nası zor :S rock n roll yaptryrm .. yok ben onla es olmam yok ben bunu yapamam vs cıleden cıkaryorlar
Vuuuuu rockn roll mu aman allahim ne oynayacaklarini siz mi seçiyosunuz biraz zor olmuş sanki
evet ben sectm cnm olsun kolayı herkes yapar :)) ogrenıyorlar yavas yavas[/QUOT
e iyi hadi bakalim kolay gelsin sana
bu şarkilarin hareketlerini nerden öğreniyosunuz okulda öyle bi ders falanmi vardi yoksa
evet ben sectm cnm olsun kolayı herkes yapar :)) ogrenıyorlar yavas yavas[/QUOT
e iyi hadi bakalim kolay gelsin sana
bu şarkilarin hareketlerini nerden öğreniyosunuz okulda öyle bi ders falanmi vardi yoksa
Saol canm nette gosterı vıdeosu vardı actm ızledm ogrendm ve yaptryrm:) okula pc yı gotryrm arada cocuklara ızletyrm.
Napiyim bacim tv, pc, ew işi böyle bi plağa takilmiş gibiyim yuvarlanip gidiyorum yanii :))
sen napiyosun[/QUOT
geziyorum bol bol kendimi dışarı attım..
Tamam olum bundan sonra bana pret ne olur ben topice bu aralar gelemiycem benim yerime hep git oraya boş bırakma deme taham mııYaktım çıranııııTopicini dağıticiğim sen yohken bırdaa
slmlar
Dertli değilimde ne bıleym bebegm baktırasım var :)) Erkek ark.la ayryz bı suredır de baktrsam fenaa olmaz:))
vayyy meleke kanka dedk bastık bağrımıza slm bile vermedin
Napiyim bacim tv, pc, ew işi böyle bi plağa takilmiş gibiyim yuvarlanip gidiyorum yanii :))
sen napiyosun[/QUOT
geziyorum bol bol kendimi dışarı attım..
Ohhh... Benim yerimede gez şöyle tek başima (arkadaş olursa daha iyi olur tabi ) özgürce geç saatlere kadar takilmayi nasil isterdim
Ohhh... Benim yerimede gez şöyle tek başima (arkadaş olursa daha iyi olur tabi ) özgürce geç saatlere kadar takilmayi nasil isterdim
Tek basına tadımı cıkar yaaa sende :)
Patti,Okyanus,Duydu şu totoşlarınızı yerden kaldırın da oynayakk
Tek basına tadımı cıkar yaaa sende :)
Arkadaşim olsa tek başima gezermiyim kiz yok napiyim :'(((
Okyanuss akışına bırah bebem
Nasıl arkadasn yok yaaa?? sen hıc okula gtmednmııı ordan samımı oldugun arkadasların yokmu? sen ankaradsn orda bı suru kurs var gt katılsana evde kafayı yceksn tek basına..
Aak olayı ne demek:44::44:Hayatim akişina birakacamda şu aak olayini çözemedim bi türlü
Ayy bi de herkes bana bakiyomuş gibi gelyo boyum uzun o yüzden sanki daha bi göze batiyorum gibi geliyo
gözüne işik tutulmuş tavşan gibi oluyorum
hiç mi yok arkadaşınn kuzumm yaa