- 7 Şubat 2013
- 595
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #23.501
Engellerı kaldrmak ıcın savasın yavrularım o zaman teslım etmeyn kendnızı cok kzdm sızeee habernz ola..
Yahu bırının abısı bırınn kocasııı nolııı yaa :S
niden ama niden niden:44:
Ah ah bu erkekler ömrümü yediler bi de bu telefon yedi ömrümü 2 saatir bi şeyi yazamadım takildi kaldi uyuz şey
Engellerı kaldrmak ıcın savasın yavrularım o zaman teslım etmeyn kendnızı cok kzdm sızeee habernz ola..
Savaşmadimmi saniyosun yillardir bu yuzden abimle kavga etmisimdir ama olmuyo arkadas gunlerce kustum oda olmadi daha napayim yani pc ye abimi japonlamislar gibi
Ahh yavrumm dot kadar ekrandan yazmak ölüm gıbı tabeee:) Kızz gecen gun bana bı talıp cıktı benm erkek ark var tabıı aklıma sen geldn haaa polısmıs:)
Kzlaaaar ben smdı cıkıyorum .....Hadı gorusurz ynee
Tam sana cvp yaziyodum tel kitlendi 2 sattir onu acmaya ugrasiyorum cinnet gecirecem bu telin yuzunden
kiz bana kocami bunuyosun allah napmasin seni ama ben istemiyorum once şu anlattiğim exi aklimdan çikartmam lazim hayatim da sitemesemde aklimdan cikartamiyorum bazen kendimi zor tutuyorum msj atmamak icin
Sen evdesın ya sureklıı ondan msj atasın gelıyordur... Vala canm ben senn yerınde olsam oturup kpss calısrdm . Kendı basına calısan cok kısı var yapablrsn bence
Pekmez oğlum uzun zamandır görüşemiyoruz seninle,nerelerdesn oğlum
Ne oldu lan deliiiii:18::18::18:He burdaydı ama bişiy yazmamıştı konuşmak istedim ne oldu kipretyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyolum ne pekmezi o mu burdadı :S
Ne oldu lan deliiiii:18::18::18:He burdaydı ama bişiy yazmamıştı konuşmak istedim ne oldu ki
Hee anladımuzun zaman girmiyorduda bende merak ettimm onu yahı ne olacak başka olummmmm
Hee anladım
Oğlum sen nerdeydin bu saate kadar,msn ye giitm bekledim yoktun buraya geldim yoktun
Gebertirim oğlımmm
Hep böyle yapıyosun zaten