Burada yeni üye olmak evet çok zor, ama sitede gezinmek olarak değil. İnternet çağındayız yani, şuraya 5 yaşında çocuk koy, sitede yolunu bulur. Lütfen.
Ben sana esas zorluğu söyleyeyim. Bir kere cinsel içerikli veya çok sıradışı hayatını yazamazsın. Hemen "ilk üye, konu bu" derler, fake diye damgayı yapıştırıverirler sana. Yetmez, delirtene kadar uğraşır, seni sonunda banlatır, arkandan "ehuehu biz kk hafiyeleri yer miyiz bunu bee, ne akıllı kadınlarız, fake insan bulduk" diye övünürler. :) Yani yeni üyeler insan değil mi, onların cinsel problemi olamaz mı, farklı hayatları dertleri olamaz mı, eski üye konu türleri, yeni üye konu türleri diye bir şey mi var, nedir yani... Ben de anlamıyorum buranın üyelerini o bakımdan.
Burada tutunmak istiyorsan, öncelikle aç bir kaynana görümce konusu. Bak nasıl bağra basılıyorsun, kimse de "fake bu, yeni üye bu" demiyor. Aksine, "bu tam bizden, içimizden" dedirtirsin. Aç, "kaynanam zart dedi, dünden beri ağlıyorum" de mesela. Bdv'ye cuk oturursun vallahi.
Neyse, Allah tüm yeni üyelerin yardımcısı olsun ve sabır versin. Bence de zor.