Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Kendini sefiyon o zaman,ne güzel:KK53::KK53:
Bayan dediğin 1.80 boyunda,70 kilo izbandut gibi olcak:KK53::KK53::KK53:Hedefim bu:KK53::KK53:
Oğlum burda moralimi yerine getirmeni beklerken,öhüzz heriff:KK53::KK53:
Bi kerem kemiklerim iri benüm,o kaa da zayıf görünmüyom:63::63:

hayır canım 3/5 kilo vermem lazımm:KK14:
Bayan dediğin 'Sıla' gibi olacak:KK51: At gibi:KK53:
doğruları söylüyorum olm Allah Allaah:KK53: akşam bana boydan fotonu at. o zaman söylerim:KK51:
ama boyun coiyii:KK51::KK51:

hayır canım 3/5 kilo vermem lazımm:KK14:
Bayan dediğin 'Sıla' gibi olacak:KK51: At gibi:KK53:
doğruları söylüyorum olm Allah Allaah:KK53: akşam bana boydan fotonu at. o zaman söylerim:KK51:
ama boyun coiyii:KK51::KK51:
Ama kilo bazıarında çok iyi duruyor ne kadar fazla da olsa,saa da yakışiy biliyrumm:KK51::KK51:
Sıla mıı:KK35::KK35:
Tamam başüstüne akşam atarım iyice moralimi boz intihar edeyim:KK53:

kızlar ben dün üye oldum çok karışık :) bi soru sorcam konu açacak yeri bi türlü bulamadım. umarım bu yazdıgım mesajı da sonra görebilirim :)

Ve aleykümselam Zottirik:KK53::KK53:Hoşgeldin nerelerdeydin bu saate kadar:nazar:

hoşbuldummmm evde kalmışımm benimmm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: olum kursdan geldimmm iş gördümm şimdide kara kara düşünüyorumm tabi azda uydum çaktırmaaa:KK9::KK9::KK9:

aleykümselam hacı bacı:KK53: naptırıyon

hacımm nörürsünüz siz bakımm yaa:KK53::KK53: benmi malum böylgeyi neyle alacam diye düşünoyurm şimdiye kadar hep jiletle aldım iyice iğrençleşti gecen kanattım tüm bir daha jilet mi tövbe ..!!! napcam bilmiyomm ya:18::18:

hoşbuldummmm evde kalmışımm benimmm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: olum kursdan geldimmm iş gördümm şimdide kara kara düşünüyorumm tabi azda uydum çaktırmaaa:KK9::KK9::KK9:

hacımm nörürsünüz siz bakımm yaa:KK53::KK53: benmi malum böylgeyi neyle alacam diye düşünoyurm şimdiye kadar hep jiletle aldım iyice iğrençleşti gecen kanattım tüm bir daha jilet mi tövbe ..!!! napcam bilmiyomm ya:18::18:

takılmaca :KK53:
ağda yap :KK53: cırt cırttt:KK53:

Oğlum deme öle deme deme ya,bi şeyi kırk defa söyelyince aynısı olurmuşş:KK57:
Oğlum yiyon yiyon uyuyon,geziyon daha ne lan,sevdiğin de yakında yanında olcak Allahtan başka ne istiyosun:KK53::KK53::KK31:

X