Yeni Üye Olup Hiç Bir Topiğe Sığamayan, Bir Hoşgeldin Duyamayanlar ! Hoşgeldiniz

konu sahibi arkadaşı göremiyorum çok sıcak bir arkadaştı böyle topik açtığı için teşekkürler

ayıp etmiiş ozamannn oo denir mi hiç öyle şey ama burda espri yapann çok haberin olsun canım belkide şakasına takılmıştırr banada yapıyorlardı eskidenn takmaa nasılsın bakalımm

hoş geldin canım................. tanışalım kendini tanıtırmısın.

ayıp etmiiş ozamannn oo denir mi hiç öyle şey ama burda espri yapann çok haberin olsun canım belkide şakasına takılmıştırr banada yapıyorlardı eskidenn takmaa nasılsın bakalımm

İyiyim cnm Allah'a şükür sen nasilsinnn ben i pad ten yazıyorum da kelimeleri duzeltiyor yoksa ben yazmıyorum böle yanlış anlama yaa bugün öle yaptılar kokoş hatunlar topigi hatta

İyiyim cnm Allah'a şükür sen nasilsinnn ben i pad ten yazıyorum da kelimeleri duzeltiyor yoksa ben yazmıyorum böle yanlış anlama yaa bugün öle yaptılar kokoş hatunlar topigi hatta
Anladımm Bende iyiyim canım ne olsun çok şüküür Rabbime :) doğrudur yaparlar hahah

Anladımm Bende iyiyim canım ne olsun çok şüküür Rabbime :) doğrudur yaparlar hahah

Sıkılıyorum evde yalnız eşimde Cook yorgun herhalde uyuya kaldı eskiden çok ucuz olurdum böyle yapmasına ama artık kızmıyorum anlayisli olmaya çalışıyorum zaman insana Cook şey öğretiyor sen evlimisin cnmmmm

[QU

TE=azraserra;24222175]arkadaşlar hala dansmı ediyorsunuz yorulmadınızmı? hadi konuşalım kızlar...............[/QUOT ne yorulduk ne yorulduk azracım cvb yazdığın zaman beyen butonuna baski anlıyalım cvb geldiyini bizde sana yazalım

Siz rahat olun konuşun ben arada gene kalakar oynarım

hıı sen evlisin demek bebiş varmı canım. yok canım ben nişanlıyım ayy aynısı banadamı olacak yaa öldürrüm benimki beni bırakıp yatarsaa

sen evlimisin tatlım ...çok ucuz olurdum cümleni beğendim... ilk defa duydum bundan sonra favorim

bi zaman sonra uyusada istekleri bitse , elindende kumandayı alsam diye bakar oluyorsun inan :) özelliklede özel istekleri için uyusun diye gözüne bakar oluyorsun :)))

hıı sen evlisin demek bebiş varmı canım. yok canım ben nişanlıyım ayy aynısı banadamı olacak yaa öldürrüm benimki beni bırakıp yatarsaa

Aa ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallah.dedigim gibi iki sene geçince artık kendi egolarını bir kenara bırakıp onu düşünmeye başlıyorsun üzülüyorsun.yazik çok yoruldu demekki falan diyorsunuz anlayış sabır gerektiriyor evlilik...ama tabiki hergüne yaparsa bende kaldıramam.arada göz yummak lazım.yoksa yürümemiz Canimm.ee anlat bakalım kaç yıllık nişanlısın evlilik ne zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…