Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

kime desem ben derdimi bulutlar...
Bizi dost bildiklerimiz vurdular..
Birde gurbet yarası var hepsinden derin...
Söyleyinn memleketten bir haber mi varrr yoksa yarimin gözyaşlarımı bu yağmurlar...
Günaydınn genç insanlar:KK14::KK14::KK14:

kime desem ben derdimi bulutlar...
Bizi dost bildiklerimiz vurdular..
Birde gurbet yarası var hepsinden derin...
Söyleyinn memleketten bir haber mi varrr yoksa yarimin gözyaşlarımı bu yağmurlar...
Günaydınn genç insanlar:KK14::KK14::KK14:

Kuzuuumm günaydınn ne bu sitemkar sözler bi sorun yok dimi canımcım?

Kuzuuumm günaydınn ne bu sitemkar sözler bi sorun yok dimi canımcım?

yok be kuzum... heo aynı şeyler işte su an öyle bir sınav veriyorum ki.. biran bakıyırım hiç kurtulamıcam biran bakıoyrum biliyorum geçecek bitecek.. şarkı dinliyordumm öyle giriş yapım dedimm nasılsınız topumunn güzel insanları:21::21:

yok be kuzum... heo aynı şeyler işte su an öyle bir sınav veriyorum ki.. biran bakıyırım hiç kurtulamıcam biran bakıoyrum biliyorum geçecek bitecek.. şarkı dinliyordumm öyle giriş yapım dedimm nasılsınız topumunn güzel insanları:21::21:

Dediğin gibi her ne yaşıyorsan senin sınavındır.. Sabret bitanem inşallah geçecek..
Ben çok iyiyim tatlım sen? :KK49:

la untsa canım feda la söyledim doğum gunum benim bugun dedim hiç tın yok haaaaa iyi iyi .dedi la hiç bir kıpırdaşma olmadı la ne oldu bu adamaaaaa:KK53:

oduna bak ya hata sende ablacım ne diye söylüyorsun bırak ya bırak.. ben olsam konuşmazdım onunla dersini en güzel şekilde verirdimmm:KK31::KK31:

X