Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Sen bugüne kadar hep arayan taraf olduğun için bi beklenti içine girmiş seninki
Neyse ya hayırlısı neyse o olsun inş...Ama 6 yıl dilekolay

Insanlar evlenıp bosanıyor cnm aynen hayrlısı neyse o olsun... yaaa evde tekım ev arkadasmn bırı memlekete gttı bırıde dsarda anaaam gelmezse gece wc ye bıle kalkamam korkumdan :S

Hemen git benim gibi iki dkda bi makarna yap ye
Lan valla bugün misafer yok,çok şaşırdım ben deSanki bugün bi değişiklik olmuş hayatımda o kaa bi boşluk var bu misf

eriniyorum kalkmaya yav domatesli makarna olsaydı şimdi hazır
ben msafir hiç sevmiom ya ne olcek bu helim

eriniyorum kalkmaya yav domatesli makarna olsaydı şimdi hazır
ben msafir hiç sevmiom ya ne olcek bu helim
Oğlum böyle devam edersen üşenmeye kilo alamazsın söylimYaşasın yemek yemekkkk
Oğlum ben çok mu seviyorum kiLan bıktım usandım artık,insansız bi yerde yaşamak istiyom laa o kaa bıktım

Oğlum böyle devam edersen üşenmeye kilo alamazsın söylimYaşasın yemek yemekkkk
Oğlum ben çok mu seviyorum kiLan bıktım usandım artık,insansız bi yerde yaşamak istiyom laa o kaa bıktım

ayyy haklısın yea ben gidip yapıyım hemen çoğğğ açım sakız çiğniyorum ondan mı acep
yav insansız bir yer varsa benide götür hiç ses etmem valla ben hizmette etmiyom ama sevmiomda işte

ayyy haklısın yea ben gidip yapıyım hemen çoğğğ açım sakız çiğniyorum ondan mı acep
yav insansız bir yer varsa benide götür hiç ses etmem valla ben hizmette etmiyom ama sevmiomda işte
Sakız acıktırır,hadi git ye afiyet olsun
Oğlum gideceğim yerde saa yer yoh,tek kişilikmişŞansına küs
Meleğim de gelmedi ben de çıkcam galiba

Sakız acıktırır,hadi git ye afiyet olsun
Oğlum gideceğim yerde saa yer yoh,tek kişilikmişŞansına küs
Meleğim de gelmedi ben de çıkcam galiba

aman bende bir yer bulurum sana mı kaldım be
sağol hadi kaçtım ben
kızlar hepinize hayırlı geceler gendünze iyi davranın

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu ne koca Günaydın la,kafayı mı yedün
Saa da Günaydın saa daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…