çok tatlı bi pasta doğum günün sağlık mululuk getirsin canım
ayıp etmiiş ozamannn oo denir mi hiç öyle şey ama burda espri yapann çok haberin olsun canım belkide şakasına takılmıştırr banada yapıyorlardı eskidenn takmaa nasılsın bakalımmYa kızlar bugün moralim bozuldu bir torpile girdim bugün ben de geldim kızlar diye yazı yazdım bana biri niye geldiniz cagirdikmi yazmış çok ucuz oldum.yine aynı şeyle karşılaştırmıştım dedim ama olmadı teşekkürler
yandan dansa:124::124::124yandan dansa :124::124::124yandan dansa :124::124::124yandan dansa :124::124::124
Ya kızlar bugün moralim bozuldu bir torpile girdim bugün ben de geldim kızlar diye yazı yazdım bana biri niye geldiniz cagirdikmi yazmış çok ucuz oldum.yine aynı şeyle karşılaştırmıştım dedim ama olmadı teşekkürler
ayıp etmiiş ozamannn oo denir mi hiç öyle şey ama burda espri yapann çok haberin olsun canım belkide şakasına takılmıştırr banada yapıyorlardı eskidenn takmaa nasılsın bakalımm
Anladımm Bende iyiyim canım ne olsun çok şüküür Rabbime :) doğrudur yaparlar hahahİyiyim cnm Allah'a şükür sen nasilsinnn ben i pad ten yazıyorum da kelimeleri duzeltiyor yoksa ben yazmıyorum böle yanlış anlama yaa bugün öle yaptılar kokoş hatunlar topigi hatta
karnın doydu dans edersin dimi
Anladımm Bende iyiyim canım ne olsun çok şüküür Rabbime :) doğrudur yaparlar hahah
Sıkılıyorum evde yalnız eşimde Cook yorgun herhalde uyuya kaldı eskiden çok ucuz olurdum böyle yapmasına ama artık kızmıyorum anlayisli olmaya çalışıyorum zaman insana Cook şey öğretiyor sen evlimisin cnmmmm
Sıkılıyorum evde yalnız eşimde Cook yorgun herhalde uyuya kaldı eskiden çok ucuz olurdum böyle yapmasına ama artık kızmıyorum anlayisli olmaya çalışıyorum zaman insana Cook şey öğretiyor sen evlimisin cnmmmm
bende yeni katıldım , hoşbuldukkkkkkk
bende yeni katıldım , hoşbuldukkkkkkk
hoşgeldin canım.. nasılsın.
hıı sen evlisin demek bebiş varmı canım. yok canım ben nişanlıyım ayy aynısı banadamı olacak yaa öldürrüm benimki beni bırakıp yatarsaa