Yeni Üye Olup Hiç Bir Topiğe Sığamayan, Bir Hoşgeldin Duyamayanlar ! Hoşgeldiniz

bi zaman sonra uyusada istekleri bitse , elindende kumandayı alsam diye bakar oluyorsun inan :) özelliklede özel istekleri için uyusun diye gözüne bakar oluyorsun :)))
öylemi diyorsunuz korkuttunuz benii yorulursam yapmam bende kalksın kendi yapsın eli kolu yokmuuu hıhhhh sizde öyle yapın bence

Yazikkkk kizz yoruluyor zaten iste ben bütün gün evde keyif yapiyorummm

aa keyiff miii bak yaa kız iş güç yokmu çamaşır bulaşık ütü temizlik yemek ha bide bunun misafirii var hizmeti var... GEZMESİİİ TOZZMASII VAARRR aaa olurmuu hiiçç

aa keyiff miii bak yaa kız iş güç yokmu çamaşır bulaşık ütü temizlik yemek ha bide bunun misafirii var hizmeti var... GEZMESİİİ TOZZMASII VAARRR aaa olurmuu hiiçç

kızlar benimki öbür odadan cepten arardı su isterdi aylesine söyledim inanmadılar bir gün unutup onlarında yanında arayıp su isteyince şok oldular

Canım yaa o kadarda korkuncbisey değil evlilik iki kisinin çamaşırı ve ütüsü soz konusu...yemek yapmak zaten zevkli bir iş...huzur olsunda hepsi kolayy

nerde kendi işini kendi yapan erkek

kız yaptırın gitsin ne varr aahh ahh benim abiciğime yengem neler yaptırıyor görsenizzzz temizlik kahve çamaşır asma kahvaltı yemekkk oooooo evlenince kılıbıklaştı heriff eskiden az çektirmezdi bana

kızlar cvb yazdığınız zaman beyen butonuna basacaksınızki kim kime ne yazmış oşekil anlaşılıyohadi öptüm yanaktan

kızlar benimki öbür odadan cepten arardı su isterdi aylesine söyledim inanmadılar bir gün unutup onlarında yanında arayıp su isteyince şok oldular

Allahım yaaaa yuhh artıkkk daha nelerrr bide ceple arıyorrr hahahahhh kalk kendin al deseydin sendeee

Canım yaa o kadarda korkuncbisey değil evlilik iki kisinin çamaşırı ve ütüsü soz konusu...yemek yapmak zaten zevkli bir iş...huzur olsunda hepsi kolayy
nee bileyim canımm ya.. Evlenince göreceğizz okadarını ama ceple arayıp diğer odaya su isterse kırarım kafasını ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…