bende yeni katıldım , hoşbuldukkkkkkk
nasılsınızz bakalımmmm
hoşbulduk . çok teşekkürler sen nasılsın...
öylemi diyorsunuz korkuttunuz beniibi zaman sonra uyusada istekleri bitse , elindende kumandayı alsam diye bakar oluyorsun inan :) özelliklede özel istekleri için uyusun diye gözüne bakar oluyorsun :)))
öylemi diyorsunuz korkuttunuz beniiyorulursam yapmam bende kalksın kendi yapsın eli kolu yokmuuu hıhhhh sizde öyle yapın bence
öylemi diyorsunuz korkuttunuz beniiyorulursam yapmam bende kalksın kendi yapsın eli kolu yokmuuu hıhhhh sizde öyle yapın bence
Yazikkkk kizz yoruluyor zaten iste ben bütün gün evde keyif yapiyorummm
aa keyiff miii bak yaa kız iş güç yokmu çamaşır bulaşık ütü temizlik yemek ha bide bunun misafirii var hizmeti var... GEZMESİİİ TOZZMASII VAARRR aaa olurmuu hiiçç
aa keyiff miii bak yaa kız iş güç yokmu çamaşır bulaşık ütü temizlik yemek ha bide bunun misafirii var hizmeti var... GEZMESİİİ TOZZMASII VAARRR aaa olurmuu hiiçç
nerde kendi işini kendi yapan erkek
kızlar benimki öbür odadan cepten arardı su isterdi aylesine söyledim inanmadılar bir gün unutup onlarında yanında arayıp su isteyince şok oldular
kızlar benimki öbür odadan cepten arardı su isterdi aylesine söyledim inanmadılar bir gün unutup onlarında yanında arayıp su isteyince şok oldular
arkadaşım çok güldümm.
hoşgeldin canım.. nasılsın.
nee bileyim canımm ya.. Evlenince göreceğizz okadarını ama ceple arayıp diğer odaya su isterse kırarım kafasını benCanım yaa o kadarda korkuncbisey değil evlilik iki kisinin çamaşırı ve ütüsü soz konusu...yemek yapmak zaten zevkli bir iş...huzur olsunda hepsi kolayy
dilaracığım sen evlimisin çoluk çocuk varmı?
nee bileyim canımm ya.. Evlenince göreceğizz okadarını ama ceple arayıp diğer odaya su isterse kırarım kafasını ben