• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Kendini sefiyon o zaman,ne güzel:27::27:
Bayan dediğin 1.80 boyunda,70 kilo izbandut gibi olcak:27::27::27:Hedefim bu:27::27:
Oğlum burda moralimi yerine getirmeni beklerken,öhüzz heriff:27::27:
Bi kerem kemiklerim iri benüm,o kaa da zayıf görünmüyom:63::63:

hayır canım 3/5 kilo vermem lazımm:ssz:
Bayan dediğin 'Sıla' gibi olacak:51: At gibi:27:
doğruları söylüyorum olm Allah Allaah:27: akşam bana boydan fotonu at. o zaman söylerim:51:
ama boyun coiyii:51::51:

hayır canım 3/5 kilo vermem lazımm:ssz:
Bayan dediğin 'Sıla' gibi olacak:51: At gibi:27:
doğruları söylüyorum olm Allah Allaah:27: akşam bana boydan fotonu at. o zaman söylerim:51:
ama boyun coiyii:51::51:
Ama kilo bazıarında çok iyi duruyor ne kadar fazla da olsa,saa da yakışiy biliyrumm:51::51:
Sıla mıı:35::35:
Tamam başüstüne akşam atarım iyice moralimi boz intihar edeyim:27:

Ve aleykümselam Zottirik:27::27:Hoşgeldin nerelerdeydin bu saate kadar:40:

hoşbuldummmm evde kalmışımm benimmm:27::27::27::27::27: olum kursdan geldimmm iş gördümm şimdide kara kara düşünüyorumm tabi azda uydum çaktırmaaa:9::9::9:

aleykümselam hacı bacı:27: naptırıyon

hacımm nörürsünüz siz bakımm yaa:27::27: benmi malum böylgeyi neyle alacam diye düşünoyurm şimdiye kadar hep jiletle aldım iyice iğrençleşti gecen kanattım tüm bir daha jilet mi tövbe ..!!! napcam bilmiyomm ya:18::18:

hoşbuldummmm evde kalmışımm benimmm:27::27::27::27::27: olum kursdan geldimmm iş gördümm şimdide kara kara düşünüyorumm tabi azda uydum çaktırmaaa:9::9::9:

hacımm nörürsünüz siz bakımm yaa:27::27: benmi malum böylgeyi neyle alacam diye düşünoyurm şimdiye kadar hep jiletle aldım iyice iğrençleşti gecen kanattım tüm bir daha jilet mi tövbe ..!!! napcam bilmiyomm ya:18::18:

takılmaca :27:
ağda yap :27: cırt cırttt:27:

Oğlum deme öle deme deme ya,bi şeyi kırk defa söyelyince aynısı olurmuşş:57:
Oğlum yiyon yiyon uyuyon,geziyon daha ne lan,sevdiğin de yakında yanında olcak Allahtan başka ne istiyosun:27::27::31:

Back