Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

ay aman karıştı iyice merve:KK70: bana yazdın sandım neler yapıyosun diye.bana yazdığın cevabı sonra gördüm :KK70: kazandık işte de iyi mi oldu kötü mü oldu görücez bakalım ileride pek umutlu değilim açıkcası.
yahu kimse okuduğundan memnun değilmiş aramızda:/

sağol canım amin.

doğa benim adım memnun oldum bu arada.ben napıyım ya işte ev işleri okul flm :KK70: ailemden ayrıyım o yüzden işler baya uğraştırıyor annemin kıymetini anlıyorum gittikçe :KK70:

canım umarım ataman yapılır senin de yakında boşuna okuduk diye düşünme eminim düzelicektir

gurbet zordur hele ki anne özlemi..
doğacım sen tıp mı okuyorsun gerçekten çok şaşırdım ben

işte canım bu duygusuzluk bazen işe yarıyo :) üzüldüm tabi ama daha çok öfkem vardı ama onuda fazlasıyla çıkarttım :) ondan sonra da bitti :)

canım 6 yıl off diyorum bide ayrılık Allah yardımcın olsun diplomanı almyaı nasip etsin :KK16:

ay cnm alıngan erkekte bi fena yaw :) bende öyle biriyle tanışmıştım ama ben senin gbi sabırlı değilim katlanamazdım :)

canım ya çok sağol herkes için en güzeli olur inşallah :)

aynen biiyormusun gamzecim :) herşey iyi güzel biranda tirib başlar ne oldu derim yok bir şey uzatma der var bir şey derim kızar bagırır az önce iyiysek 2 dak. sonra gergin oluruz of of biz neler çekiyoruz böyle :KK1:

cuucuuk hoşgeldin canım hangi bölüm okuyorsun nerede yaşıyorsun bende merve 21 yaşındayım ayrı yerlerde okumak çok zor olur ya..

ay canım benimkini tarif ettin sanki aynı. neyse tamam uzatma her neyse sus yeter bu laflar tipik lafları.
valla ben bir topik açtım burda yengeç erkekleriyle ilgili herkes mi dertli bir iki kişi hariç tüm yazanlar aynı dertlerden muzdarip inanamadım. artık ona göre davranıyorum ne yapayım aşk katlandırıyor.

olsun yine de eşimin tek kötü huyu alınganlık olsun... görücü usulü evlendim ama şu an eşimi deli gibi seviyorum... rabbim isteyen herkese hayırlı evlilikler nasip etsin... canım kocam benim özledim valla bak şimdi :))))

öyle mi :) cnm biliyosunki istatistikler en sağlam evlilklerin görücü usulü olduğunu söylüyo.ya eğer yanlış anlamazsan sana bazı sorularım olabilir mi çevremde kime sorsam alınıyo detay öğrenemiyom bi türlü :26:

:KK1: :KK1: öyle öyle ama :) aman okudukta ne oldu elimizde patladı herşey :KK6:

aynen öyle.boşuna yıllarca işkence çektik kafa patlattık

ay aman karıştı iyice merve:KK70: bana yazdın sandım neler yapıyosun diye.bana yazdığın cevabı sonra gördüm :KK70: kazandık işte de iyi mi oldu kötü mü oldu görücez bakalım ileride pek umutlu değilim açıkcası.
yahu kimse okuduğundan memnun değilmiş aramızda:/

tatlım sana yazdım neler yapıyorsun diye :KK1:

öyle mi :) cnm biliyosunki istatistikler en sağlam evlilklerin görücü usulü olduğunu söylüyo.ya eğer yanlış anlamazsan sana bazı sorularım olabilir mi çevremde kime sorsam alınıyo detay öğrenemiyom bi türlü :26:

aynen tatlım :) gamzecim dur bi ifade denemesi yapacağım tamam mı aklımda tutamıyorum 10 a kadar bir yapıyım :KK1:
:2: :KK3: :KK4: :KK5: :KK6: :nazar: :KK8: :KK9: :KK55:

tabikiii herşeyi sorabilirsin... kendimce cevaplarım:)

neden şaşırdın ki canım anlamadım açıkcası.bizler de insanız yahu :KK70:

çok zor değil mi doğacım tıb fakültesini kazanmak.. ben ne kadar çalışsam da imkansız kazanamam :KK1:
peki ilerde doktor olarak hangi alanda olmak istiyorsun bu arada kutlarım seni ama tıpta okuyanlara genelde çok ders çalışmaktan dolayı deli diyorlar biliyormusun :KK1: sende mi çok çalışıyorsunn yoksa :KK9:

çok ağladığından sanırım. :) bu arada ben gamze 23 yaşında öğrenciyim net gelip gidiyor. hoşgeldiniz. diyemedim.

çok ağlarım:) annem de gözyaşın gözünün kenarında hemen hazır bişey olsa da ağlasam diye bekliyor der:KK70: hoşgeldin sende:) bu arada bende makine resim konstrüksiyon okudum ve atanamadım elinde patlayanlardanım yaniii:KK70:

çok ağlarım:) annem de gözyaşın gözünün kenarında hemen hazır bişey olsa da ağlasam diye bekliyor der:KK70: hoşgeldin sende:) bu arada bende makine resim konstrüksiyon okudum ve atanamadım elinde patlayanlardanım yaniii:KK70:

elimzde patlayanlar olarak aramıza hoşgeldin taze gelinn :105:

tabikiii herşeyi sorabilirsin... kendimce cevaplarım:)

ben görücü usülüne karşı değilim aileler anlayışlı olup gençlerin birbirini tanıma süreleri oldukça sorun yok. bana da geliyo böyle teklifler annem ısrar ediyo git bi görüş die ama ben buluşma olayını düşününce gülesim geliyo.merhaba ben gelin adayı gamze yaş 27 izmirden :KK1: tabi böyle olmucak biliyorum ama gülerim ben :) çok ciddi ama bi o kadar komik geliyo :)

nasıl oldu ilk tanışmanız azıcık anlatsana bana :)

çok zor değil mi doğacım tıb fakültesini kazanmak.. ben ne kadar çalışsam da imkansız kazanamam :KK1:
peki ilerde doktor olarak hangi alanda olmak istiyorsun bu arada kutlarım seni ama tıpta okuyanlara genelde çok ders çalışmaktan dolayı deli diyorlar biliyormusun :KK1: sende mi çok çalışıyorsunn yoksa :KK9:

bunu da hiç anlamıyorum biliyor musun hayır çalışsak deliyiz çalışmasak yakınlarımızı size emanet ediyoruz vicdansızlar oluyoruz :KK70: herşeyin kendine has zorlukları var canım ama istenildiği zaman yapılıyor eminim sen de yapardın isteseydin.kadın doğum istiyorum olursa tabiki :)

ay canım benimkini tarif ettin sanki aynı. neyse tamam uzatma her neyse sus yeter bu laflar tipik lafları.
valla ben bir topik açtım burda yengeç erkekleriyle ilgili herkes mi dertli bir iki kişi hariç tüm yazanlar aynı dertlerden muzdarip inanamadım. artık ona göre davranıyorum ne yapayım aşk katlandırıyor.

aynen .. aynen :) ama biliyormusun tatlım ya insan zamanla alışıyor ona göre davranıyor napalım artık başa gelin çekilir :KK31: ve aşk aynı zamanda güçlü olmayıda ögretiyor :KK17:

yengeçle oğlak burcu çok iyidir die biliyorum ben.ben oğlağım ama sizin dediklerinizden sonra yengeçlerden uzak durmalıyım sanırım :)

canım vala ben bazen salağa yatıyom uğraşasım gelmiyo.bide üni de azda olsa beden dili eğitimi aldım ondan sonrada konuya merak salıp baya araştırdım ondan yalan dedektörü gibiyim:KK15:

gamzecim yengeçler çok alıngan olmalarına rağmen mükemmel bir aşık oluyorç evine bağlı sorumluluk sahibi gaözardı etme derim bu özelliklerinide.

X