- 12 Mayıs 2012
- 3.192
- 5
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #25.141
Sahıpp çıktım nankörr kedüüüüyettim gariiiiiiiikim benim topumu clamak isteyennn cabuk cıksın ortayaa
Sahıpp çıktım nankörr kedüüüü
Olum sus gebertcem şindi senüne nankörlüğümü gördünn olummm
Nasıl arkadasn yok yaaa?? sen hıc okula gtmednmııı ordan samımı oldugun arkadasların yokmu? sen ankaradsn orda bı suru kurs var gt katılsana evde kafayı yceksn tek basına..
Okula gitmedim cnm şöyleki aöf mezunuyum ama aöf kurslarına gitmiştim ordan bi kaç arkadaşim vardi ama benim ailem biraz gariptir arkadaşlar buşacaz gel diyolardi ailem izin vermiyodu kimin nesiymiş faln filon bir sürü bahane çok mücadele ettim ama yollamadilar sanki arkadaslarimla biyerede oturup bişey içince yoldan çikacakmişim gibi muamele gördüm çok ayrintiya girmiyorum uzun olup sikmasin diye ama çok doluyum çok....
Arkadaşlarimda bir çagirdi iki çagirdi en sonunda onlarda biraktilar(
Nisanda işletmenlik kursuna gidicem ama benim ailemde bu zihniyet varken ben ne arkadaş sahibi olurum nede evlenebilirim
eski sevgilimlede gizli goruşmüstum zaten bilseler çok kötü seyler olurdu :'((
hiç mi yok arkadaşınn kuzumm yaa
Hiç yok cnm anlattim kisaca oku(
Arkadaşlar bazı ilaçların yan etkileri ve zararlarından biri de aydede yüzü olmakmış:44::44:
Bunu duyan var mı nette gördüm de merak ettim:44::44:
Aynı benim ailemOkula gitmedim cnm şöyleki aöf mezunuyum ama aöf kurslarına gitmiştim ordan bi kaç arkadaşim vardi ama benim ailem biraz gariptir arkadaşlar buşacaz gel diyolardi ailem izin vermiyodu kimin nesiymiş faln filon bir sürü bahane çok mücadele ettim ama yollamadilar sanki arkadaslarimla biyerede oturup bişey içince yoldan çikacakmişim gibi muamele gördüm çok ayrintiya girmiyorum uzun olup sikmasin diye ama çok doluyum çok....
Nisanda işletmenlik kursuna gidicem ama benim ailemde bu zihniyet varken ben ne arkadaş sahibi olurum nede evlenebilirim
Ama seninkiler bi tık daha katılarBenimkiler daha o aşamaya gelmediler
Senin şimdi çıktığın var mı kuzum,aileden saklamak çok zor cesaret isteyen bi durum ondan sordum:44::44:
Okula gitmedim cnm şöyleki aöf mezunuyum ama aöf kurslarına gitmiştim ordan bi kaç arkadaşim vardi ama benim ailem biraz gariptir arkadaşlar buşacaz gel diyolardi ailem izin vermiyodu kimin nesiymiş faln filon bir sürü bahane çok mücadele ettim ama yollamadilar sanki arkadaslarimla biyerede oturup bişey içince yoldan çikacakmişim gibi muamele gördüm çok ayrintiya girmiyorum uzun olup sikmasin diye ama çok doluyum çok....
ay inanmıyorumm yaa hadi sevgili neysede arkadaşlara neden öyle yapıyorlar sen yalnızlıktan kafayı ye diye galiba
Tipe bahh yaaaydede yüzü ne
Hadı yaaa allah yardm etsn cnm zor vala :S kac yasına geldn artk kabul etmelerı gerekır yanııı boyle hayat mı gecer
Aak olayı ne demek:44::44:
anlamadım yaasalahlığım tuttu yine
Aynı benim ailem
Ama seninkiler bi tık daha katılarBenimkiler daha o aşamaya gelmediler
Senin şimdi çıktığın var mı kuzum,aileden saklamak çok zor cesaret isteyen bi durum ondan sordum:44::44:
ya sevgili neysede arkadaşda da bu kadar olmaz ki ya kızı yalnızlıktan bir hoş etmişler
Tipe bahh yaaOğlum bilseydim sormazdım ki size
Netten baktım şimdi aydede yüzü şöyle oluyormuş
Yuvarlak dolgun ve pembe yüz yapısıymış
Kol ve bacakların incelmesi,Göbek bölgesinde yağ birikimi:2:
Ne saçmaymışş
yanlış alıntı yapmışınnya sevgili neysede arkadaşda da bu kadar olmaz ki ya kızı yalnızlıktan bir hoş etmişler
Hadı yaaa allah yardm etsn cnm zor vala :S kac yasına geldn artk kabul etmelerı gerekır yanııı boyle hayat mı gecer
ya sevgili neysede arkadaşda da bu kadar olmaz ki ya kızı yalnızlıktan bir hoş etmişler
Ahh kizlar ahh kafayi tirlatmak üzereyim yemin ediyorum kendimi 50 yaşinda gibi hissediyorum hiç bişeyden zevk alamiyorum gençligimi hiç yaşamaniş gibiyim bi tek burda derleşebiyorum
Bişey daha öğrenmiş olduk ne var nanbende ciddi bişi sandım dı buruşk muşambbaaaaa hadi get