Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Bende onu sorcaktmm nasıl gectı sekerm :)

güzel geçti şekerimm cokh güzeldiii:KK17::KK17::KK17:

Pettye laf yok Yardim eli uzatan herkes kabulümdür tatlim :)
Senin kimi geldi gözün aydin nerden geldi bu arada askermiydi yoksam

vuuu dimek koruyucusunn haaa:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4: geldi kuzumm geldi yok yok bazı sebeplerden dolayı biraz uzak kaldık abisinin yanındadı 4 aydır bugun geldii:KK17::KK17:

güzel geçti şekerimm cokh güzeldiii:KK17::KK17::KK17:

vuuu dimek koruyucusunn haaa:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4: geldi kuzumm geldi yok yok bazı sebeplerden dolayı biraz uzak kaldık abisinin yanındadı 4 aydır bugun geldii:KK17::KK17:

Ewt cnm o benim güzin ablan buydun mu beni pretty hehe:))
Gözün aydın cnm allah bi daha ayirmasin :)

Seni seçtim Okayanussssssssss:KK53::KK53::KK53:
Muahh okyanus canemsenn:KK53::KK53:
Sevgii:63::63:
Okyanus nbr demişin bana görmedim kçbakma:KK6:İyiyim kuzum ne olsun standart işte:KK53:
Senden naber??

Ewt cnm o benim güzin ablan buydun mu beni pretty hehe:))
Gözün aydın cnm allah bi daha ayirmasin :)

aminn kuzummm inşalla cok teşekkür ederimm güzel dileklerin için:nazar::nazar::nazar:

Ne guzeeel sevndm.. yaaa fal bakmayı bılenınız yokmuuu:)) bu aralar fal baktrasım var

hiç anlamam valla faldan medey-t umduğuna göre baya dertliyiz galibaa:KK14::KK14::KK14:

Seni seçtim Okayanussssssssss:KK53::KK53::KK53:
Muahh okyanus canemsenn:KK53::KK53:
Sevgii:63::63:
Okyanus nbr demişin bana görmedim kçbakma:KK6:İyiyim kuzum ne olsun standart işte:KK53:
Senden naber??
benimle smileşme pret:KK53::KK53:

Ne guzeeel sevndm.. yaaa fal bakmayı bılenınız yokmuuu:)) bu aralar fal baktrasım var

Bilen varsa banada söylesin
kk da melek karti açtirdim ben ne çikti biliyomusun sevdiğine bi adim at pembe güller açacak demezmi... allahim sana geliyorum adam falimda bile çikti yavvv

aminn kuzummm inşalla cok teşekkür ederimm güzel dileklerin için:nazar::nazar::nazar:

hiç anlamam valla faldan medey-t umduğuna göre baya dertliyiz galibaa:KK14::KK14::KK14:

benimle smileşme pret:KK53::KK53:

Dertli değilimde ne bıleym bebegm baktırasım var :)) Erkek ark.la ayryz bı suredır de baktrsam fenaa olmaz:))

X