Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

niden ama niden niden:44:

Kzdm cunkuu bırılerıne bagmlı yasysnzz uzuldum sızın adnza ondaan.. Pc vermeyen abı olabılırmıı yaa mantgm almıyor :S Belkı benm hayatmda boyle seyler hıc olmadı ondn olabılır ama olsaydıda ben kesın cıngenelık yapardm:)

Ah ah bu erkekler ömrümü yediler bi de bu telefon yedi ömrümü 2 saatir bi şeyi yazamadım takildi kaldi uyuz şey

Ahh yavrumm dot kadar ekrandan yazmak ölüm gıbı tabeee:) Kızz gecen gun bana bı talıp cıktı benm erkek ark var tabıı aklıma sen geldn haaa polısmıs:)

Engellerı kaldrmak ıcın savasın yavrularım o zaman teslım etmeyn kendnızı cok kzdm sızeee habernz ola..

Savaşmadimmi saniyosun yillardir bu yuzden abimle kavga etmisimdir ama olmuyo arkadas gunlerce kustum oda olmadi daha napayim yani pc ye abimi japonlamislar gibi

Ahh yavrumm dot kadar ekrandan yazmak ölüm gıbı tabeee:) Kızz gecen gun bana bı talıp cıktı benm erkek ark var tabıı aklıma sen geldn haaa polısmıs:)

Tam sana cvp yaziyodum tel kitlendi 2 sattir onu acmaya ugrasiyorum cinnet gecirecem bu telin yuzunden
kiz bana kocami bunuyosun allah napmasin seni ama ben istemiyorum once şu anlattiğim exi aklimdan çikartmam lazim hayatim da sitemesemde aklimdan cikartamiyorum bazen kendimi zor tutuyorum msj atmamak icin

Sen evdesın ya sureklıı ondan msj atasın gelıyordur... Vala canm ben senn yerınde olsam oturup kpss calısrdm . Kendı basına calısan cok kısı var yapablrsn bence

Sen evdesın ya sureklıı ondan msj atasın gelıyordur... Vala canm ben senn yerınde olsam oturup kpss calısrdm . Kendı basına calısan cok kısı var yapablrsn bence

Evet evde olduğum icin sanirim bi turlu aklimdan cikartamiyorum kafami meşgul edecek bişeyler lazim
Ya aslinda kpss ye çalismaya baslamistim bi biraktim birakis o birakis çalissam iyi olur aslinda ama mat im hic iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…